Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám miért nem akar adni...

Anyukám miért nem akar adni fogamzásgátlóra pénzt? Így miből fizessem?

Figyelt kérdés

Kb 2 hét múlva elkezdem szedni. Nincs zsebpénzem, abból nem tudom fizetni. A barátom ki tudná fizetni, mert kb heti 1 napot diákmelózik, de nem akarom, hogy az egészet ő fizesse.

Nem tudom, miért nem tud anyukám adni kb 4000 ft-ot 3 hónapra? Ennyi lenne nagyjából a fele...

Ráadásul jó az anyagi helyzetünk, meg se kottyanna az a 4 ezer ft. (beavatnak a családi kasszába)

Mit tegyek? Olyan furának érezném, ha mindig csak a barátom fizetné...

17/L

2012. márc. 4. 12:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/97 anonim ***** válasza:
27%

Elgondolkoztál azon, hogy anyukád vajon miért nem akar pénzt adni gyógyszerre?

Szerintem ezen gondolkodj elsőnek!

2012. márc. 4. 20:06
 92/97 A kérdező kommentje:
Ezért tettem fel a kérdés,t mert már kb 1 hete ezen gondolkozok, és nem jutok semmire
2012. márc. 4. 20:07
 93/97 anonim ***** válasza:
68%

istenem, mennyi rosszmájú, szánalmas, kötekedő, butácska nő van itt mindig.

évek óta gyakorizok, de nagyon ritkán nézek már be ebbe a topikba, mert itt foylamatosan csak a gonoszkodó, kicsinyeskedő fröcsögés megy.

pl. aki ezt írta :

"Egy kis nyomorék nagyszájú ribi vagy.Itt osztogatod az embereket,akinek a válasza nem tetszik pedig vagy jogos vagy jó ötlet.

Te apáca vagy,aki már 15 évesen kefél?LEgalább ne legyél naív és ne élj tévhitben. "

egyrészt sztem nem nagyon osztott ki senkit a kérdező (sokkal inkább őt osztották), másrészt meg mi a fenét képzelsz te magadról és hogy veszed a bátorságot ahhoz, hogy ilyet mondj egy másik emberre ?

de nem csak te, a válaszolók 70%-a.

ha nem tetszik a kérdés, minek lógtok amúgy itt ? rengeteg más kérdés van még a családi kapcs. topikban is, meg a többiben is .

komolyan, ha látnátok magatokat kívülről...

soha életemben nem bírtam a ffi-nő megkülönböztetést, de ennek a topiknak meg a sok fröcsögő, rosszmájú, egész nap itt lógó nőnek a hatására jópárszor elgondolkodtam már az lemúlt években azon, hogy nem kéne-e szégyellnem, hogy nő vagyok...

2012. márc. 8. 05:15
 94/97 anonim ***** válasza:
76%
Én már évek óta szégyellem :) És még mindenki csodálkozik, hogy csak férfiakkal tudok barátkozni...
2012. márc. 8. 10:10
 95/97 A kérdező kommentje:

Én is csak pasikkal barátkozom...

Így visszaolvasva tényleg nagyon undorító válaszok voltak itt...

2012. márc. 8. 18:48
 96/97 anonim ***** válasza:
64%
Beszéltél már anyukáddal?
2012. márc. 8. 19:31
 97/97 A kérdező kommentje:

Inkább elmondtam apának is, hogy szedni akarok. Hát dühöngött 2 napot, aztán lenyugodott és adott pénzt. A felét meg a barátom fizeti.

Mondjuk hallgatni fogom még egy ideig, hogy minek szedem, meg trombózisom lesz úgyis, stb...

2012. márc. 8. 19:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!