Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám miért nem akar adni...

Anyukám miért nem akar adni fogamzásgátlóra pénzt? Így miből fizessem?

Figyelt kérdés

Kb 2 hét múlva elkezdem szedni. Nincs zsebpénzem, abból nem tudom fizetni. A barátom ki tudná fizetni, mert kb heti 1 napot diákmelózik, de nem akarom, hogy az egészet ő fizesse.

Nem tudom, miért nem tud anyukám adni kb 4000 ft-ot 3 hónapra? Ennyi lenne nagyjából a fele...

Ráadásul jó az anyagi helyzetünk, meg se kottyanna az a 4 ezer ft. (beavatnak a családi kasszába)

Mit tegyek? Olyan furának érezném, ha mindig csak a barátom fizetné...

17/L

2012. márc. 4. 12:02
 41/97 anonim ***** válasza:
41%
Ja, hát aki egy lóval jár..
2012. márc. 4. 12:48
 42/97 A kérdező kommentje:

Hát gratulálok, hogy ebbe is belekötsz.

Mintha ez alapján választottam volna párt...

2012. márc. 4. 12:49
 43/97 anonim ***** válasza:
70%
te meg biztos szamárral jársz. jó nagy parasztok írnak neked tényleg, sajnállak érte
2012. márc. 4. 12:50
 44/97 A kérdező kommentje:
Hagyd, engem már nem tud érdekelni. Mindenhol csak a kötözködés és a rosszindulat van.
2012. márc. 4. 12:52
 45/97 anonim ***** válasza:
88%
Kicsi? Durex elitet próbáltátok már? Annak jónak kéne lennie rá, van 12-es kiszerelésben és biztonságos is.
2012. márc. 4. 12:55
 46/97 A kérdező kommentje:
60 mm átmérőjű kell, a durex csak 56 vagy 57mm
2012. márc. 4. 12:56
 47/97 anonim ***** válasza:
49%

Kedves kérdező! Egyátalán ne foglalkozz az ilyen kioktató válaszokkal, hogy: uhh, mekkora r...nc vagy, meghogy bezzeg 17 évesen van eszed ke...ni, de a pénzt nem keresed meg rá meg hadd ne soroljam tovább, ezek a válaszok részemről felháborítónak tartom, és a nevedben is kikérem magamnak, kíváncsi lennék az ő életükre, de ne alacsonyodjunk le az ő szintjükre, az ilyenekkel nem érdemes foglalkozni, vagy harcba szállni (tudod legyőznek a rutinjukkalXD). Inkább azt kellenne figyelembe venni, hogy gondolsz a védekezésre és ezáltal felelősségteljes vagy, nem olyan mint a nálad fiatalabb tizenévesek nagy része, hogy ahh lexarom, majd lesz valahogy, majd kiír kétmillió kérdést hogy jujj vajon terhes vagyok és stb. -.- Egyátalán nem baj, hogy tablettát szeretnél szedni, teljesen biztonságos, és mint említetted is állandó partnered van, ráadásul a gumival voltak negatív tapasztalataid. Következtetés, annak aki a tablettát ellenzi hogy húú 17évesen mennyi hormon: miért ha beveszi az esemény utánit mert a gumi kiszakadt akkor az mekkora hormon????Mellesleg a mai tabikba éppenhogy csak anyni van, amenyni kell ahhoz, hogy ne legyen peteérés, nők milliói szedik és az első helyen szerepel a Pearl-indexen biztonságosabb mint a gumi, utána lehet nézni. A másik, hogy akkor keresse meg a rávalót, mivel említette, hogy TANUL, és szombatonként tanfolyamra jár vasárnap pedig szintén tanul, nem lógatja a lábát, és az aki tanul azt általában anyagiliag a szüleik finanszírozzák bármiről is legyen szó, mivel tanul és NEM RENDELKEZIK ÖNÁLLÓ JÖVEDELEMMEL!!, mert tanul, és az nemcsak abból áll, hogy reggel bemész iskolába délután hazamész, és alszol, hanem reggel bemész, délután hazamész, örülsz, hogy van 1-2 óra szabadidőd, majd leülsz és tanulsz, aztán azon kapod magad, hogy este van, alszol és mnidez kezdődik előről, de gonodlom régen jártál iskolába. (aki kíváncsi rá én személy szerint, tavaly végeztem, aztán dolgoztam, most megint tanulni fogok, aztán megint dolgozni). Kérdező!!!Bocsánat az OFFért de ez iszonyatosan kikívánkozott belőlem, mert az ilyen irigy, panaszkodós, kioktatós, bármibe csak beleköthessek, jujj17 évesen már nemi életet élsz hűű mekkora ri...nc emberek miatt tartunk ott ahol tartunk (meg úgy az egész ország, mert úgy látszik ilyen a magyar mentalitás). Kérdésre válaszolva, nehezen de idáig is eljutottunk, szerintem ültesd le Édesanyádat és kérd meg, hogy mondja el a véleményét a dolgokról, és ha szükséges próbálj meg érvelni nála (biztonságosabb, normalizálja a vérzésed, nem akarsz több balesetet, kisebb az esély, hogy 72órásat kell bevenned, esetleg hozd fel azt, hogy kipróbálod, és ha nem válik be valamilyen oknál fogva akkro viszsatérsz a gumira! Sok sikert a kioktatásokkal meg nem kell foglalkozni!!Köszönöm

21/L

2012. márc. 4. 12:58
 48/97 anonim ***** válasza:
19%
látom nagyon a lelkedbe tiportam.:)
2012. márc. 4. 12:59
 49/97 A kérdező kommentje:

Nme tiportál a lelkembe. Nem érdekel, hogy egy anonim fórumon ismeretlen emberek mit írogatnak nekem. Főleg, ha oltogatnak. Én téged hihetetlenül szánalmasnak tartalak.

49-es válaszoló: ne haragudj, de most mennem kell, majd reagálok a te kommentedre is, csak nincs időm most elolvasni, ebéd-időőőő :)

2012. márc. 4. 13:00
 50/97 anonim ***** válasza:
32%
akkor apádat kérd meg ,hogy adjon.. vagy ő nem tud róla ,hogy nemi életet él a kislánya?
2012. márc. 4. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!