Sz. Emét dolog pénzt kérni a tesómtól gyerekvigyázásért?
Otthon lakik,és én is. Tegnap buliba akart menni és én nem válaltam,kérdeztem mennyit fizetsz? Mondja nincs pénze és nem is adna,mert milyen dolog az h a saját tesómtól pénzt kérek h a rokonomra vigyázzak.
Én meg mondtam neki h miért mit képzel magáról majd elvállalom mikor más(a barátnői) több 10ezret megkapnak pár óra vigyázásért ha ugy van. Nekem is jól jönne a pénz.
De ez tényleg így van ha ő buliba akar menni vagy csak akárhova akkor általába a barátnői vigyáznak a gyerekére(2,5 éves) és 10 ezret ad nekik,van amikor többet.
Rám vagy anyukámra azért nem hagyja mert nekünk másnap suli,meló.
De ha mi vigyázunk rá,még egy köszit se dob.
10 ezer gyerekvigyázásért egy buli idejére? Na neeee. Barátnőm két gyerek után fizet ezret óránként.
Hány éves, dolgozik, hogy ennyi pénze van elszórni (bulik, extra órabér a gyerekvigyázásért)
Amúgy azt mondanám, hogy testvérnek nem kéne fizetni, én sem kértem soha, nem is fizetek érte.
Nem jutna eszembe kérni.
Másik oldal: Ha viszont rendszeres lenne és a napi rutinba bele kellene illesztenie a családnak a gyerekemre való vigyázást, akkor természetes, hogy megköszönném, és adnék érte alkalmanként a diákmunkával még pénzt nem kereső tesómnak zsebpénzt.De nem "tízezreket."
"nem dolgozik,az uj barátja pénzeli."
Hát igen, nem is lepődöm meg ezen... Léhűtő kitartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!