Anyukám miért nem akar adni fogamzásgátlóra pénzt? Így miből fizessem?
Figyelt kérdés
Kb 2 hét múlva elkezdem szedni. Nincs zsebpénzem, abból nem tudom fizetni. A barátom ki tudná fizetni, mert kb heti 1 napot diákmelózik, de nem akarom, hogy az egészet ő fizesse.
Nem tudom, miért nem tud anyukám adni kb 4000 ft-ot 3 hónapra? Ennyi lenne nagyjából a fele...
Ráadásul jó az anyagi helyzetünk, meg se kottyanna az a 4 ezer ft. (beavatnak a családi kasszába)
Mit tegyek? Olyan furának érezném, ha mindig csak a barátom fizetné...
17/L
2012. márc. 4. 12:02
1/97 A kérdező kommentje:
Ja és hozzáteszem, hogy óvszerre meg adott pénzt. Hetente kb 2 ezer forintot. (annyiba kerül 1 doboz gumi..)
2012. márc. 4. 12:04
2/97 anonim válasza:
Rákérdeztél már, miért nem akarja kifizetni?
3/97 anonim válasza:
Hát őt mit mond, mikor megkérdezed??
Inkább örülne hogy gondolsz a védekezésre, mondd meg neki hogyha becsúszik a baba, az drágább lesz...
4/97 anonim válasza:
Lehet nem akarja hogy bármit is szedj mert az felborítja a hormonháztartást esetleg vagy elkapsz valami nemi hülyeséget , bár ezt elmondani is lehet nem egyből tiltani....mond neki hogy adjon rá, sok nő szed fogamzásgátlót és semmi bajuk, ne akarja hogy esetleg gumi nélkül próbáljátok ki és majd csak vigyáztok...
5/97 anonim válasza:
De nagylány vagy, hogy már 17 évesen kefélsz! De nem tudod fizetni a vele járó dolgokat? Ja, hogy mégsem vagy nagylány... szánalmas vagy!
6/97 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy "csak mert".
Ő ajánlotta fel, hogy szedhetnék tablettát, mert bármikor történhet ugyebár baleset a gumival.
2012. márc. 4. 12:10
7/97 A kérdező kommentje:
5. válaszoló: most neked mi a bajod? Mégis miből tudnám fizetni? Nem értem, mi a gondod. Savanyú a szőlő?
2012. márc. 4. 12:11
8/97 A kérdező kommentje:
És az elkeseredettségedet meg ne rajtam vezesd le. Köszi. Szép napot neked befásult sárkány...
2012. márc. 4. 12:11
9/97 anonim válasza:
Orvosi rendelvényre kapnád, vagy csak úgy hasraütésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!