Sz. Emét dolog pénzt kérni a tesómtól gyerekvigyázásért?
Otthon lakik,és én is. Tegnap buliba akart menni és én nem válaltam,kérdeztem mennyit fizetsz? Mondja nincs pénze és nem is adna,mert milyen dolog az h a saját tesómtól pénzt kérek h a rokonomra vigyázzak.
Én meg mondtam neki h miért mit képzel magáról majd elvállalom mikor más(a barátnői) több 10ezret megkapnak pár óra vigyázásért ha ugy van. Nekem is jól jönne a pénz.
De ez tényleg így van ha ő buliba akar menni vagy csak akárhova akkor általába a barátnői vigyáznak a gyerekére(2,5 éves) és 10 ezret ad nekik,van amikor többet.
Rám vagy anyukámra azért nem hagyja mert nekünk másnap suli,meló.
De ha mi vigyázunk rá,még egy köszit se dob.
Bocs, de igaza van. Amit ő említett sztori, az alapján, aki kedvesen és mosolyogva segít az kb. hagyja magát porig alázni.
Tudod mikor segítenék én olyannak, aki beközli, hogy ez a dolgom és még meg sem köszöni? Ossza a saját idejét és csináljon a kocsijával, amit akar, nekem ez a véleményem az ilyenről
Nem tudom ismersz-e ilyen korú gyereket, de ilyenkor már szeretnek sminket venni, nálunk a hajvasaló a menő mostanság.
Az igazságérzet pedig arra vonatkozott, hogy felháborodik, hogy ő egy köszönömöt sem kap ugyanazért, amiért mások tízezret.
"Igazából el sem tudom képzelni milyen család lehet, ahol ez normális...és ez nem csak a kérdezőre vonatkozik, hanem a helyeslőkre is."
Én olyan családból jövök, ahol anyukámék igyekeztek, hogy nekem lakást adjanak, amikor rosszul álltunk akkor amikor nekem jött meg a fizetésem, akkor én adtam nekik, amikor megérkezett a nyugdíj akkor ők nekem (pont 2 hetes csúszás volt,így mindig tudtunk egymáson segíteni), a gyerekekre állandóan vigyáznak. A tesóm gyerekére én is vigyáztam mindig szívesen és ingyen, amikor nekem kellett kezes a bankhitelhez, akkor azonnal jött kérés nélkül, mert ez volt a természetes. Hát én ilyen családból jöttem.
De ahogy a mondás tartja, a lóf.. nak is van vége. A kérdezőnél nagyon egyenlőtlenek a családi viszonyok, és bizony hülye lenne, ha a nővér gyerekére vigyázna, amíg az bulizgatni jár. És itt nem arról van szó, hogy a fáradt dolgozó anyuka egyszer-egyszer elmehessen kikapcsolódni.
Csak egy dolgot nem értek. Honnan tudjuk, hoghy ez így történik valóban? HOgy a nővér közli, hogy ez a dolga......ugyanmár.
Zárómondatnak még leírom, hogy nem tudom van-e gyereketek, de ha van megnézném a szátokat, amikor elétek áll anyukátok vagy anyóspajti és kiszámlázná a gyereketekkel eltöltött olyan időt, amikor ti kértétek hogy vigyázzon már rá egy kicsit, mert el kell intéznetek valamit.............................................ugyanis nem mindig csak a nagyik kérik. Sokszor az anyukák is. Csak aztán igazságosan tejeljetek, mert a nagyiknak is volt ám felelőssége!
De értem.
ELhiszitek egy sértett kiskamasz minden szavát :) Gratula :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!