Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmeséled a legkínosabb...

Elmeséled a legkínosabb történeted?

Figyelt kérdés
Mi az amit megtettél véletlen vagy akár direkt és most úgy érzed,hogy elsüllyednél legszívesebben szégyenedben?

2012. márc. 27. 12:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/150 anonim ***** válasza:
97%
A barátnőm és én mentünk beiratkozni a suliba, metróval mentünk. Megálltunk egy ülés mellett, ahol egy iszonyatosan ronda és ijesztő nő ült. Leírhatatlanul gusztustalan volt. Az egész metró őt bámulta. Én barátnőmre néztem, és láttam, hogy lilul a feje, ahogy tartja vissza a nevetését. Aztán hangosan kitört belőlünk a röhögőgörcs, a nő pontosan tudta, hogy rajta röhögünk. Láttuk, hogy a nő is ott száll le, ahol mi, úgyhogy szedtük a lábunkat. Beérünk a suliba, bemegyünk a tanterembe, ahol be kellett iratkozni, ott tudtuk meg ki lesz az osztályfőnökünk. 4 évig az a nő volt az O.főnök, akit hangosan kiröhögtünk a metrón. Azt már nem nehéz kitalálni, hogy nem tartoztunk a kedvencei közé.
2012. márc. 27. 13:09
 22/150 anonim ***** válasza:
97%

21.

egyéb sztorik (ha már én szívtam miattuk, más hadd szórakozzon)...

Felmentésem volt tesiórán, és egy olyan jó negyedórával már kezdés után odadobta nekem a tornatanár a kulcsokat, hogy na, akkor zárjam be az öltözőajtókat. Én be is zártam. Csak azzal nem számoltam, hogy egy nagyon pontos osztálytársam ég bent szüttyög, és utána csak azt hallottuk, hogy kiabálja, hogy bezártaaaaaaaak!

Aztán még. Ez már egyetemi óra után volt, illetve két óra között. Nagyon rosszul lettem, hánytam párszor, úgy döntöttem, hogy inkább megyek haza. Felültem a villamosra... végállomás volt, így egy ideig nem indult el, és akkor már éreztem, hogy megint kell... szóval azonnal rohantam ki, egyetemen tudtam a legközelebbi WC-t... de hát odáig már nem tudtam eljutni, és kénytelen voltam aközeli buszmegálló melletti kis díszkertszerűségbe hányni... úgy néztek rám az emberek, hogy tuti részeg vagyok :S...

2012. márc. 27. 13:10
 23/150 anonim ***** válasza:
94%

A legkínosabb az volt amikor talán 7. koromban valamit mesélt az osztálytársam és az egész osztály nevetett rajta!Én is :) de annyira hogy kifolyat a nyálam az egyik fiu osztálytársam meg felkiálltott és onnantól kezdve mindenki rajtam nevetett! :)

A második legkinosabb pedig az volt amikor a barátommal kint a szabadba megkívántuk egymást és elmentünk a "kishidhoz" volt ott egy kisrét is!Bele is keztünk a jóba mikor hangokat hallottunk!Leáltunk!A hangok egyre közelettek amikor felnéztem a kémia tanárom allt felettem egy hölgyel!Nagyon gáz volt!

Azt nem tudom ők mit akartak ott a réten :)

Ma már 24 vagyok de ha meglát mindig mosolyog rám én meg vörösödök!

2012. márc. 27. 13:11
 24/150 anonim ***** válasza:
98%

Hát, velem még 17 évesen történt, hogy egy nagyon zsúfolt busszal jöttem haza. Pénteki nap volt, kollégisták is hatalmas pakkokkal szálltak fel, de mentesítőt valamiért nem küldtek, sokan inkább megvárták a következőt. Jelzem: 2 óra hosszát kellett várniuk, el lehet képzelni, mekkora lehetett a tumultus... Két fiatal katona is felszállt, olyan 25 év körüliek lehettek, és pont előtte álltak meg. Háttal álltak nekem. Vettem le a táskámat, és a mai napig nem tudom, hogy hogyan, de sikerült úgy belenyúlnom az egyik nadrágjába, hogy a kezem a csupasz seggét súroltaXD. Észre se vettem, hogy a nadrágján nyúlok be, mert azt hittem, a táska pántja akadt a kezembe, nem figyeltem oda, rutinból tettem. Hátranéztek én meg majd elsüllyedtem szégyenemben... Ma se tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek-e... Hogy miként reagáltak, nem tudom, de mellettük kellett leszállnom, reméltem, sose jön el az a pillanat... Nagyon ciki volt.

24/L

2012. márc. 27. 13:12
 25/150 anonim ***** válasza:
89%
Szerelmes voltam egy egyetemi csoporttársamba, de ő csak barátként tekintett rám. Aztán valahogy mégis eljutottunk odáig, hogy lefeküdtem vele, ami nagyon rosszul sikerült egy nagy szerencsétlenkedés volt az egész. Azért volt ilyen rossz, mert ő elég tapasztalatlan volt még, én meg nagyon szerelmes voltam, és borzasztóan izgultam és zavarban voltam. Aztán másnap közölte, hogy ő ezt nem akarja folytatni így, és maradjunk csak barátok. Én meg elmentem hozzá, mert meg akartam vele beszélni, és felhívtam, hogy jöjjön le, mert itt vagyok... Ő meg nem jött :(( Azóta nem is nagyon tartjuk a kapcsolatot, én már rég túl vagyok rajta, és boldog kapcsolatban élek. De nagyon szánalmas volt, amit akkor tettem, és még mindig fogom a fejem, hogy hogy tehettem :D
2012. márc. 27. 13:16
 26/150 anonim ***** válasza:
97%

Középiskolás koromban egy áruházban dolgoztam árufeltöltőként. Azt,akinek a keze alá voltam beosztva,nagyon nem bírtam,igazi szemétkedős ember volt,de ugye nem lehetett neki visszaszólni. Egyszer aztán nem bírtam tovább,és egy másik diáknak elkezdtem mondani a magamét,hogy az az ember így,meg úgy. Csak mondtam,mondtam a magamét. Észrevettem,hogy a másik diák furcsán néz,próbálta terelni a szót,próbált csendesíteni,de ha én egyszer elkezdtem,nem tudtam abbahagyni.... a lényeg,hogy az illető a hátam mögött állt,és én pont annak a monológnak a közepén jártam,hogy mit is tennék én vele,mikor észrevettem... rém ciki volt.

Utána már nem kellett vele többé dolgoznom. Ez ciki is volt,meg azóta kicsit meg is bántam,mert nem lehetett kellemes dolog végighallgatnia.

2012. márc. 27. 13:20
 27/150 anonim ***** válasza:
97%

Ez a dolog úgy elsős vagy másodikos koromban történt (tehát 7-8 évesen). Matek óra volt, és egy hányásos vírus kerülgetett, éreztem, hogy okádhatnékom van. Olyankor nekem a kaja említésére is émelyeg a gyomrom, szinte éreztem, ha most valaki ételt említ, kidobom a taccsot. Mit ad Isten, a tanárnéni olvasta fel a szöveges példát: "Kati 3 kakaós és 6 lekváros palacsintát sütött..." Abban a pillanatban összehánytam magam. Következő emlékem, hogy tornaruhában vagyok és indítanak haza. :D Piszkálásra nem emlékszem ezután, így annyira nem kellemetlen emlék.

Általános iskolában felmérést végeztek, felülést, törzsemelést kellett csinálni, ugye ki mennyit bír. Duci lány voltam és persze felülés közben eldurrant egy puki. :D Iszonyat vörös volt a fejem, a tanár csak annyit mondott: "Jól van, Xy" (a nevem). Később az öltözőben nyugtattak a lányok, de a fiúktól kaptam megjegyzést később. :) Ha pl. valamelyik fiú durrantott (nekik lehet minden megalázás nélkül), az egyik beszólt: "Mintha csak téged hallanálak"

18 voltam, mikor elmentem egy barátnőmmel a Hungaroringi hétvégére. Tűzött a nap és leégett az arcom. Ha nem volna elég, az orromon a bőr felhólyagosodott, olyan undorítóan nézett ki, hogy csak na. Eltakarni azt semmi sminkkel nem lehetett, jobb ötlet híján egy ragtapaszt tettem rá. Életemben nem értem át akkora megalázást, mint hogy úgy kellett emberek közé menni. Hazafelé is a 4 órás vonatúton. :D Azt éreztem, mindenki engem néz.

2012. márc. 27. 13:23
 28/150 anonim ***** válasza:
92%

Elmesélem, persze:D

3 hónapja voltunk együtt a barátommal, amikor neki szülinapja volt (ennek már egy éve). Ittunk, buliztunk, táncoltunk:D Utána valahogy hozzájuk kászálódtunk, és kajáztunk a buliból megmaradt chipset, szendvicseket. Elaludtunk. Reggel felkelek, érzem hogy forog velem a világ és liftezik a gyomrom. Hát ebből hányás lesz... Gondolkoztam hogy diszkréten menjek-e ki a wc-re (ami közvetlenül a barátom szobája mellett van), vagy rohanjak és leesik neki minden:D Amíg ezen gondolkoztam, a hányás megelőzött: behánytam az ágyába, a szülinapjára kapott szatén ágyneműjébe! Ott elsüllyedtem szégyenemben, még sírtam is. Mondanom sem kell, a tartalom csak kenyér és chips volt:D najó, részben:D

azóta is emlegetjük, nemsokára egy éves lesz ez a sztori:D

tudom, ciki lány létemre, de ez mindenkivel előfordulhat:$

22L

2012. márc. 27. 13:25
 29/150 anonim ***** válasza:
98%

Saját:

Gazdagréten laktam akkoriban, a suli az 5. kerületben volt. Egész úton a suliba feltűnően néztek az emberek. Nézegettem a pólómat, hogy leettem-e magam, netán fordítva vettem fel, esetleg tarajom van...Semmi. Nem értettem. Beértem a suliba, lenézek... Induláskor felkaptam a szemetet (nylon szanyor, teljesen átlátszó), hogy kidobom a kapuban, amit a kapuhoz érve természetesen elfelejtettem. Így közel egy órát utaztam szeméttel a kezemben... kávézacc, tojáshéj, banánhéj, ésatöbbi...

Unokatesóm:

Amikor ez történt én még nem éltem, anyám az unokatesómmal (öccse lánya) rengeteget foglalkozott. Egyszer ment az öccséhez, de a ház előtt összefutott egy ismerőssel és megállt beszélgetni. Unokatesóm közben észrevette anyámat és elkezdett futni felé, hogy a nyakába ugrik, akkor lehetett 5-6 éves. Anyám háttal állt neki, nem vette észre. Amikor unokatesóm elrugaszkodott a földtől, anyám lehajolt valamiért, unokatesóm átúszott felette a levegőben és a vizesárokban landolt. Anyám gyorsan kikapta onnan, a gyerekről pedig csurgott le a békanyál :)

Férjem:

Néhány éve tengerparton nyaraltunk egy nagyobb társasággal. A társaság nagy részét elkapta egy f..ós vírus, köztük a férjemet is. A kivitt gyógyszerek közül előkapartam egyet, hogy az székletfogó és napi hármat belediktáltam.

Egyik délután a szoba teraszán ültünk, én fürdőruhában, ő egy alsóban, a lábam az ölében és csendben néztük a tengert. Minden előjel nélkül a férjem egyszercsak felpattant, lesöpört magáról és eltűnt.

Jó negyed óra múlva visszatért, szó nélkül leült.

- Te, az előbb is ez az alsónadrág volt rajtad...?

- Nem akarok beszélni róla!!!

Utólag derült ki, hogy eltévesztettem a gyógyszert és hasfogó helyett hashajtót tömtem bele. A terasztól 3-4 méterre levő fürdőig nem sikerült elsprintelnie...

2012. márc. 27. 13:37
 30/150 anonim ***** válasza:
98%

Szintén férjem:

A fürdőben közel van a kád az ajtóhoz, így ha valami kell (pl elfelejtettem bevinni törölközőt, stb), akkor kikopogok.

Egyik nap beront a férjem, megáll a fürdő közepén, rám néz: MI VAN???

Nézek vissza, mondom én meg se szólaltam. De a helyzettől elkezdtem röhögni, főleg a tanácstalanságot látva az arcán. Ő gyanakodva méregetett, hogy biztos szivatom, majd azon gondolkodott, hogy lehet, hogy hallucinál...

Mint utólag kiderült, kopogást hallott, mire bekiabált nekem, hogy "Te kopogsz?", amire egy női hang visszakiabált, hogy "igen!!". Ezután rontott be hozzám. Én a csobogó víztől ebből semmit sem hallottam.

Miután kiment, gyanút fogott és kinyitotta a bejárati ajtót, ahol ott állt a barátnőm és rázta a röhögés, mert mindent hallott :)

2012. márc. 27. 13:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!