Te megkérdeznéd, mit ennének szívesebben?
"jó szándékú, odafigyelő és szíves vendéglátó vagyok, aki igyekszik a vendég kívánságát teljesíteni"
Hát az eddigi megnyílvánulásaidból nem ez sugárzik komámasszony! Bizony jól ismerem a fajtádat: rosszindulatú, gőgös, a kákán is csomót keres, de: idegenek előtt mindig jóindulatúnak próbálja álcázni magát, ami legtöbbször nem sikerül neki.
Szégyelld magad hogy a menyedet így próbálod beállítani idegenek előtt!
Na idefigyelj:
15,43-kor azt írtam, miért nem vásároltál be legalább 1 napra való húsételhez alapanyagot, mint a költségekhez való hozzájárulás?
17,38-kor válaszoltad, hogy vásároltál a közösbe, azért, hogy azt egyétek, amit szerettek. Meg még nagy fagyizást is tartottatok.
17,51-kor azt írod, hogy ... a többi 3 napban nem volt semmi csak a maradék. Vagyis 5 nap alatt csak a lencsefőzelék és a krumplistészta.
Hát ha lencsét és krumplit + tésztát vásároltál, hogy azt egyétek, amit szerettek, akkor most mi a baj?
Egyébként teljesen hülyének nézel minket? Látszik, hogy aki a válaszában nem ért egyet veled, vagyis nem azt írja, amit te olvasni akarsz, az mind-mind alaposan le van pontozva.
Elvártad a gyerekektől már ki tudja hanyadszor, hogy hívatlanul, váratlanul, terülj-asztalkám, fenék-kinyalás stb. Most, hogy mindezt nem kaptad meg, hát itt jössz a nagy szív-fájdalommal, a sértődéssel és egyebekkel.
Mit mondjak? Lehet, hogy hamarabb kellett volna észbe-kapniuk?
"Na, akkor lett volna nagy grimbusz, ha bejelentettük volna, hogy máshol étkezünk. Te tényleg nem tudod, mit beszélsz. Na látod, ez igazán nagy bunkóság lett volna a részünkről, amivel vérig sértettük volna őket. Így is majdnem sikerült azzal, hogy magunk után egy kicsit takarítani szerettem volna."
- Na akkor már végképp nem értem, minek a kérdés kiírása? Hogy ismeretlenül megveregessük a vállad, igaza van kendnek?
Neked semmi sem jó. Nem lehet nekik megmondani, hogy nem jó a koszt, nem lehet szállodába menni, mert megsértődnek, nem lehet főzni, takarítani, mert megsértődnek.
Akkor nyelj!
Akkor viszont, ha semmit nem tettél meg azért, hogy ez a "borzalmas vendégeskedés" ne jöjjön létre, ne gyere ide anonimitásban szidni a férjed fiát és annak feleségét, hanem fogadd el, hogy ők krumplis tésztát és lencsefőzeléket tettek elétek. Te másképp vendégelsz, ők megint másképp. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!