Férj hűtlensége esetén a feleségek miért nem saját magukba keresik a hibát, miért a szeretőben?
Ha van egy kis esze akkor tudja mi a helyzet. Vannak igényeim, ha ő nem elégíti ki akkor kielégíti más, és most itt nem csak a szexről van szó. Ha erre nem jön rá akkor ott komoly gondok vannak. De így vagy úgy a megcsalás nem a nagy bűn, az csak egy következménye valaminek. És abban a valamiben nem én vagyok a hibás.
ma 13:43
azért dug félre, mert ha válik kisemmizik és a nőcinek lesz joga mindenhez,a házhoz a vagyon feléhez és a többi még ha ő a hülye p*csa is...
35!
Szegény feleséged,hát kezdem megérteni miért is olyan amilyen,arra nem gondoltál még h miattad hanyagolta el magát mert nem érzi magát nőnek melletted?A szeretődre fordított energia helyett figyelj a feleségedre hogy NŐ legyen és ne csak anya!Nem elég megbeszélni,tévedsz,tenni is kell egy kapcsolatért!
Jól értem hogy te azt gondolod h cseppet sem vagy hibás és még helyes is az amit teszel?
Te jóég,ne gondolg egyébként,mert ez abszolut nem szokványos dolog,maximum nálatok:(
A legtöbben először megpróbálják, de ahogy szóba kerül az hogy havi egynél sűrűbben is lehetne szex egyből a plafonon vannak hogy ők annyira le vannak terhelve. A helyzet az hogy a nők többsége egy idő után semmit nem hajlandóak tenni a kapcsolatért viszont a visa-t meg elvárják meg hogy mindent elnézzenek nekik, persze ők ezt belülről úgy élik meg hogy ők a tökéletes feleségek. Az ilyen meg is érdemli amit kap.
Azért mert egy szalmaszálat nem tett keresztbe azért hogy legyen vagyon meg ház.
Az hogy nem érzi magát nőnek az nem rajtam múlik. Megkap minden segítséget, otthon túl sokat nem kell dolgoznia, van takarítónő, a gyerekre vigyáznak a nagyszülők+ a bébiszitter. Neki csak annyi lenne a dolga hogy kicsit odafigyeljen magára, meg néha rám. De tőle ez is túl nagy kérés. Szóval nem lesznek álmatlan éjszakáim, mellesleg ha neki így jó, nekem meg pláne akkor mi ezzel a gond? Én is jobban örülnék, hogy ha a feleségem olyan lenne mint régen, de hát nem lehet mindig minden tökéletes, néha be kell érni az éppen kielégítő helyzettel is.
szalmaszál sem volt hogy kihordott egy gyereket és megszülte?!Majd neveli,takarít és gondolom ellát,főz...stb.?
FÉRFIAK!eLVAGYTOK TÉVEDVE!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!