Elvállalnál rosszul fizető munkát, kamatoztatható kapcsolatokért cserébe? Vagy inkább a diplomás állást választanád többért?
Mondjuk ott sok ismerősöd akadhatna akinek ha tetszik amit csinálsz beajánlhat egy jobb helyre, ugyanarra a pozícióba csak jobb fizetéssel, ha szerencséd van akkor nem ebben az országban...
Ha bírná a fülem a hangzavart és egy 10 cm-vel magasabb és 30 kilóval nehezebb sportos csávó lennék bevállalnámn!
22/N
Az alapbér kevés, de ott a borravaló amivel szép összeg jön ki a végén és ha jó vagy, akkor lesz az több is, mint amire gondolnál. Ha jól nézel ki, nyert ügyed van.
Én is most kezdtem el pizzafutárkodni és egy kis viccelödés, mosoly, pimaszság és csak úgy jönnek az 500 forintos borravalók.
Simán. A jövőre kell gondolni, nem a jelenre. Én most vállaltam önkéntes munkát, tehát fizetés nélküli munkát, csak a kapcsolatok és lehetőségek miatt.
Ez most sokkal fontosabb, mint az, hogy mennyit keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!