Sz. Emét dolog pénzt kérni a tesómtól gyerekvigyázásért?
Otthon lakik,és én is. Tegnap buliba akart menni és én nem válaltam,kérdeztem mennyit fizetsz? Mondja nincs pénze és nem is adna,mert milyen dolog az h a saját tesómtól pénzt kérek h a rokonomra vigyázzak.
Én meg mondtam neki h miért mit képzel magáról majd elvállalom mikor más(a barátnői) több 10ezret megkapnak pár óra vigyázásért ha ugy van. Nekem is jól jönne a pénz.
De ez tényleg így van ha ő buliba akar menni vagy csak akárhova akkor általába a barátnői vigyáznak a gyerekére(2,5 éves) és 10 ezret ad nekik,van amikor többet.
Rám vagy anyukámra azért nem hagyja mert nekünk másnap suli,meló.
De ha mi vigyázunk rá,még egy köszit se dob.
"Legalább a kicsinek legyen esze, ha a nagynak nincs. Nem kell akkor neki is pénzéhesnek lennie. Mert ez az. Keresni a saját testvérén. Meg a kisgyereken..."
Keresni a saját testvérén? Miért a nagyobb mit csinál? Kitartatja magát az anyjával meg a pasijával.
Ha nem állítják le, akkor mikor fog észhez térni? Ha a hugica vigyáz mindig a kicsire, akkor a nővérének mikor jön meg az esze? Nem fog, miért is változtatna, hiszen kényelmes így a helyzete, másokon élősködni.
De röpködnek itt az "én kidobnám" mondatok. De a való életben ez tényleg nem így működik. A problémákat elsősorban meg kell próbálni megbeszélni, nem utcára tenni. Kisgyerekestül.
De szerintem az anyjuk vagy belefáradt, vagy nem foglalkozik a dologgal, passz...vagy reménykedik a változásban.
De nem érted meg, hogy AZÉRT, MERT A NAGYOBB GÁZ, A KICSINEK MÉG NEM KELL?
Pont hogy ne kövesse a nővére példáját!! A nővére egy pénzéhes dög, akkor a kicsi is legjobb úton haladjon?
Egyik lány már kisiklott. A másik még megfogható...de ha itt arra tanítjátok, hogy oké, akkor keress te is fűn-fán pénzt, akkor belőle sem lesz jobb a deákné vásznánál.
Ja, gondoltam hogy láttál. És az is, hogy megköszönte.
(így szokott ez lenni...neten mindig mindenki látott pont egy olyat, amiről szó van...)
Munkáért pénzt kapni rohadtul nem ugyanaz, mint letagadni a gyerekem és eltartatni magam. A kislány munkáért cserébe vár juttatást, nem azért, mert ő maga létezik. Tesz érte valamit.
Semmi probléma a viselkedésével.
A kislány nem pénzéhes, csak úgy érzi, hogy a kis unokaöccsére vagy unokahúgára vigyázásért megfeji a testvérét. Igazad van. Nem pénzéhes, csak ha másnak pénz jár akkor neki, a kicsi gyerek ROKONÁNAK is.
Kedves válaszoló, a nagyiknak is jár pénz? A Te matekod alapján..
De szerinted, vigyázni a SAJÁT UNOKAÖCSIKÉJÉRE az szerinted munka? Te munkának látod, ha a testvéred gyermekeivel lehetsz?
Mert ha szereti őket, akkor az nem munka. NEKEM nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!