Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ragaszkodnak még mindig...

Miért ragaszkodnak még mindig a diplomás nők, hogy leendő párjuknak is legyen diplomája?

Figyelt kérdés
Családomban történt, hogy egy fiú összeismerkedett egy tanárnővel, majd amikor kiderült, hogy a srác autószerelő a lány még a telefont sem vette fel és egy sms.-re sem méltatta. Szerintem a férfiaknak ez nem annyira számít.
2012. febr. 22. 10:56
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
34%
Nem pontozok senkit, szóval ezt nyugodtan kiveheted a bűnlajstromomból. :)
2012. febr. 22. 12:23
 32/66 anonim ***** válasza:
82%

Egyébként tényleg érdekelne, mit érzel sznobnak abban, amit leírtam.

Továbbá ismét kérdem: miért olyan jó érv az, hogy a szakmunkások ugyanannyit keresnek, vagy többet, mint a diplomások? Az senkit nem zavar, ha a pénze miatt vannak vele, de az igen, ha azért NEM, mert más az érdeklődési körünk? Érdekes logika, majd egyszer biztos megértem. :D

2012. febr. 22. 12:27
 33/66 anonim ***** válasza:
76%

Palm, én nem kifejezetten rád céloztam, példákat írtam.Mert eszembe jutott, hogy sok diplomás hozzád hasonlóan vélekedik.

Szeretem egyébként a kiállításokat és imádok könyvtárba járni.Rengeteg téma van, ami érdekel, tudományos témák is.Hát, én egy ilyen szakmunkás vagyok.

Tehát, ha én diplomás lennék, akkor sem zavarna, ha a párom alacsonyabb végzettségű.A lényeg, hogy megbízható, intelligens, káros szenvedélyektől mentes ember legyen(nagy vonalakban jellemezve).Persze, a közös érdeklődés is fontos valamilyen szinten, de ez olyan dolog, ami idővel alakul.Vagy én teszem nagyon alacsonyra a mércét?Nem tudom.

2012. febr. 22. 12:28
 34/66 anonim ***** válasza:
33%

"nem arra irányult, hogy minden szakmunkás "proli"

Ne izéljünk már!A proletár hogy az istennyilába kerül a műveltség vitatásához? A proletár latin szó nincstelent jelent akinek csak a munkaereje áll rendelkezésére!Egy diplomás is lehet proletár!Olyan fogalmi zavar van némelyek fejében mint az Eiffel-torony!A XX. század legnagyobb magyar költői érezték és vállalták a proletárokkal a rokonságot!

2012. febr. 22. 12:29
 35/66 anonim ***** válasza:
69%
Ja és legyen ápolt is, mert bármilyen a végzettsége, ha büdös, azt nem tűröm el!:)
2012. febr. 22. 12:30
 36/66 anonim ***** válasza:
18%
34: értem. És tényleg nem pontoztalak le. Csak felfelé szoktam.
2012. febr. 22. 12:31
 37/66 anonim ***** válasza:
90%
A proli régen munkásembert jelentett, tudom. Ma már negatív a jelentése, és többször használják a buta, műveletlen emberekre. Muszáj kötekedni?
2012. febr. 22. 12:32
 38/66 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem, miért olyan nagy probléma, ha egy diplomás szeretne magának diplomás társat. Én annak a teljes egyenlőség híve vagyok egy párkapcsolatban (gyerekkihordás, szülés leszámítva), nem mondom, hogy jobb ember, vagy okosabb egy diplomás, de ha nekem van, elvárhatom/elvárhatnám, hogy neki is legyen. Ugyanúgy, mint ahogy elvárhatom, hogy foglalkozzon legalább annyit a testével, mint én, végezzen legalább annyi házimunkát, mint én, főzzön legalább olyan szinten, mint én.

Nem várhatnám el, hogy pl. keressen fél milliót havonta, ha én meg nem...

2012. febr. 22. 12:39
 39/66 anonim ***** válasza:
0%

"Ma már negatív a jelentése, és többször használják a buta, műveletlen emberekre. Muszáj kötekedni?"

A műveletlenségre van rengeteg magyar szó teljesen felesleges megerőszakolni egy olyan szót ami nem azt jelenti! Ez is műveletlenség!Olyan emberek próbálnak egy szónak más értelmet adni akiknek fogalmuk nincs mit is jelent az adott szó!

2012. febr. 22. 12:49
 40/66 anonim ***** válasza:
69%
Jézusom! :) Ezzel a kötekedéssel magadat minősíted. Írhatnék neked olyan szavakat, hogy csak pislognál, annyira nem értenéd a jelentését ;) Én a műveltségem nem bizonyítom, már megtettem számtalanszor a megfelelő körökben. Szerintem a proli kifejezést elég sokan használják műveletlenségre, de ha szerinted nem, hát legyen igazad! Kívánom, hogy a kötekedésen kívül nagyobb gondod ne legyen az életben.
2012. febr. 22. 12:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!