Te megkérdeznéd, mit ennének szívesebben?
Utolsó! Amit vásároltam, beraktam a hűtőbe /közösbe/. Hideg élelem volt, mivel főzni nem engedtek volna. Erre egyértelmű utalás volt. És nem voltunk váratlan vendégek!
Mit is vettem volna este 20 és hajnali 6 óra között? Te nem figyelsz a részletekre, csak pocskondiázol.
18,59-kor azt írtad, hogy napi 2x volt kezelés, reggel-este, és így a napi 33 km = 132 km-t leutazni betegen nem lett volna könnyű. Ezért mentetek fel a gyerekekhez megszállni.
19,21-kor azt írod, hogy előző este kaptátok a telefont, hogy menjetek fel, 220 km-ről.
Egyre zavarosabb, jobb ha elismered, hogy annak van igaza, aki szerint a menyedet akarod ország-világ előtt egy minden aljas nőszemélynek kikiálltani, és te vagy a mártír, stb.
Ez nem jött be! Szállj magadba Kedves!
Akkor nem értem az este 20 és hajnali 6 közötti megjegyzésed, hogy mégis mit vettél volna akkor? Ez most hogy jött ide? Újra csak azt mondom, nem voltatok határozottak.
A férjed véleményére is kíváncsi lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!