Sz. Emét dolog pénzt kérni a tesómtól gyerekvigyázásért?
Otthon lakik,és én is. Tegnap buliba akart menni és én nem válaltam,kérdeztem mennyit fizetsz? Mondja nincs pénze és nem is adna,mert milyen dolog az h a saját tesómtól pénzt kérek h a rokonomra vigyázzak.
Én meg mondtam neki h miért mit képzel magáról majd elvállalom mikor más(a barátnői) több 10ezret megkapnak pár óra vigyázásért ha ugy van. Nekem is jól jönne a pénz.
De ez tényleg így van ha ő buliba akar menni vagy csak akárhova akkor általába a barátnői vigyáznak a gyerekére(2,5 éves) és 10 ezret ad nekik,van amikor többet.
Rám vagy anyukámra azért nem hagyja mert nekünk másnap suli,meló.
De ha mi vigyázunk rá,még egy köszit se dob.
Már bocs de szép kis család.....................tesód kitartott, te meg pénzért vigyáznál a gyerekére.
Erre mondják, hogy egyik 19, másik egy híján 20. A nővéred se kutya, de te sem kellenél kishúgnak, az tuti.
Ha igazán szereted a kicsit, meg sem fordulna a fejedben lóvét kérni. És az nem mentség, hogy a barátnőinek ad....
Ez nem pénzéhség, hanem egy olyan kérés, ami felelősséggel jár. Az pedig, hogy pénzéhes, hát beb*szna, ha nem akarna pénzt. Abból él mindenki, abból veszi ő is az uzsonnáját, ruháját, sminkjeit.
Egy ilyen kis gyerekre vigyázni pedig tényleg felelősség, főleg az ő életkorában, gondolom nem kicsit idegesíti.
Nekem eszembe sem jutna ingyen erre kérni valakit.
"Azért arról is megvan a véleményem, aki őket egy lapon említi, mintha a kettő még csak elméletben is megközelíteni egymást."
Meg lehet a vélemény, attól még mindkettő gáz. Én szegény anyjukat sajnálom...szerető családja van :((
Nekem meg eszembe nem jutna a testvéremtől pénzt kérni, hogy a gyermekére vigyázok...basszus, hova jutunk már?
Nekem van húgom és imádják egymást a kicsivel. És én is alig várom, hogy vigyázhassak az ő gyerekére :) Hogy miért? Mert szeretjük egymást és a kicsiket. MI sosem keresnénk egymáson pénzt.
Ja, és felelősség....bakker, majd akkor pénzt adok a nagyinak is, ha ő vigyáz rá, elvégre neki is felelősséget jelent....gusztustalan világra vall.
Hát, még ez sem helytálló.
Tudod mekkora balhét csapnék, ha a lányom összeszedne egy gyereket, a nyakamra hozná, az apjának se híre se hamva és a kisebbik lányomat leégetné azzal, hogy azt hazudja a jelenlegi pasijának eltartásért cserébe, hogy az övé a gyerek???
Úgy repülne gyerekestől a nagylányom, mint a győzelmi zászló. És magamban is keresném a hibát, hogy mégis honnan szedte ezt az értékrendet.
"Nekem eszembe sem jutna ingyen erre kérni valakit."
A testvéredet, a gyermek nagynénjét! Nem csak úgy "valakiről" beszélünk. Engem meg is bántana a tesóm, ha fizetni akarna azért, hogy a kicsijére vigyázzak....atyaég. Bár minden család más, vannak családok ahol ez tényleg áldozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!