Mennyit keres a párod? Főleg most azoknak szól a kérdés
aki nem diplomás! Max okj vagy hasonló! Köszi annak aki
válaszol!
Figyelt kérdés
Egyenlőre nem nekem találták ki az egyetemet... És mivel nemsokára vár a nagybetűs élet, érdekel, hogy a nem diplomások mennyit keresnem, mivel foglalkoznak, esetleg elégedettek-e :) És albiban laktok vagy családiban? Mennétek külföldre? Esetleg ingáztok(külföld)? Bp vagy vidék? Akinek van kedve nyugodtan írhat! (ha megnyugtat valakit mindenkit felfele pontozok :)
Cukrászként dolgozik a párom, havi 130-200 között. A túlórától függ.
Sajnos nekem még nincs munkahelyem. Ahol lakunk (kis város) ott nem kellek, vagyis nincs hely ahova ezzel feltudnának venni. Marketing menedzsment a végzettségem.
Családi házunk van. Nincs hitelünk. Kényelmesen megélünk, nem kell szanyargatni magunkat.
2011. aug. 31. 20:12
12/17 anonim válasza:
Vállalkozó, kb. havi 600 ezer, de rengeteget dolgozik. A diploma nem hátrány, nem feltétlenül kell az érvényesüléshez, de ha megteheted, ne hagyd ki.
2011. aug. 31. 20:13
13/17 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat :)
2011. aug. 31. 20:15
14/17 anonim válasza:
Az én párom technikumot végzett, a szakmájában dolgozik. 10 nap meló, 4 nap pihenő a beosztása. A 10 nap alatt össze-vissza dolgozik az ország különböző pontjain, de előfordul, hogy a pihenőnapján is mennie kell. Arra is van példa, hogy a munkaidő alatt itthon van. Járnak külföldre is, elég messze, nem valami biztonságos országba. Ezért keres rosszabb hónapokban bruttó 350 körül, jobb hónapban, külfölddel együtt bruttó 1 milla fölött. Van 13. havi, és cafeteria is 500.000/év.
2011. aug. 31. 21:36
15/17 anonim válasza:
Mi egy helyen dolgozunk, fizetésünk átlag 90.000 Ft + mindkettőnknek 17000 kajajegy. Albérletben élünk, vidéken. Sajnos páromnak van egy személyi kölcsöne, amit még jó sokáig fizet, nekem egy áruhitelem. Sajnos nem igazán törekszünk a spórolásra, mert fiatalak vagyunk, és szeretünk bulizni. Úgyhogy mi a hónap végén már gondban vagyunk.
2011. aug. 31. 21:43
16/17 anonim válasza:
páromnak most van az utolsó éve gyakorlaton fogtechnikusként, fel is veszik oda, ahova gyakorlatra jár, kb 200-220at fog keresni.
tervezzük, hogy kimegyünk Angliába, ott 600-800E közt van a kezdő fizu, aztán millió körül. :)
én egyetemre járok, szociális munkásnak tanulok, és itthon, ha lesz ilyen munkám, örülök, ha megkeresem a minimált...kint persze ezt is sokkal jobban megfizetik/megbecsülik...
2011. szept. 1. 08:08
17/17 anonim válasza:
utolsó (08.08) vagyok.
párom nagynénje most ausztriában van, takarítónőként dolgozik, a szállás+kaja ingyen van neki, kb 500at hoz haza havonta, és persze sok sok ajándékot...TAKARÍTÁSBÓL!
szóval, innen menni kell...ebben az országban, ha így haladunk, nincs jövő! és ezt egy Hungarista mondja....:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!