Mennyit keres a párod? Főleg most azoknak szól a kérdés aki nem diplomás! Max okj vagy hasonló! Köszi annak aki válaszol!
Nekem van diplomám, de nem a szakmámban dolgozom, kb 110ezerért.
A páromnak nincs diplomája, szakközép iskolát végzett,és olyan 200ezret keres. Ennyit a diplomáról.De mindketten elégedettek vagyunk, és jól érezzük magunkat a munkahelyünkön, és ez minden pénznél fontosabb.
Én elvből nem mennék, és nem is megyek külföldre!
A párom diplomás, szóval őt most hagyjuk. A Fiútestvérem azonban szakmunkás, a nehéziparban dolgozik három műszakban és nettó 200 körül keres. A barátnője ugyan ennél a cégnél műszakvezető, tehát szintén három műszakban nyomja az igát és 160 körül kap. Ehhez jön még nekik a kajautalvány, aminek nem tudom a pontos összegét. Plusz az utazásuk költségét is fizeti a vállalat. Albérletben laknak, hitelük van, szenvednek. 28és 26 évesek. Törik a fejüket mindketten a továbbtanuláson.
üdv
Párom most megy új helyre ahol 220-at kap nettóba.
Én még tanulok, de mivel eü végzettségem lesz, a közalkalmazotti bértábla szerint kapom majd a fizetést (E kategória).
Egyenlőre nem jelent problémát a dolog, mert suliba járok, de nemsoká végzek és majd akkor kiderül, hogyan tudunk megélni ennyiből.
21/L
Helló!
Budapesten dolgozok és a barátnőmmel lakom egy XIV.kerületi albérletben.(23 és 25 évesek vagyunk). Egyikünknek sincs diplomája, ő adminisztrátorként, dolgozik egy irodában(ahol elvárás a felsőfokú angol tudás), ahol egészen jól keres(nettó 160.000+bkv bérlet+7500 étkezési jegy). Én pedig grafikusként dolgozom egy reklámügynökségnél(csak OKJ-m van.) Én nettó 190.000 Huf-ot keresek+bkv bérlet. Azt hiszem, ahhoz képest amilyen állapotok vannak az országban, egész kellemes fizetést kapunk és kényelmesen meg is élünk. (Néha belefér a mozi, színház, étterem meg hasonlók.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!