Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te megkérdeznéd, mit ennének...

Te megkérdeznéd, mit ennének szívesebben?

Figyelt kérdés
Öt napot voltunk szoros családi vendégségben. Az utolsó kettőt úgy, hogy a vendéglátóink dolgoztak. Nem vagyunk válogatósak a férjemmel, de egyszer főztek lencse főzeléket /üres/, egyszer pedig krumplis tészát. Hozzá kell tennem, nem szegények, sőt: kifejezetten jómódúak.

2012. máj. 5. 15:19
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/120 anonim ***** válasza:
90%
Egy egyszerű kérdés,ami minden normális,jó érzésű emberben felvetette azt a kérdést,hogy miért nem főzött ő vagy segített be bárhogy a gyerekeknek? Ezt nem tudta normálisan megválaszolni,a stílusa alapján tényleg kötekedő részegnek tűnt.Emiatt indult el a lavina,ami aztán kialakított róla egy igen negatív képet.
2012. máj. 5. 23:21
 112/120 anonim ***** válasza:
87%
Figyelj, ő írta ki a kérdést önszántából. Innentől nem lehet egy szava sem.
2012. máj. 5. 23:24
 113/120 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 77%-os a kérdező csak másik regisztrációval. Senki más nem védi a kérdezőt ennél a kérdésnél pláne nem így fröcsögve és gyalázkodva.

A 107-es válaszoló minden szavával egyetértek!

2012. máj. 6. 06:58
 114/120 anonim ***** válasza:
76%

Szóval a kérdező napi 2x látogatja a férjét a szomszéd településen levő kórházban.

A délutáni látogatásból már hazaért (szombaton) d.u. fél négykor,!!!!! akkor tette fel a kérdést!!!

Attól kezdve este közel 11-ig itt válaszolgatott nekünk.

(Szerintem így utólag visszaolvasva az egészet: ezt bekajáltuk!)

2012. máj. 6. 07:36
 115/120 anonim ***** válasza:
87%

Azért kedves kérdező a helyedbe én elgondolkodnék egy-két dolgon.

Segítő kezet nyújtottak a fiatalok, ha jól gondolom. Az amputáció nem a "hókusz-pókusz" következménye lett, hanem egy alapvető betegségből adódott, ahol a párod fia utolsó szalmaszálként ezt a megoldást találta.

Nem sajnáltak rátok időt és energiát, hanem elhívtak magukhoz titeket, vendégül láttak, és amiben tudtak segítettek.

Miért nem az igyekezetet értékeled, miért a rosszat keresed mindenben?

Légy hálás, hogy szeretnek titeket a gyerekek, és tanuld meg értékelni a segítségüket ahelyett, hogy a menübe is belekötsz.

Az alapvető kérdésre már válaszoltam, akkor is azon az állásponton voltam a körülmények ismerete nélkül, hogyha dolgozniuk kell, neked kellett volna főznöd!

Olyan embernek gondollak, aki csak elvár, de nem tesz semmit. Mosakszik, hogy mást szapulva ismertesse el magát. Ha nem akarsz haragot a gyerekekkel, akkor változtass a hozzáállásodon.

2012. máj. 6. 10:15
 116/120 A kérdező kommentje:

"Szóval a kérdező napi 2x látogatja a férjét a szomszéd településen levő kórházban.

A délutáni látogatásból már hazaért (szombaton) d.u. fél négykor,!!!!! akkor tette fel a kérdést!!!

Attól kezdve este közel 11-ig itt válaszolgatott nekünk.

(Szerintem így utólag visszaolvasva az egészet: ezt bekajáltuk!)"

Na, erre mit mondjak?! Fél négyre valóban hazaértem, de tudod miért? Mert itt vannak a lányánál a ballagásra érkezett vendégek és hatan/!/ mentek be hozzá egyszerre. Azért jöttem el kicsivel előbb, hogy lehetőséget adjak nekik egy kis beszélgetésre.

Ha pedig te ezt az egyszerű kérdést "bekajálásnak" érzed, lelked rajta. Senkit nem akartam megvezetni; nem szokásom.

Még most sem értem: miért kellett elefántot csinálni a bolhából, holott én egy egyszerű kérdést tettem fel /lsd. a kérdést!/, amire egyszerű válaszokat vártam. És nem, nem engedtek főzni és takarítani, hiába szerettem volna. Valószinű az intim szférájukba történő beavatkozásnak érezték volna. Ezért tovább nem erőlködtem.

Nagyon tisztelem őket, amiért segíteni próbáltak, de sajnos nem lett eredménye, de a késedelemmel még rontottunk is a helyzeten. Már félúton vagyunk egy neves profeszor felé, akiben nem alaptalanul bízunk.

Rettenetesen sok a rosszindulatú, értetlen hozzászóló, akik alaptalanul szapulnak és aláznak. Akik belekötnek minden szóba, vagy kiforgatják, amit írtam/mondtam. Köszönöm azon keveseknek, akik a dolog lényegét megértették, nem kerestek hátsó gondolatokat és felfogták a helyzetemet.

Akinek az idézettel válaszoltam, még annyit: nem lehet napokig zokogni és őrjöngeni az itthoni magányban, ahogy a férjem sem teszi. Bár végtelenül szép és hiú ember, el kellett fogadnia a helyzetet, tovább kell gondolni az életet és a teendőket. Reménykedünk, hogy rosszabb nem lesz. És akkor megnyugszunk.

2012. máj. 6. 17:30
 117/120 anonim ***** válasza:
49%
Úgy legyen!
2012. máj. 6. 18:56
 118/120 anonim ***** válasza:
84%

Drága kérdező! Az a baj, hogy Te szapultad a férjed fiát és feleségét, hogy nem a fogadra valót főztek.S ezen háborodott fel mindenki. S te besértődtél, hogy miért bánt téged mindenki, holott te is ezt csinálod a férjed menyével, csak nem veszed észre.

Ne nekünk mond ezeket, hanem nekik. Beszéld meg velük.Mond el a szemükbe, s ne a hátuk mögött kritizáld őket.

2012. máj. 7. 14:37
 119/120 A kérdező kommentje:

El vagy te tévedve. Én nem szapultam őket, csak feltettem egy kérdést: "Te megkérdeznéd, mit ennének szívesebben?"

A legegyszerűbb vélmény, amit én is gyakoroltam, hogy nem ettem meg. Aki ebből nem ért, az nem ért. ÍNem reklamáltam, nem duzzogtam, otthaytam. Vagy nem érdekli, vagy széndékosan főz olyasmit, amit nem nagyon illik. Így erről nincs is mit beszéléni. Mit avatkozol be századiknak a vitába, ha nem tudsz újat mondani?!

2012. máj. 7. 15:01
 120/120 anonim ***** válasza:
84%

Mi az, hogy nem "illik" valamit főzni? Ilyet még nem is hallottam. Max. péniszalakú tortára gondolok, amit nem illik feltálalni, de ezen kívül nem nagyon van "illetlen" étel.

Egyébként szépen, nyugodtan, tárgyilagosan el kellett volna mondanod, hogy nem ízlik az étel. Ha nem szólsz egy szót sem, honnan tudják, mi bajod van? Így csak passzív agresszív voltál.

2012. máj. 7. 16:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!