Gyerektartás módosítást kérvényez a párom, az exnek nem tetszik és azt akarja h amit a párom nem ad oda pénzt azt én fizessem. Jogosan?
A páromnak új munkája van,beadta a bíróságon a keresetet h módosítsák a gyerektartást. Az ex azt akarja h maradjon minden úgy,ahogy eddig és rajtam követeli a maradék pénzt amit nem ad oda a volt férje.
6 éve vagyunk együtt,nemrég született meg a közös babánk. A párom eddig 40.000Ft-ot adott,azonban most módosítást kér,h 40%ot fizetne. Így az ex kb 6-7 ezer ft-tal kapna kevesebb pénzt. Ő rajtam követeli a pénzt amivel kevesebbet fog kapni.
De hogy a jó k..va életbe képzeli a nő, hogy egy vadidegen köteles fizetni az ő gyereke után?
Elnézést, de marhára felidegesített.
Idióta...
az ex ügyvédet is szerzett és be akar perelni h én el veszem azt a 6-7 ezer ft-ot a gyerekeitől,és ha a párommal vagyok nekem ugyanugy vállalnom kell az ő gyerektartását.
nekünk ez ha 6-7 ezer ft-tal több pénzünk marad is nagy segítség. Idegileg kikészít aza nő
Ne ugorj be neki, egy árva fillérrel sem kell eltartanod az ő gyerekét.
Beperelni se tud emiatt, mivel neked semmiféle kötelezettséged nincs felé, nincs alapja a pernek.
1. A párod mivel született egy közös gyermeketek,kérje a másik gyermekére a gyermektartás újbóli megállapítását.Ez gyerekenként 20 % -a a fizetésének.
2. Neked semmi közöd az ő gyerekéhez ,a bíróságnak nincs joga vizsgálni ez ügyben a te anyagi körülményeidet sem.Csak és kizárólag a férjed fizetése a mérvadó.
elöző vagyok .
a gyakorlatban a bíróság ,úgy számol ,hogy a fizetés 50%-a terhelhető.Szóval ha összesen két kiskorú gyermeke van a férjednek akkor a volt feleség nagy valószínűséggel 20%-át fogja kapni a férjed nettó fizetésének az egy közös gyermekük után .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!