Anyukám miért nem akar adni fogamzásgátlóra pénzt? Így miből fizessem?
Kb 2 hét múlva elkezdem szedni. Nincs zsebpénzem, abból nem tudom fizetni. A barátom ki tudná fizetni, mert kb heti 1 napot diákmelózik, de nem akarom, hogy az egészet ő fizesse.
Nem tudom, miért nem tud anyukám adni kb 4000 ft-ot 3 hónapra? Ennyi lenne nagyjából a fele...
Ráadásul jó az anyagi helyzetünk, meg se kottyanna az a 4 ezer ft. (beavatnak a családi kasszába)
Mit tegyek? Olyan furának érezném, ha mindig csak a barátom fizetné...
17/L
Miért nem óvszert használtok?
Én biztos nem engedném a 17 éves lányomnak, hogy fogamzásgátlót használjon. Ott az óvszer, sokkal biztonságosabb.
Egyébként, nem tudom mit vártál, kiírod ide a kérdésed, és ? Utána mi lesz? Pláne, hogy rossz a kategória is.
Ha a barátod felajánlotta, akkor hagyd hadd fizesse ki ő. Végülis a szexet is ketten élvezitek (jobb esetben) nem anyád, hogy még pénzelje is. Egyébként nekem a pofám leszakadt volna, ha 17 évesen annyira nem lettem volna képes, hogy hétvégente elmenjek dolgozni, hogy a saját élvezeteimet finanszírozzam. Inkább szerencsétlen anyukádtól várod el, hogy fizesse a fogamzásgátlódat, de közben furának érzed, ha a barátod fizeti?
Baromi érdekes.
Ha találnék munkát, mennék is dolgozni. De most pl hétvégente tanfolyamra járok. Szombatonként 9-17-ig. Vasárnap meg tanulok.
Az óvszer pedig szerintem nem olyan biztonságos. Tudjuk használni, de így is kifogtunk már 2 rosszat... Aztán az esemény utáni tabletta sem épp olcsó...
15,5 éves korod óta élsz nemi életet ?
s szerinted ez egészséges ?
Anyukám miért nem akar adni fogamzásgátlóra pénzt?
Nekem azért finanszírozta inkább a gumit, mert nem akarta felborítani a hormonháztartásomat ilyen fiatalon.
Így miből fizessem?
Most fizesse párod, nyáron el tudsz menni dolgozni akkor meg fizeted te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!