Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám miért nem akar adni...

Anyukám miért nem akar adni fogamzásgátlóra pénzt? Így miből fizessem?

Figyelt kérdés

Kb 2 hét múlva elkezdem szedni. Nincs zsebpénzem, abból nem tudom fizetni. A barátom ki tudná fizetni, mert kb heti 1 napot diákmelózik, de nem akarom, hogy az egészet ő fizesse.

Nem tudom, miért nem tud anyukám adni kb 4000 ft-ot 3 hónapra? Ennyi lenne nagyjából a fele...

Ráadásul jó az anyagi helyzetünk, meg se kottyanna az a 4 ezer ft. (beavatnak a családi kasszába)

Mit tegyek? Olyan furának érezném, ha mindig csak a barátom fizetné...

17/L

2012. márc. 4. 12:02
 51/97 anonim ***** válasza:
42%

OFF

Hát ügyes vagy, ha 16 évesen egyetemista vagy és mellé rendszermérnök is. :D Szívből gratulálok.

2012. márc. 4. 13:06
 52/97 anonim ***** válasza:
61%
13:04-esnek...bocsi, deee 16évesen egyetemista??Most tényleg mnidenféle kötözködés nélkül kíváncsi vagyok a pályafutásodra, gondolom 17 évesen diplomata, 19évesen orvos, 21évesen professzor leszel, na de tényleg :)
2012. márc. 4. 13:08
 53/97 anonim ***** válasza:
53%

Basszus... azért milyen emberek vannak, ezek a hozzászólások. Csöpög mindenkiből a rossz indulat. Persze név nélkül sokaknak nagy a pofája... Szánalmasak az ilyen emberek.

Mi közötök hozzá mióta él nemi életet? Vagy milyen életet él? Ő csak feltett egy kérdést, h. mit tegyen. S pár erkölcscsősz már osztja az észt, h. milyen kiélt k***va lesz ennyi meg annyi éven belül...na brávó. 17 évesen tök normális, h. valakinek párkapcsolata van, s élvezi a szexet...

Na jó, bocs az offért.

Kérdező, sztem ülj le anyukáddal beszélni, s mondd el, h. biztonságban szeretnéd érezni magad, s neked a fogamzásgátló lenne célszerű, az orvos is felírta. Talán megérti, ha gumira adott pénz. Végső esetben fogadd el a barátodtól, s ha majd lesz pénzed, meg te veszed, s ő nem ad bele... jobbat nem tudok.

25/L

2012. márc. 4. 13:13
 54/97 anonim ***** válasza:
41%

Nekem tetszik a felelősségteljes hozzáállásod a nemi élethez. Az viszont nem, ahogy nekitámadsz a válaszolóknak, még ha bántót is írtak.

Először azt hittem, hogy bénák vagytok, hogy ennyit szakad a gumi, de ekkora mérettel lehet hogy ez a helyzet... :)

A miértet kérdezed. Anyád elzárkózik a választól. Márpedig csak ő tudja, hogy miért. Őt kell valahogy rávenned. Nyaggatod, nem hagyod békén, felhozod vacsoránál, bemész a munkahelyére, elmész a szülői értekezletre... :D Megérdemled a választ, tudsz is érvelni azzal, hogy eleinte ő kapacitált a gyógyszerre. Egyszerűen nem fogadod el a "csak" választ.

Az általam elképzelhető miértek ezek:

-megtudta, hogy a barátod megcsal

-apád nem tud a nemi életedről, de az ilyen úton elköltött pénzről valahogy mégis tudomást szerezne (pl. látja a TB rendszerében a kiváltott receptjeid listáját (ezt mindenki megnézheti magának az e-Magyarországon))

-félt a hormontartalmú szerektől, mert rémtörténeteket hallott, vagy épp vele is az csinált valamit (pl. megölte a libidóját, apád ezért megcsalta és elhagyta)

-több elvetemült ötletem nincs :)

2012. márc. 4. 13:15
 55/97 anonim ***** válasza:
10%
56-os válaszadónak: Egyébként kajak nem lenne, rossz, hogy mondjuk hozzáadhatod a facebook profilodat, hogy így nyílvánosan is igenis felvállalod a véleményed, és akkor nincs az, hogy név nélkül, bár az oldalnak ez az egyik lényege, de attól még megoldható lenne :D
2012. márc. 4. 13:17
 56/97 anonim ***** válasza:
45%

Az egyébként nagyon szép, hogy a kérdező kioszt mindenkit, aki nem vele egyező véleményen van, de ... ettől vajon fog adni az anyukája neki pénzt a gyógyszerre? Őszintén szólva kétlem...

Kicsi lány! Ok, elég felnőttnek érzed magad a szexhez, de a felnőtt léthez hozzátartozik, hogy nem csak a te szád íze szerint zajlanak a dolgok. ... és nem lehet ilyenkor kivágni a hisztit. Nem lehet, hogy anyukáddal is így beszéltél, ahogy itt egy-két válaszolóval? (minden rosszindulat nélkül kérdezem)

2012. márc. 4. 13:17
 57/97 anonim ***** válasza:
67%

Bár én sem ajánlanám a tablettát (én egy évig szedtem, eléggé megszívtam miatta egészségügyileg), inkább a kérdésedre válaszolok.

Több dolog miatt lehet hogy anyud nem ad pénzt gyógyszerre, mivel nem ismerjük, érdemleges választ sem tudunk adni.

Viszont lehet indok:

- utánaolvasott a témának, és meggondolta magát

- drágának tartja még a fele részét is

- a kedves válaszolókhoz hasonlóan úgy gondolja, ha elég felnőtt vagy fogamzásgátlóhoz, fizesd is saját pénzből, stb, stb...

A legegyszerűbb addig nyúzni, amíg nem sikerül megbeszélni vele a problémát, mert mi semmilyen válasszal nem viszünk közelebb a célhoz :)

2012. márc. 4. 13:18
 58/97 anonim ***** válasza:
80%
Én nem tudom miért nem ad rá pénz anyukád,csak azt tudom mondani hogy nekem még gumira se adott. Mikor elmeséltem hogy nem vagyok szűz,akkor megkérdezte védekeztünk e,meg minden,és közölote h ha elég nagí vagyok ahoz h elkezdjek sexelni akkr ahoz is legyek elég nagy h védekezni tudjak . És itt az anyagi részére gondolt. A barátom diákmelózott,engem alig hívtak,így ritkán tudtam én venni a gumit,majd késöbb tabit. A barátom ilyenkor kifizetette az egészet,mert ha nem fizette volna ki nem is szerelmeskedtünk volna!
2012. márc. 4. 13:24
 59/97 anonim ***** válasza:
33%
elég bénák lehettek, ha a márkás gumi kétszer is kiszakadt... lehet h kicsit még várni kellene mielőtt orrba szájba szexeltek, és 20 éves korodra kiélt ... leszel.
2012. márc. 4. 13:35
 60/97 anonim ***** válasza:
60%

Ez már nagyon unalmas.

Menj, és kérdezd meg anyukádtól, hogy miért nem fizeti.

Mi nem fogunk tudni segíteni. De ha élvezed olvasni ezeket a válaszokat, amiket kapsz, akkor légy oly kedves, és legközelebb a megfelelő kategóriába írd ki. Mert itt, erre senki sem kíváncsi.

2012. márc. 4. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!