Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám miért nem akar adni...

Anyukám miért nem akar adni fogamzásgátlóra pénzt? Így miből fizessem?

Figyelt kérdés

Kb 2 hét múlva elkezdem szedni. Nincs zsebpénzem, abból nem tudom fizetni. A barátom ki tudná fizetni, mert kb heti 1 napot diákmelózik, de nem akarom, hogy az egészet ő fizesse.

Nem tudom, miért nem tud anyukám adni kb 4000 ft-ot 3 hónapra? Ennyi lenne nagyjából a fele...

Ráadásul jó az anyagi helyzetünk, meg se kottyanna az a 4 ezer ft. (beavatnak a családi kasszába)

Mit tegyek? Olyan furának érezném, ha mindig csak a barátom fizetné...

17/L

2012. márc. 4. 12:02
 21/97 A kérdező kommentje:
Különben kicsit sem értem anyukámat, mert 2 heti gumi-pénzből kijön a 3 havi fogamzásgátló rám eső ára..
2012. márc. 4. 12:20
 22/97 anonim ***** válasza:
40%

Miért nem óvszert használtok?

Én biztos nem engedném a 17 éves lányomnak, hogy fogamzásgátlót használjon. Ott az óvszer, sokkal biztonságosabb.

Egyébként, nem tudom mit vártál, kiírod ide a kérdésed, és ? Utána mi lesz? Pláne, hogy rossz a kategória is.

Ha a barátod felajánlotta, akkor hagyd hadd fizesse ki ő. Végülis a szexet is ketten élvezitek (jobb esetben) nem anyád, hogy még pénzelje is. Egyébként nekem a pofám leszakadt volna, ha 17 évesen annyira nem lettem volna képes, hogy hétvégente elmenjek dolgozni, hogy a saját élvezeteimet finanszírozzam. Inkább szerencsétlen anyukádtól várod el, hogy fizesse a fogamzásgátlódat, de közben furának érzed, ha a barátod fizeti?

Baromi érdekes.

2012. márc. 4. 12:20
 23/97 A kérdező kommentje:

Ha találnék munkát, mennék is dolgozni. De most pl hétvégente tanfolyamra járok. Szombatonként 9-17-ig. Vasárnap meg tanulok.

Az óvszer pedig szerintem nem olyan biztonságos. Tudjuk használni, de így is kifogtunk már 2 rosszat... Aztán az esemény utáni tabletta sem épp olcsó...

2012. márc. 4. 12:22
 24/97 anonim ***** válasza:
23%

15,5 éves korod óta élsz nemi életet ?

s szerinted ez egészséges ?

2012. márc. 4. 12:22
 25/97 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kíváncsi arra, hogy ez szerinted egészséges-e. Konkrétan egy kicsit sem érdekel a véleményed. Miért jó csámcsogni más magánéletén??
2012. márc. 4. 12:23
 26/97 A kérdező kommentje:
Vagy téged nagyon érdekel, hogy ki mióta él nemi életet? Elég sivár életed lehet, már ne is haragudj..
2012. márc. 4. 12:23
 27/97 anonim ***** válasza:
63%
Én sem értem mit akartál ezzel a kérdéssel. Honnan tudjuk? Ha olyan jófej anyukád van, hogy megveszi a gumit, akkor csak van olyan kapcsolatotok, hogy megkérdezd egyenesen: any, tablettára miért nem adsz? És akkor ő szépen megindokolja.
2012. márc. 4. 12:24
 28/97 anonim ***** válasza:
61%
tolunk kerded hogy anyukad miert nem akarja fizetni? talan tole kene megkerdezni.fizesd a zsebpenzedbol. amugy az a velemenyem ha 17 evesen mar arra felnott valaki hogy szexualis eletet eljen akkor ahhoz is legyen eleg felnott hogy megkeresse a vedekezesre valo penzt..
2012. márc. 4. 12:25
 29/97 anonim ***** válasza:
95%

Anyukám miért nem akar adni fogamzásgátlóra pénzt?

Nekem azért finanszírozta inkább a gumit, mert nem akarta felborítani a hormonháztartásomat ilyen fiatalon.

Így miből fizessem?

Most fizesse párod, nyáron el tudsz menni dolgozni akkor meg fizeted te.

2012. márc. 4. 12:32
 30/97 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, hátha valakinek csinált ilyet az anyukája. Mert én nem értem. Próbáltam vele beszélni, de a válasz a "mert csak". Próbálom megérteni őt, de nem megy...
2012. márc. 4. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!