Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sz. Emét dolog pénzt kérni a...

Sz. Emét dolog pénzt kérni a tesómtól gyerekvigyázásért?

Figyelt kérdés

Otthon lakik,és én is. Tegnap buliba akart menni és én nem válaltam,kérdeztem mennyit fizetsz? Mondja nincs pénze és nem is adna,mert milyen dolog az h a saját tesómtól pénzt kérek h a rokonomra vigyázzak.

Én meg mondtam neki h miért mit képzel magáról majd elvállalom mikor más(a barátnői) több 10ezret megkapnak pár óra vigyázásért ha ugy van. Nekem is jól jönne a pénz.

De ez tényleg így van ha ő buliba akar menni vagy csak akárhova akkor általába a barátnői vigyáznak a gyerekére(2,5 éves) és 10 ezret ad nekik,van amikor többet.

Rám vagy anyukámra azért nem hagyja mert nekünk másnap suli,meló.

De ha mi vigyázunk rá,még egy köszit se dob.

2012. márc. 3. 20:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/115 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki olyan, mint te. Te gondolom családba szültél és másmilyen családi háttered van. Alapból a gyerekeket sem szereti mindenki.
2012. márc. 3. 23:57
 42/115 anonim ***** válasza:
27%

Nekem nem repülne, mert ki nem raknám, de hogy a fejét megmosnám rendesen az tuti. És a kisebbiknek is, hogy ne tanulja el a nővérétől a "pééééénzt báááárkitől" dolgot. Mert az meg legjobb úton van.

Nekem ez lenne helytálló.

2012. márc. 3. 23:58
 43/115 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy repülne gyerekestől a nagylányom, mint a győzelmi zászló. "

Itt a kutya elásva......egy ANYA nem dobja ki a lányát kisunokástól a világba. Igen, nekem tényleg nem ilyen családom van.

2012. márc. 3. 23:59
 44/115 anonim ***** válasza:
100%

Hát én kitenném. 24 éves. Ha annyira felnőtt volt, hogy ezt megcsinálta, akkor legyen annyira felnőtt, hogy tudja kezelni a helyzetet a saját önálló családjával.

És ezt nem gonoszságból tenném, hanem azért, hogy soha többé ne forduljon elő, mert láthatóan nem tanult a hibából.

Azt pedig főleg nem hagynám, hogy így megalázza a másik gyerekemet, érte még tényleg én felelnék.

45/115 anonim ***** válasza:
100%
Én is a 39-es válasszal értek egyet. Nekem se jutott soha eszembe pénzt kérni a gyerekvigyázásért a tesómtól, na de az, hogy a nővérke mindenkire rálőcsöli a gyerekét és letagadja hogy bulizhasson, az durva. Ráadásul felelőtlenül szórja a pénzt és ingyenélőként kihasználja a családját.
 46/115 anonim ***** válasza:
100%

Én sem dobnám ki, ha a dolog nem így alakult volna. Nem dobnám ki például, ha mondjuk a párja elhagyja a gyerek megszületése után, és magára marad, de szívvel lélekkel igyekszik tenni azért, hogy minden jobb legyen, de te is olvasod, hogy itt nem ez van. Elmegy bulizni, meg azt hazudja a húgáé a gyerek, csak hogy egy gazdag pasi eltartja.

Szerintem mindent nem kell eltűrni.

2012. márc. 4. 00:01
 47/115 anonim ***** válasza:
39%

De a kettő nincs kapcsolatban egymással....mármint azért, mert a nagyobbik ilyen gáz, akkor a kisebb is legyen az?

Legalább a kicsinek legyen esze, ha a nagynak nincs. Nem kell akkor neki is pénzéhesnek lennie. Mert ez az. Keresni a saját testvérén. Meg a kisgyereken...

2012. márc. 4. 00:01
 48/115 anonim ***** válasza:
100%

"Itt a kutya elásva......egy ANYA nem dobja ki a lányát kisunokástól a világba."

Na és egy lány rálőcsölheti az anyjára és a húgára a becsúszott kis gyerekét (akit letagad), lusta elmenni dolgozni, csak a bulizáson jár az esze? Mindennek van határa azért, és jó úton van afelé, hogy hazajöjjön egy másik pasitól terhesen, akit szintén az anyjával tartat el. Ismertem olyat, akinek a három gyerekének három különböző vezetékneve volt.

2012. márc. 4. 00:02
 49/115 anonim ***** válasza:

Ugyan már, hölgyek......olyan könnyű mondani, hogy "há én úgy kidobnám, mint a sicc"

De az ember korántsem így kezd el gondolkozni, amikor VALÓBAN ilyen helyzet áll elő. Kibicnek semmi sem drága. EGy másfél éves gyereket a nagymama nem dobna ki, ebben biztos vagyok. Mármint, ha EMBERI lény a nagymama.

2012. márc. 4. 00:03
 50/115 anonim ***** válasza:
100%
Nem a fenéket nem. És mondtam, nem azért, mert gonosz vagyok, hanem hogy embert neveljek.
2012. márc. 4. 00:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!