Anyukám miért nem akar adni fogamzásgátlóra pénzt? Így miből fizessem?
Kb 2 hét múlva elkezdem szedni. Nincs zsebpénzem, abból nem tudom fizetni. A barátom ki tudná fizetni, mert kb heti 1 napot diákmelózik, de nem akarom, hogy az egészet ő fizesse.
Nem tudom, miért nem tud anyukám adni kb 4000 ft-ot 3 hónapra? Ennyi lenne nagyjából a fele...
Ráadásul jó az anyagi helyzetünk, meg se kottyanna az a 4 ezer ft. (beavatnak a családi kasszába)
Mit tegyek? Olyan furának érezném, ha mindig csak a barátom fizetné...
17/L
Elgondolkoztál azon, hogy anyukád vajon miért nem akar pénzt adni gyógyszerre?
Szerintem ezen gondolkodj elsőnek!
istenem, mennyi rosszmájú, szánalmas, kötekedő, butácska nő van itt mindig.
évek óta gyakorizok, de nagyon ritkán nézek már be ebbe a topikba, mert itt foylamatosan csak a gonoszkodó, kicsinyeskedő fröcsögés megy.
pl. aki ezt írta :
"Egy kis nyomorék nagyszájú ribi vagy.Itt osztogatod az embereket,akinek a válasza nem tetszik pedig vagy jogos vagy jó ötlet.
Te apáca vagy,aki már 15 évesen kefél?LEgalább ne legyél naív és ne élj tévhitben. "
egyrészt sztem nem nagyon osztott ki senkit a kérdező (sokkal inkább őt osztották), másrészt meg mi a fenét képzelsz te magadról és hogy veszed a bátorságot ahhoz, hogy ilyet mondj egy másik emberre ?
de nem csak te, a válaszolók 70%-a.
ha nem tetszik a kérdés, minek lógtok amúgy itt ? rengeteg más kérdés van még a családi kapcs. topikban is, meg a többiben is .
komolyan, ha látnátok magatokat kívülről...
soha életemben nem bírtam a ffi-nő megkülönböztetést, de ennek a topiknak meg a sok fröcsögő, rosszmájú, egész nap itt lógó nőnek a hatására jópárszor elgondolkodtam már az lemúlt években azon, hogy nem kéne-e szégyellnem, hogy nő vagyok...
Én is csak pasikkal barátkozom...
Így visszaolvasva tényleg nagyon undorító válaszok voltak itt...
Inkább elmondtam apának is, hogy szedni akarok. Hát dühöngött 2 napot, aztán lenyugodott és adott pénzt. A felét meg a barátom fizeti.
Mondjuk hallgatni fogom még egy ideig, hogy minek szedem, meg trombózisom lesz úgyis, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!