Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megszokott dolog az, hogy...

Megszokott dolog az, hogy valaki a szakításkor követeli rajtam az ajándékba adott bor árát és a randikocsikázások benzinpénzét, különben rendőrségre megy, hogy fizessem meg a 'tartozásomat'?

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok,ez a sz.rházi 30-on felül. Fontos beosztásban dolgozik,emiatt folyamatosan csesztet azóta,hogy amit én csinálok,az semmi,mert bezzeg az ő munkája százszor fontosabb. Az interneten a blogomban lek.vázott,mikor anyám felhívta,neki meg előadta az úriembert,45 percig nyomta neki a dumát a telefonba,a kvázást természetesen tagadta,anyám teljesen elájult tőle,és megegyeztek abban,hogy én vagyok az ideggyenge,és pihennem kell.
2010. okt. 8. 16:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgasd magad. Többet ne állj vele szóba. remélem nem munkatárs vagy ilyesmi, akivel muszáj találkozni.

Anyukáddal se foglalkozz. Egyszerűen ha erről a pasiról kezd beszélni, mondd meg hogy nem akarsz róla beszélni, ne avatkozzon bele, és nincs mondanivalód. Kész, nem szabad beszédbe elegyedni se vele, se róla. Ha teljesen negligálod a létezését, akkor meg fog szűnni a dolog.

Töröld az emailjeit, tiltsd le a blogodról, ha lehet, ne vedd fel a telefonját. kész.

2010. okt. 8. 16:34
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha már lek.rvázott, akkor kérd el Te is az együttlétek árát. Vond le a benzin és a bor árát, és közöld vele, hogy mennyivel tartozik.
2010. okt. 8. 16:35
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Elég bunkó lehet. Hadd szóljon a rendőrségnek, keményen dolgoznak, megérdemlik, hogy röhögjenek egy jót:>
2010. okt. 8. 16:38
 14/24 anonim ***** válasza:
2010. okt. 8. 16:44
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

Az ilyen megérdemli,hogy kidobta a pénzét mert téged egy macának nézett és elakart kápráztatni a pénzével ami a leírásból következik egy darabig sikerült is neki.

Viszont te meg megérdemled a idegeskedést és minden problémát ami a mosolyszünettel vagy a szakítással van összefüggésbe mert rárepültél a pénzére és azt gondoltad megtaláltad a nagy őt vagy nem?

Tény hogy a nők buknak a pénzes pasikra ha ugyanez az ember egy átlagos férfi lenne mint én már szóba sem állnál vele igaz?,tapasztalatból tudom.

F/38

2010. okt. 8. 16:53
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
16.35 véleményét osztom 100%-osan! Ha már kurv@-nak titulál számold fel neki az együttlétek árát,aztán fizessen a roh@dék! Köcs@g f@szfej,roh@dék! Hú de megszív@tnám a helyedbe! Ne bögj! Forralj bosszút okosan,és felemelt fejjel és hidegvérrel,az ilyen csak azt érdemli!
2010. okt. 8. 16:53
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég. Hallottam már arról, hog szakitás után visszaveszik az ajándékokat, na de ilyen, hogy benzinpénz?!?!Ez a "férfi" egy vicc. Ne foglalkozz vele, a rendőrségen ki fogják röhögni..
2010. okt. 8. 16:54
 18/24 anonim ***** válasza:
50%
Örülj,hoy csak a lóvét karja,és nem téged az ilyentől futva kell menkülni az enyém is hasonló volt csak nem értette meg a nemet sose.Szakítás után több hónapig zaklatott,követett,tesvéremet családomat zaklatta,stb stb...add oda a lóvét aztán mond meg neki,hogy megdolgozott érte,alázd meg...Az ilyet meg kell alázni,és vigyázz mert anyádat már hergeli ellened,ideggyengének állit be és a végén bezárat majd...szeintem te menj a rendőrségre....Az ilyennel vigyázni kell.
2010. okt. 8. 16:54
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
és ennek mi lett a vége? elvitte végül a bográcsait?
2010. okt. 8. 16:57
 20/24 anonim ***** válasza:
74%
16:53-as, na neked is sok eszed van...teged lehet, hogy hasznaltak mar igy ki, de nem kene altalanositani...
2010. okt. 8. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!