Szerintetek ez milyen dolog anyós részéről?
A volt férjednek add oda a csomagotazzal a kísérőszöveggel, hogy anyós úgyis nekik akarja adni, legalábbis ezzel indolkolta a visszakérést, hát megkapja direkt tőled :). Amikor meg anyós megy a dolgokért, megmondod neki, hogy a férjed már megkapta.
De az is lehet, hogy már előtte elbeszélget az exférj anyucival.
Egyébként undorító, szánalmas dolog ez az egész...
Ezek után anyóst ne engedd magatokhoz. Valahogy még azt is el kéne kerülni, hogy a férjed a kicsit elvigye hozzá...
Sziasztok. Hétvégén jött az ex-férjem a lányért, és elmeséltem neki a történetet. Ő elintézte egy vállrándítással, hogy adjam oda, majd vesz helyette 10 másikat. Mondtam, hogy el ne higgye, hogy az a bajom, hogy nem tudok neki megvenni egy babát, hanem a megalázó szituáció, illetve, hogy mit fog szólni a lányom, ha meglátja náluk a játékait. Ja és ez egy apróság, de ha ebben ekkora különbséget tesz, akkor mi lesz fontosabb dolgokban? Megígérte a férjem, hogy beszél vele. Erre vasárnap együtt jöttek a lányért és anyós kérdezte, hogy össze vannak-e pakolva a játékok, az exférjem meg ott kussolt mellette. Gyors összedobáltam egy szemeteszsákba a maradékot, de a lányom
ne is lássa. Aztán rámutatott anyós a fókára is, hogy azt tőle kapta az 1.szülinapjára. Na erre kikeltem magamból, elszakad a cérna, mondtam, hogy azzal alszik a lány és akkor se fogja elvinni ha a feje tetejére áll. Hozzávágtam 5000Ft-ot, mondtam, hogy vegyen belőle egy szép plössfókát, ha már szegénynek nem telik rá, és a lányomat meg felejtse el. És ha már belejöttem elmondtam, hogy egy kicsinyes bunkó némber. Az exem végig csendbe volt, aztán felhívott, hogy ne haragudjak, igazam van, tényleg nagyon gusztustalan volt. Hát itt tartunk. Nagyon gázos az egész, jövő hétvégén megy a lányom láthatásra, már most rettegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!