Szerintetek ez milyen dolog anyós részéről?
Én nem adtam volna vissza. Az ajándék nem kölcsönadott cucc, amit később visszaigényelhet. A helyedben elküldtem volna a fenébe és nem adtam volna semmit sem, csak azért sem, mert ilyen hülye bunkó...
A volt férjemnek adtam volna át személyesen olyan holmikat, amik jól jönnek náluk most és nekem nem kell.
Ez nem normális. Én visszaadnám a játékokat kivéve a plüss fókát, inkább felajánlanám, hogy veszek helyette mást. Többet viszont nem engedném, hogy bármit is adjanak a gyereknek.
Az pedig, hogy a válás miatt neheztel az anyósod ne érdekeljen. Vannak emberek akik szerint mindent el kell tűrni, valószínűleg ő is ilyen. Inkább légy büszke arra, hogy nem engedted magad megalázni.
Anyós el van borulva a haragtól.Ez valóban nem normális.Én összekészíteném a cuccot, A FÓKA NÉLKÜL,mert biztos nem tudja,hogy azt is tőle kapta,ha meg igen hivatkozz a gyerekre,hogy azt szereti és megtartjátok.
Nem biztos ám,hogy a volt férjed tud erről az egészről.
Használt ruhát jelenleg ne adj,csak ha kér a férjed,mert anyós abba is bele fog kötni,hogy levetett holmival akarod "kiszúrni" a szemüket.
A többit meg add oda úgy,hogy a gyerek lehetőleg ne lássa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!