Te megkérdeznéd, mit ennének szívesebben?
Figyelt kérdés
Öt napot voltunk szoros családi vendégségben. Az utolsó kettőt úgy, hogy a vendéglátóink dolgoztak. Nem vagyunk válogatósak a férjemmel, de egyszer főztek lencse főzeléket /üres/, egyszer pedig krumplis tészát. Hozzá kell tennem, nem szegények, sőt: kifejezetten jómódúak.2012. máj. 5. 15:19
21/120 anonim válasza:
Igen, szerintem 15:24es pont így gondolta. Ételt tettek eléd, örülj neki.
22/120 anonim válasza:
Ha nem engednek főzni, akkor is csak azért, mert nem akarnak titeket fárasztani, megerőltetni. Ettől függetlenül még ez a két étel teljesen normális kaja. És egyáltalán mit kerestetek náluk, ha már dolgozni mentek?! Biztos nem maradtam volna ott, van nekik egyéb bajuk is.
23/120 A kérdező kommentje:
Szóval az apja és az anyja vásároljon be, ha meghívják?! Azt a mindenit! De azért vásároltam is a közösbe, hogy legalább olyasmit együnk, amit szeretünk. Nagy fagyizást is csináltunk. Mit kellett volna még?
2012. máj. 5. 17:38
24/120 anonim válasza:
Hogy jött ez a vásárlás? Mi van?
25/120 A kérdező kommentje:
Nem a terhükre akartunk lenni /hogy világos legyen/, hanem egy alternatív gyógyításra rendeltek fel bennünket. Nekünk eszünkbe sem jutott volna felmenni; jól elvagyunk itthon is.
2012. máj. 5. 17:40
26/120 anonim válasza:
A lányod/fiad és nem mersz szólni, hogy nem szereted a lencsét? Meg sikítva tiltakoznak, ha takarítani akarsz? Az utóbbiról csak annyit, ha a lányom mondaná, akkor tudom, hogy udvariasságból, mert nem akar fárasztani, ennek ellenére biztosan elpakolnék magam után.
Én komolyan azt hittem, hogy az anyósodéknál voltál vagy valami...és nem mersz megszólalni se náluk. Igazán talpraesett vagy,mondhatom.
27/120 anonim válasza:
Sajnállak hogy ilyen rosszindulatú vagy kérdező. Igen finom kajákat főztek, inkább örülnöd kellett volna és megköszönni.
28/120 A kérdező kommentje:
Nem puffogtam, hanem egyszerűen nem ettem meg. Nem szóltam, nem reklamáltam, hanem otthagytam a hűtőben.
2012. máj. 5. 17:43
29/120 A kérdező kommentje:
Miért lennék rosszindulatu? Megmondanád? Én meg szoktam kérdezni tőlük és más vendégtől is, hogy mit ennének szívesen. Ezt alapvető udvariasságnak tartom. Úgysem kérnék égi mannát, nem verném őket költségekbe. Ezt a hozzáállást egy totális leértékelésnek érzem. Az ellenkezőjéről nehezen lehet meggyőzni.
2012. máj. 5. 17:47
30/120 anonim válasza:
De most az első három nap ki volt nyalva a s.eggetek, nem? Akkor meg mi bajod van? És mit vársz tőlünk? Szidjuk a vendéglátóidat azt akarod?
Felnőtt ember vagy ha nem tetszik rendelsz pizzát! Nem kötelező enni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!