Anyukám miért nem akar adni fogamzásgátlóra pénzt? Így miből fizessem?
Kb 2 hét múlva elkezdem szedni. Nincs zsebpénzem, abból nem tudom fizetni. A barátom ki tudná fizetni, mert kb heti 1 napot diákmelózik, de nem akarom, hogy az egészet ő fizesse.
Nem tudom, miért nem tud anyukám adni kb 4000 ft-ot 3 hónapra? Ennyi lenne nagyjából a fele...
Ráadásul jó az anyagi helyzetünk, meg se kottyanna az a 4 ezer ft. (beavatnak a családi kasszába)
Mit tegyek? Olyan furának érezném, ha mindig csak a barátom fizetné...
17/L
A francért kell szívatni ezt a szegény csajt!!!Undorítóak vagytok!
"Hány évesen kezdtél d.gni?"
"Ha elég nagy lány vagy keféléshez , akkor legyél elég nagy a fizetéshez is"
huuu b+...milyen egy álszent gusztustalan férgek az emberek!!!-.-
--------------------------
Egyébként szerintem járj a nyakára akkor biztos beadja a derekát, vagy beszéld meg vele hogy legyen zsebpénzed. Esetleg 3 havonta egyszer kérj pénzt tőle mozira vagy ruhákra vagy mittomén és abból fizesd. Anyukád meg tudja csak úgy hogy barátod fizeti...Vagy
20L
Nekem 6300 Ft a fogamzásgátlóm 3 hónapra Lindynette20-at szedek 3 éve, ebbe elég kis mennyiségű hormon van nekem ezt írta a nőgyógyász, de meg vagyok elégedve vele.. Aki pedig azt írta, hogy irasson olcsóbbat annak üzenném, hogy elég sok hátránya van annak ami olcsó...Mert az olyan is. Volt osztálytársamnak kb 3000 ft volt a gyógyszere 3 hónapra, 20 kg-ot hízott tőle.. Általában ami olcsóbb abban több a hormontartalom is. Inkább megveszem drágábban de tudom, hogy nem hízok tőle x kg-t mert tele van hormonnal és természetesen véd is..
22/L
Néhány válaszoló szerint akkor akinek nincs keresete ne szexeljen. Akkor mondjuk aki 30 évesen munka nélkül marad egy évre, szintén ne szexeljen, mert nincs önálló keresete? Na ezeknek a válaszolók majd ne lepődjenek meg ha 16-17 évesen bejelenti a gyermekük, hogy becsúszott a baba.
Amúgy ülj le beszélni édesanyáddal és kérd meg, hogy normális érvekkel támassza alá, hogy ha már egyszer felajánlotta a gyógyszer szedését akkor miért nem támogat benne anyagilag, holott az óvszert fizette. Nekem sem olcsó a fogamzásgátlóm, 10 ezer forint 3 hónapra, mondjuk én nem gyógyszert szedek. Mi úgy állapodtunk meg, hogy 3 havi adagot a szüleim fizetnek, a következő 3 havit pedig a barátom. Ez nálunk bevált, mi sem vagyunk rossz anyagi helyzetbe, így fél évente az a 10 ezer forint nem vágja földhöz a szüleimet szerencsére. De az is jó megoldás, ha fele-fele arányban fizetik minden alkalommal. És valóban nem sok logikát látok benne, hogy az óvszerre ennyi pénzt adott, hiszen hetente egy csomag 2 ezer forint, az havonta már 8. Sokkal drágább, mint a gyógyszer. Mindenképp ülj le vele beszélgetni és próbáld meg kipuhatolózni, hogy mire jó ez, és te is mondd el, hogy szerinted ennek semmi értelme.
U.i.: mázlista vagy a barátod méreteit illetően... :)
Sok szerencsét!
Mond meg a pasidnak hogy vegye meg az egészet ő,te meg majd megveszed a következőt. 3 hónap múlva már csak össze tudsz szedni annyi zsebpénzt. Nekem égő lenne ha anyámtól kéne pénzt kérnem óvszerre vagy tablettára. Igaza van azoknak akik azt irják h (bocsi a kifejezésért) ha dugni tudsz akkor nemár h a szüleid állják a védekezést,hanem ti. Gyertyát esetleg ne tartsanak?
Egyébként ha a szövetkezetek úgy működnek Pesten mint itt Zalaegerszegen,akkor javaslom járj mindennap a nyakukra h van e vmi munka. Én is egy éve tag voltam,de sosem hívtam,így elkezdtem mindennap bemenni. Egy hét után már tudtak találni munkát,most már szintén egy év után van h hívnak is lehet menni,de amugy én mentem be minden héten h tudok e menni vhova.
Heti 2 délutánod csak lesz rá.
Elég szánalmas hogy "lebénázzátok" a kérdezőt és a párját mert kiszakadt a gumi...Ha lenne elég tapasztalatotok és eszetek akkor tudhatnátok hogy ez nem azon múlik, mellesleg tényleg nem túl megbízható az óvszer mert amelett hogy ki tud szakadni , le is tud csúszni.Velünk nem egyszer fordult elő hogy annyira belemelegedtünk, kb 1-1,5 órás szex alatt azért az ember nedvesedik annyira hogy sajna a gumi fogja magát és lecsúszik...Ez nem bénaság kérdése -.-'
20L
Huhh hát annyi választ írtatok, hogy nem tudok reagálni mindre...
Bár ennek a legnagyobb része veszekedés. Szívetek joga, szerintem nem ér meg annyit ez az oldal, hogy veszekedjek miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!