Te megkérdeznéd, mit ennének szívesebben?
Figyelt kérdés
Öt napot voltunk szoros családi vendégségben. Az utolsó kettőt úgy, hogy a vendéglátóink dolgoztak. Nem vagyunk válogatósak a férjemmel, de egyszer főztek lencse főzeléket /üres/, egyszer pedig krumplis tészát. Hozzá kell tennem, nem szegények, sőt: kifejezetten jómódúak.2012. máj. 5. 15:19
81/120 anonim válasza:
"A kezelésekre ők jelentettek be, nekünk eszünk ágába sem jutott volna felmenni. Nem is tudtuk, miről van szó."
Ilyet hogy lehet csinálni, elmagyaráznád nekünk? A kilométerek pedig folyamatosan változnak.
82/120 anonim válasza:
Most kinek kellett a kezelés? Neked vagy a férjednek?
Ha ők jelentettek be akkor miért 8 kor hívtak este, hogy induljatok?
Tényleg bocsi, de nem értem.
83/120 A kérdező kommentje:
A "kezelést" a férjem fia ajánlotta, ő jelentette be az apját Budapesten. Este 8 tájban szólt ide, hogy másnap hajnalban induljunk. Csapot-papot itt kellett hagynunk, időnk sem volt felkészülni. Tehát suó nem volt célzott, megbeszélt vendégeskedésről.
2012. máj. 5. 19:59
84/120 A kérdező kommentje:
Mik változnak? Olvasd vissza. Tőlünk ők 200 km-re laknak X-ben. A kezelés onnan 33 km. Budapesten. Olvasd el még egyszer. Semmi nem változik, csak összekevered a dolgokat.
2012. máj. 5. 20:01
85/120 anonim válasza:
Milyen "kezelés" volt, hogy ennyiszer, idézőjelbe teszed? Ráolvasás, ördögűzés?
86/120 anonim válasza:
De még mindig te érzed sértve magad, egyrészt a "vendéglátás" miatt, másrészt azért is, mert "csapot-papot" ott kellet hagynotok és jönni a kezelésekre. A szándékot, hogy a férjed fia segíteni akart az apján, azt úgy elfelejted és pocskondiázol. Nézz magadba!
87/120 anonim válasza:
Na, én már értem a kezelést, csak leírhattad volna egy kommentbe, hogy tudjuk.
88/120 A kérdező kommentje:
Hogy segíteni akart a fia, nem kétséges. De egy teljesen értelmetlen hókusz-pókusz volt naponta kétszer. Hogy pontosan értsétek: csonkolásos műtét lett a vége, amivel már két-három nappal korábban kellett volna az orvosnál jelentkezni. De mi szorgalmasan jártunk a hókusz-pókuszra naponta kétszer. Szóval nagyon megjártuk.
2012. máj. 5. 20:05
89/120 anonim válasza:
Kérdező, szerintem gyökér vagy! De ha már ennyire fel vagy háborodva, akkor áruld már el nekünk, hogy te mit ettél volna szívesen? Őszintén kíváncsi vagyok.
90/120 anonim válasza:
Köszi a leírást!
Így már világos, ne haragudj meg érte, de tényleg zavarosan írsz.
A kérdésedre a válasz: de, én megkérdezem.
Legközelebb ne menjetek hozzájuk, vagy ha kibírjátok így akkor úgy is jó. De szerintem nem érdemes ezen felhúzni magad, tényleg illett volna megkérdezniük, hiszen ők mondták, hogy náluk szálljatok meg ilyen esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!