Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám miért nem akar adni...

Anyukám miért nem akar adni fogamzásgátlóra pénzt? Így miből fizessem?

Figyelt kérdés

Kb 2 hét múlva elkezdem szedni. Nincs zsebpénzem, abból nem tudom fizetni. A barátom ki tudná fizetni, mert kb heti 1 napot diákmelózik, de nem akarom, hogy az egészet ő fizesse.

Nem tudom, miért nem tud anyukám adni kb 4000 ft-ot 3 hónapra? Ennyi lenne nagyjából a fele...

Ráadásul jó az anyagi helyzetünk, meg se kottyanna az a 4 ezer ft. (beavatnak a családi kasszába)

Mit tegyek? Olyan furának érezném, ha mindig csak a barátom fizetné...

17/L

2012. márc. 4. 12:02
 31/97 A kérdező kommentje:

Az én véleményem pedig az, hogy senkinek semmi köze ahhoz, hogy a másik ember mikortól él nemi életet. Én sem kötök bele a ti életetekbe.

Különben nem hiszem, hogy annyira elítélendő lenne. Nézzétek meg, mit csinál a többi fiatal. Hozzájuk képest én egy apáca vagyok.

2012. márc. 4. 12:34
 32/97 A kérdező kommentje:
66%-os, te meg húzd le magad.
2012. márc. 4. 12:34
 33/97 anonim ***** válasza:
64%

A fogamzásgátló hormonkészítmény és nem cukorka. Azért.

És tényleg ilyen fiatalon nem kellene felborítani a hormonháztartásod, van olyan orvos, aki 18 év alatt fel sem írja. Én is szedtem, de 20 évesen kezdtem el.

2012. márc. 4. 12:35
 34/97 A kérdező kommentje:

Az orvos pedig felírta. Előtte volt vérvételt, megnézték, hogy van-e Leiden mutációm, szóval elég lelkiismeretes a doki.

És minden 2. hónapban majd vérvételre kell mennem, hogy minden rendben van-e.

Különben 3 év rendszeresmenzesz után szokták mondani, hogy el lehet kezdeni a tabit. Én 8 éve rendszeresen menstruálok...

2012. márc. 4. 12:41
 35/97 A kérdező kommentje:
És mint írtam, anya ajánlotta a fogamzásgátlót, mert 2x is be kellett vennem esemény utánit. Az pedig sokkal károsabb, mint a folyamatosan szedett...
2012. márc. 4. 12:41
 36/97 anonim ***** válasza:
77%
Ó, de szent életet él itt mindenki! Nem értem miért kell csesztetni a kérdezőt, mintha ez a mai világban olyan egyedülálló eset lenne, hogy valaki majdnem 16 évesen veszíti el a szüzességét!! Inkább gondolnátok arra, hogy végre egy felelősségteljes fiatal, aki nem jobbra-balra kefél mindenkivel, aztán megy abortuszra, hanem egy olyan lány, aki gondol a védekezésre is! Álszentek!!!
2012. márc. 4. 12:42
 37/97 anonim ***** válasza:
38%
de a márkás gumi is kiszakad??? tényleg jobb a hormonmentesség miatt a gumi. én már 25 vagyok, van egy lányom is, mégse szednék bogyót.
2012. márc. 4. 12:42
 38/97 anonim ***** válasza:
31%
31-es vagyok: azért kösz, hogy lepontoztál.... Mégis milyen választ vársz?
2012. márc. 4. 12:43
 39/97 anonim ***** válasza:
89%

Én csak azt nem értem, hogy azt írtad anyukád ajánlotta fel, hogy szedjél bogyót, és akkor most mégis meggondolta magát?

Beszélgess vele róla:ne csak azt kérdezd miért,mond el te miért szeretnéd, miért lenne jobb mint a gumi,hátha akkor ő is elmondja az álláspontját.

ha meg nem,akkor vagy elfogadod, hogy most a párod veszi, és majd ha lesz melód,akkor meg te,vagy vártok még vele,és addig marad a gumi.

2012. márc. 4. 12:43
 40/97 A kérdező kommentje:

Hát ez az, hogy ő mondta, hogy menjek el dokihoz, és beszéljem meg vele, mert szerinte jobb lenne, ha szednék. De most meg már nem mond semmilyen álláspontot, semmilyen érvet...

A gumi márkája mysize, sajnos csak ez jó a barátomra... De a neten olvastam, hogy ez elég jó márka, csak hát nem ismert, mert nagyon drága. Kerestünk olcsóbbat, de egyik sem volt jó rá.. A masculan xxl is olyan kicsi, hogy rá se megy. Pedig az csak 700 ft. Ez meg 1 doboz (3 db) 2000 ft.

40-es válaszoló: Ezt nekem írtad? Mert én senkit sem pontozok, nem érdekel a pontozás.

2012. márc. 4. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!