Megszokott dolog az, hogy valaki a szakításkor követeli rajtam az ajándékba adott bor árát és a randikocsikázások benzinpénzét, különben rendőrségre megy, hogy fizessem meg a 'tartozásomat'?
Az az ember aki egy nőnek felhánytorgatja a ráköltött pénzt nem Férfi!
21F
Nem megszokott:):):)
De a rendőrök bizonyára megmondanák neki, hogy hol keresgélje a bora ésa benzin árát.:):):)
Te meg pihenj, mert egy ilyen vadtulkot valóban ki kell pihenni:):):) Nyugi , ideggyenge biztos nem vagy mert elég összeszedetten megfogalmaztad a problémát. Sajnos volt szerencsém hasonszőrű egyénhez, így tanúsíthatom hogy enm csak a regéynek és a filmek agyszüleménye az ilyen pocsék karakter.
Hú szegény!! A sz.rházi nyugodtan menjen a rendőrségre, remélhetőleg még megvannak neki a számlák, amikor a benzint és a bort vette, és tudja igazolni fényképpel, titkos kamerával, hogy ez miattad történt :)))
No de figyelj. Ne borulj ki. A pasit hagyd a fenébe, ne is beszélj vele. Ne vedd neki fel a telefont, tiltsd le a blogodból, ha lehet ilyet, vagy legalábbis töröld a kommentjeit, sőt, én a helyedben újrakezdenék vhol máshol egy blogot. Anyudnak meg mondd meg NYUGODTAN(ez a kulcs, így látja, hogy már jól vagy, és nem vagy ideggyenge), hogy legyen kedves nem beleszólni a Te szakításodba, és ne kommunikáljon ő sem a pasival, hiszen Te vagy a lánya, és melletted kell állnia. Fő a nyugalom, tudom, könnyen mondom, de próbálj meg nagyon nagyon nagyon higgadt maradni, mert így, ha látják rajtad az erőt, kevésbé tudnak kikezdeni Veled. Kitartást, nagyon sajnálom, ami Veled van, de f.sza csajnak tűnsz, menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!