Miért ragaszkodnak még mindig a diplomás nők, hogy leendő párjuknak is legyen diplomája?
Én nem azt tapasztaltam mikor kevésbé muvelt fiúval randiztam, hogy nincs mirol beszélgetnunk, mert amiben nem vagyok otthon, arra nyitott vagyok, meghallgatom. Engem az zavart, hogy ha mondtam valami vicceset, nem értette. Bár, lehethogy csak szar a humorom.
Egyetemista vagyok, de nem várom el, hogy a párom diplomás legyen, az az egy elvárásom van, hogy okosabb legyen, mint én. Amúgy meg arra a darab papírra nem lehet hagyatkozni, ma már majdhogynem a dinnyésnéni is oszt diplomát az út szélén.
Akinek ez fontos az hülye.
Anyukámnak van diplomája, apukámnak 8 általánosa és még is jól megvannak.
Nem olvastam végig a válaszokat.
Nekem nem a papír számít, hanem hogy mennyire művelt, intelligens..értem ezalatt azt, hogy helyesen írok (vesszőhibák nyilván vannak, de nem írok így "ot volttam vele ketessben...")és ezt elvárom a páromtól is. Totál kiábrándulok, ha nem tud valaki helyesen írni. A másik, hogy tudjak vele így is beszélgetni, ez pedig nem diploma függvénye, úgy gondolom. Ha innentől kezdve stimmelnek a dolgok, akkor nem érdekel, hogy nincs diplomája (azért érettségije legyen, mert az annyira minimum, hogy csak na..)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
(Utolsó válasz az enyém).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!