Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te megkérdeznéd, mit ennének...

Te megkérdeznéd, mit ennének szívesebben?

Figyelt kérdés
Öt napot voltunk szoros családi vendégségben. Az utolsó kettőt úgy, hogy a vendéglátóink dolgoztak. Nem vagyunk válogatósak a férjemmel, de egyszer főztek lencse főzeléket /üres/, egyszer pedig krumplis tészát. Hozzá kell tennem, nem szegények, sőt: kifejezetten jómódúak.

2012. máj. 5. 15:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/120 A kérdező kommentje:
15.32! A többi három napban nem volt semmi, csak a maradék. Vagyis 5 nap alatt lencsefőzelék és krumplis tészta.
2012. máj. 5. 17:51
 32/120 A kérdező kommentje:
A takarítással kapcsolatban azt mondták, ha takarítanék azt jelentené, hogy qurva nagy mocsok van náluk szerintem.
2012. máj. 5. 17:52
 33/120 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz a maradék alatt? Mit ettetek az első 3 napban konkrétan?
2012. máj. 5. 17:54
 34/120 anonim ***** válasza:
100%
De most nem mered megmondani a lányodnak ezt vagy mi? Legközelebb ne menjetek akkor hozzá. Mi sem szoktuk megkérdezni, hogy mit csináljunk, mert mindig finomat csinálunk. Másrészről pedig, tudom mi az amit nagyon szeretnek a szüleim és mi az amit meg nem. Ha ezt huszonév alatt nem tanulta meg a lányod/fiad, akkor elég érdekes család lehettek.
2012. máj. 5. 17:57
 35/120 anonim ***** válasza:
100%
Hm krumplis tészta nagyon fincsi és nem vagyok szegény de attól még szeretem azonban ritkán van sajnos :///
2012. máj. 5. 18:00
 36/120 A kérdező kommentje:
17.50-esnek! Az elsőháro napban sem volt kinyalva a seggünk és a maradék két napban sem. Erre nem is vágytunk. A pizza meg.. na, az nálunk tiltó listán van. Ilyesmit nem fogyasztunk. A főzelékeket meg kifejezetten szeretjük, a husért sem vagyunk oda. De nagyon elkanyarodtunk a kérdéstől. Figyeld a főcímet!
2012. máj. 5. 18:00
 37/120 A kérdező kommentje:
18.004 Mi az akadálya a krumplis tészta készítésének? Talán a krumpli, vagy a tészta, vagy a hagyma, vagy a zsír? Nem értem. Szívesen neked adtam volna ugyanis összeragadt, még mielőtt a számba ért volna.
2012. máj. 5. 18:03
 38/120 anonim ***** válasza:
100%

"A főzelékeket meg kifejezetten szeretjük, a husért sem vagyunk oda"

"egyszer főztek lencse főzeléket /üres/"

Akkor most mivan?

2012. máj. 5. 18:05
 39/120 anonim ***** válasza:
81%

Akkor szerintem nem is azzal van a baj amit ettetek, hanem azzal, hogy nem volt jól elkészítve.

Nem lehet az, hogy lányod(vagy menyed, nem tudom ezt nem írtad) nem tud jól főzni.

Én az előző napi kaját is készségesen megeszem, ha finoman van elkészítve.Nálunk ez nem gond.

Pl. Szoktam csinálni lasagne-t, de másnapra is marad, s ugyanolyan élvezettel eszem, mert szeretem.

Szóval még egyszer, nem az a gond inkább, hogy a kaják nem ízlettek, mert nem jól voltak elkészítve?

2012. máj. 5. 18:07
 40/120 A kérdező kommentje:
Utolsó! Is-is! Vagyis nem is volt jó egyik sem, meg nem is érdekelte őket, mit szeretnénk enni. Pedig - újra mondom - nincsenek nagy elvárásaink e tekintetben sem. Ez van!
2012. máj. 5. 18:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!