Megszokott dolog az, hogy valaki a szakításkor követeli
rajtam az ajándékba adott bor árát és a
randikocsikázások benzinpénzét, különben rendőrségre
megy, hogy fizessem meg a 'tartozásomat'?
Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok,ez a sz.rházi 30-on felül. Fontos beosztásban dolgozik,emiatt folyamatosan csesztet azóta,hogy amit én csinálok,az semmi,mert bezzeg az ő munkája százszor fontosabb. Az interneten a blogomban lek.vázott,mikor anyám felhívta,neki meg előadta az úriembert,45 percig nyomta neki a dumát a telefonba,a kvázást természetesen tagadta,anyám teljesen elájult tőle,és megegyeztek abban,hogy én vagyok az ideggyenge,és pihennem kell.
Ne izgasd magad. Többet ne állj vele szóba. remélem nem munkatárs vagy ilyesmi, akivel muszáj találkozni.
Anyukáddal se foglalkozz. Egyszerűen ha erről a pasiról kezd beszélni, mondd meg hogy nem akarsz róla beszélni, ne avatkozzon bele, és nincs mondanivalód. Kész, nem szabad beszédbe elegyedni se vele, se róla. Ha teljesen negligálod a létezését, akkor meg fog szűnni a dolog.
Töröld az emailjeit, tiltsd le a blogodról, ha lehet, ne vedd fel a telefonját. kész.
2010. okt. 8. 16:34
12/24 anonim válasza:
Ha már lek.rvázott, akkor kérd el Te is az együttlétek árát. Vond le a benzin és a bor árát, és közöld vele, hogy mennyivel tartozik.
2010. okt. 8. 16:35
13/24 anonim válasza:
Elég bunkó lehet. Hadd szóljon a rendőrségnek, keményen dolgoznak, megérdemlik, hogy röhögjenek egy jót:>
Az ilyen megérdemli,hogy kidobta a pénzét mert téged egy macának nézett és elakart kápráztatni a pénzével ami a leírásból következik egy darabig sikerült is neki.
Viszont te meg megérdemled a idegeskedést és minden problémát ami a mosolyszünettel vagy a szakítással van összefüggésbe mert rárepültél a pénzére és azt gondoltad megtaláltad a nagy őt vagy nem?
Tény hogy a nők buknak a pénzes pasikra ha ugyanez az ember egy átlagos férfi lenne mint én már szóba sem állnál vele igaz?,tapasztalatból tudom.
F/38
2010. okt. 8. 16:53
16/24 anonim válasza:
16.35 véleményét osztom 100%-osan! Ha már kurv@-nak titulál számold fel neki az együttlétek árát,aztán fizessen a roh@dék! Köcs@g f@szfej,roh@dék! Hú de megszív@tnám a helyedbe! Ne bögj! Forralj bosszút okosan,és felemelt fejjel és hidegvérrel,az ilyen csak azt érdemli!
2010. okt. 8. 16:53
17/24 anonim válasza:
Te jó ég. Hallottam már arról, hog szakitás után visszaveszik az ajándékokat, na de ilyen, hogy benzinpénz?!?!Ez a "férfi" egy vicc. Ne foglalkozz vele, a rendőrségen ki fogják röhögni..
2010. okt. 8. 16:54
18/24 anonim válasza:
Örülj,hoy csak a lóvét karja,és nem téged az ilyentől futva kell menkülni az enyém is hasonló volt csak nem értette meg a nemet sose.Szakítás után több hónapig zaklatott,követett,tesvéremet családomat zaklatta,stb stb...add oda a lóvét aztán mond meg neki,hogy megdolgozott érte,alázd meg...Az ilyet meg kell alázni,és vigyázz mert anyádat már hergeli ellened,ideggyengének állit be és a végén bezárat majd...szeintem te menj a rendőrségre....Az ilyennel vigyázni kell.
2010. okt. 8. 16:54
19/24 anonim válasza:
és ennek mi lett a vége? elvitte végül a bográcsait?
2010. okt. 8. 16:57
20/24 anonim válasza:
16:53-as, na neked is sok eszed van...teged lehet, hogy hasznaltak mar igy ki, de nem kene altalanositani...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!