Sz. Emét dolog pénzt kérni a tesómtól gyerekvigyázásért?
Otthon lakik,és én is. Tegnap buliba akart menni és én nem válaltam,kérdeztem mennyit fizetsz? Mondja nincs pénze és nem is adna,mert milyen dolog az h a saját tesómtól pénzt kérek h a rokonomra vigyázzak.
Én meg mondtam neki h miért mit képzel magáról majd elvállalom mikor más(a barátnői) több 10ezret megkapnak pár óra vigyázásért ha ugy van. Nekem is jól jönne a pénz.
De ez tényleg így van ha ő buliba akar menni vagy csak akárhova akkor általába a barátnői vigyáznak a gyerekére(2,5 éves) és 10 ezret ad nekik,van amikor többet.
Rám vagy anyukámra azért nem hagyja mert nekünk másnap suli,meló.
De ha mi vigyázunk rá,még egy köszit se dob.
Nekem nem repülne, mert ki nem raknám, de hogy a fejét megmosnám rendesen az tuti. És a kisebbiknek is, hogy ne tanulja el a nővérétől a "pééééénzt báááárkitől" dolgot. Mert az meg legjobb úton van.
Nekem ez lenne helytálló.
"Úgy repülne gyerekestől a nagylányom, mint a győzelmi zászló. "
Itt a kutya elásva......egy ANYA nem dobja ki a lányát kisunokástól a világba. Igen, nekem tényleg nem ilyen családom van.
Hát én kitenném. 24 éves. Ha annyira felnőtt volt, hogy ezt megcsinálta, akkor legyen annyira felnőtt, hogy tudja kezelni a helyzetet a saját önálló családjával.
És ezt nem gonoszságból tenném, hanem azért, hogy soha többé ne forduljon elő, mert láthatóan nem tanult a hibából.
Azt pedig főleg nem hagynám, hogy így megalázza a másik gyerekemet, érte még tényleg én felelnék.
Én sem dobnám ki, ha a dolog nem így alakult volna. Nem dobnám ki például, ha mondjuk a párja elhagyja a gyerek megszületése után, és magára marad, de szívvel lélekkel igyekszik tenni azért, hogy minden jobb legyen, de te is olvasod, hogy itt nem ez van. Elmegy bulizni, meg azt hazudja a húgáé a gyerek, csak hogy egy gazdag pasi eltartja.
Szerintem mindent nem kell eltűrni.
De a kettő nincs kapcsolatban egymással....mármint azért, mert a nagyobbik ilyen gáz, akkor a kisebb is legyen az?
Legalább a kicsinek legyen esze, ha a nagynak nincs. Nem kell akkor neki is pénzéhesnek lennie. Mert ez az. Keresni a saját testvérén. Meg a kisgyereken...
"Itt a kutya elásva......egy ANYA nem dobja ki a lányát kisunokástól a világba."
Na és egy lány rálőcsölheti az anyjára és a húgára a becsúszott kis gyerekét (akit letagad), lusta elmenni dolgozni, csak a bulizáson jár az esze? Mindennek van határa azért, és jó úton van afelé, hogy hazajöjjön egy másik pasitól terhesen, akit szintén az anyjával tartat el. Ismertem olyat, akinek a három gyerekének három különböző vezetékneve volt.
Ugyan már, hölgyek......olyan könnyű mondani, hogy "há én úgy kidobnám, mint a sicc"
De az ember korántsem így kezd el gondolkozni, amikor VALÓBAN ilyen helyzet áll elő. Kibicnek semmi sem drága. EGy másfél éves gyereket a nagymama nem dobna ki, ebben biztos vagyok. Mármint, ha EMBERI lény a nagymama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!