Te megkérdeznéd, mit ennének szívesebben?
"Milyen ajándék lóra gondolsz? Vagy nem érted a kérdés lényegét? Az ajándék ló lett volna a lencse és a kruplis tészta?"
Úgy éreztem, többé-kevésbé ide illik. Ha vendégségben vagyok, örülök annak, amit kapok, nem lefitymálom. Így gondoltam.
Én úgy érzem hogy itt egy kákán is csomót kereső anyóssal van dolgunk. Konkrét választ nem kaptam arra hogy végül is mit vársz most tőlünk?
És ahogy egyre inkább nem értettük a dolgot, úgy írtál egyre rosszabbat és rosszabbat a vendéglátóidról. Nem értem a problémádat, ráadásul komoly ellentétek is vannak abban amiket leírsz.
"... alternatív gyógyításra rendeltek fel bennünket. Különben nem is mentünk volna."
Alternatív gyógyítás = természet-gyógyászat (nem olcsó)
rendeltek fel = ezek szerint "kúra-szerű kezelés" előre meghatározott időpontban. Azt jelenti, hogy nem első eset, ill. valószínű, nem is az utolsó. Mennyibe is kerül ez így össze-vissza?
Hányszor is szálltatok már meg a gyerekeknél ilyen célból alkalmanként 4-5 napra? Mindig ők állták a kaját ilyen esetekben?
Részemről: no comment
Az, hogy valaki jómódú, azt kell jelentse, hogy rengeteget elkölt az ételre? A szüleimnek sosem voltak anyagi gondjai - és bizony sokszor került tésztaétel az asztalra, többek közt krumplis tészta, heti 1-2-szer volt hús csupán. És emiatt a takarékos életmód miatt nem volt olyan soha, hogy hó végén már nem tudták, miből legyen kaja, ellenben azokkal, akik hó elején két kézzel szórták minden drága kajára a pénzt.
Mikor anyu átmenetileg nem dolgozott, 1 bérből kellett megélni, akkor is ugyanazon a színvonalon éltünk, mint mikor mindketten dolgoztak.
Ha neked nem tetszett az étel, amit eléd raktak: ahogy többen is írták, főztetek volna ti valami jobbat.
Kedves Kérdező!
A következő "felrendeléskor" nem szállnék meg a gyerekeknél.
Elmennék inkább egy szállodába, ott ha akarom a szobámba hozzák a kaját, mégpedig azt, amit rendelek. És hát persze azt rendelek, amire éppen akkor éhes vagyok.
Nem lesz más dolgod, mint a végén kifizeted a számlát, és ha valami panaszod felmerülne, elkéred a panaszkönyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!