Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te megkérdeznéd, mit ennének...

Te megkérdeznéd, mit ennének szívesebben?

Figyelt kérdés
Öt napot voltunk szoros családi vendégségben. Az utolsó kettőt úgy, hogy a vendéglátóink dolgoztak. Nem vagyunk válogatósak a férjemmel, de egyszer főztek lencse főzeléket /üres/, egyszer pedig krumplis tészát. Hozzá kell tennem, nem szegények, sőt: kifejezetten jómódúak.

2012. máj. 5. 15:19
 71/120 A kérdező kommentje:

Utolsó! Amit vásároltam, beraktam a hűtőbe /közösbe/. Hideg élelem volt, mivel főzni nem engedtek volna. Erre egyértelmű utalás volt. És nem voltunk váratlan vendégek!

Mit is vettem volna este 20 és hajnali 6 óra között? Te nem figyelsz a részletekre, csak pocskondiázol.

2012. máj. 5. 19:34
 72/120 anonim ***** válasza:
100%
Amikor ott voltatok, nem lehetett volna kimenni vásárolni a sarki közértbe? Napközben? Gondolom nem egész nap voltatok kezelésen.
2012. máj. 5. 19:35
 73/120 A kérdező kommentje:
Nem iszom! Enni is mértékkel eszem!
2012. máj. 5. 19:36
 74/120 anonim ***** válasza:
100%

18,59-kor azt írtad, hogy napi 2x volt kezelés, reggel-este, és így a napi 33 km = 132 km-t leutazni betegen nem lett volna könnyű. Ezért mentetek fel a gyerekekhez megszállni.

19,21-kor azt írod, hogy előző este kaptátok a telefont, hogy menjetek fel, 220 km-ről.

Egyre zavarosabb, jobb ha elismered, hogy annak van igaza, aki szerint a menyedet akarod ország-világ előtt egy minden aljas nőszemélynek kikiálltani, és te vagy a mártír, stb.

Ez nem jött be! Szállj magadba Kedves!

2012. máj. 5. 19:36
 75/120 A kérdező kommentje:
De! Ki lehetett volna menni és ki is mentem. Ez volt a vásárolt hideg élelmiszer és zöldségféle /paprika, paradicsom, retek, hagyma, körte/.
2012. máj. 5. 19:38
 76/120 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem értem az este 20 és hajnali 6 közötti megjegyzésed, hogy mégis mit vettél volna akkor? Ez most hogy jött ide? Újra csak azt mondom, nem voltatok határozottak.

A férjed véleményére is kíváncsi lennék.

2012. máj. 5. 19:40
 77/120 A kérdező kommentje:
Nehéz engem követni? Felmentünk az este 8 körül kapott telefonta másnap hajnalban /6 órakor/ 200 km-re lévő X-be, ahonnan naponta kétszer mentünk fel Budapestre /33 km-re/ "kezelésre". Reggel és este. Így már világos?
2012. máj. 5. 19:42
 78/120 A kérdező kommentje:
Nem megszállni mentünk fel, próbáld megérteni, hanem ők ajánlották fel, hogy a kezelések idejére náluk legyünk. A kezelésekre ők jelentettek be, nekünk eszünk ágába sem jutott volna felmenni. Nem is tudtuk, miről van szó. Mint kiderült, teljesen felesleges és nagyon megterhelő volt.
2012. máj. 5. 19:45
 79/120 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem írtad a férjed véleményét a dologról, bár az az igazság, hogy én inkább szívesebben hallgatnám meg őt, mint a te írásod, nyilván azt írod, a férjed maximálisan egyetért veled.
2012. máj. 5. 19:46
 80/120 anonim ***** válasza:
79%
Valszeg segíteni akartak azzal, hogy bejelentettek kezelésre. Te pedig itt pocskondiázod őket. Hát ez szép. :(
2012. máj. 5. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!