Miért ragaszkodnak még mindig a diplomás nők, hogy leendő párjuknak is legyen diplomája?
Egyébként tényleg érdekelne, mit érzel sznobnak abban, amit leírtam.
Továbbá ismét kérdem: miért olyan jó érv az, hogy a szakmunkások ugyanannyit keresnek, vagy többet, mint a diplomások? Az senkit nem zavar, ha a pénze miatt vannak vele, de az igen, ha azért NEM, mert más az érdeklődési körünk? Érdekes logika, majd egyszer biztos megértem. :D
Palm, én nem kifejezetten rád céloztam, példákat írtam.Mert eszembe jutott, hogy sok diplomás hozzád hasonlóan vélekedik.
Szeretem egyébként a kiállításokat és imádok könyvtárba járni.Rengeteg téma van, ami érdekel, tudományos témák is.Hát, én egy ilyen szakmunkás vagyok.
Tehát, ha én diplomás lennék, akkor sem zavarna, ha a párom alacsonyabb végzettségű.A lényeg, hogy megbízható, intelligens, káros szenvedélyektől mentes ember legyen(nagy vonalakban jellemezve).Persze, a közös érdeklődés is fontos valamilyen szinten, de ez olyan dolog, ami idővel alakul.Vagy én teszem nagyon alacsonyra a mércét?Nem tudom.
"nem arra irányult, hogy minden szakmunkás "proli"
Ne izéljünk már!A proletár hogy az istennyilába kerül a műveltség vitatásához? A proletár latin szó nincstelent jelent akinek csak a munkaereje áll rendelkezésére!Egy diplomás is lehet proletár!Olyan fogalmi zavar van némelyek fejében mint az Eiffel-torony!A XX. század legnagyobb magyar költői érezték és vállalták a proletárokkal a rokonságot!
Nem értem, miért olyan nagy probléma, ha egy diplomás szeretne magának diplomás társat. Én annak a teljes egyenlőség híve vagyok egy párkapcsolatban (gyerekkihordás, szülés leszámítva), nem mondom, hogy jobb ember, vagy okosabb egy diplomás, de ha nekem van, elvárhatom/elvárhatnám, hogy neki is legyen. Ugyanúgy, mint ahogy elvárhatom, hogy foglalkozzon legalább annyit a testével, mint én, végezzen legalább annyi házimunkát, mint én, főzzön legalább olyan szinten, mint én.
Nem várhatnám el, hogy pl. keressen fél milliót havonta, ha én meg nem...
"Ma már negatív a jelentése, és többször használják a buta, műveletlen emberekre. Muszáj kötekedni?"
A műveletlenségre van rengeteg magyar szó teljesen felesleges megerőszakolni egy olyan szót ami nem azt jelenti! Ez is műveletlenség!Olyan emberek próbálnak egy szónak más értelmet adni akiknek fogalmuk nincs mit is jelent az adott szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!