Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ragaszkodnak még mindig...

Miért ragaszkodnak még mindig a diplomás nők, hogy leendő párjuknak is legyen diplomája?

Figyelt kérdés
Családomban történt, hogy egy fiú összeismerkedett egy tanárnővel, majd amikor kiderült, hogy a srác autószerelő a lány még a telefont sem vette fel és egy sms.-re sem méltatta. Szerintem a férfiaknak ez nem annyira számít.
2012. febr. 22. 10:56
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
43%
a barátom autószerelő, én diplomás vagyok:D bennem fel sem merült h ez gond lenne a kapcsolatunkban, nem bunkó, tisztel, dolgozik, becsületes.. nem értem miért baj ez. :)
2012. febr. 22. 20:31
 52/66 anonim ***** válasza:
5%
A nők a pénzhez ragaszkodnak nem a diplomához.
2012. febr. 22. 21:12
 53/66 anonim ***** válasza:
73%
Inkább a férfiak nagy részére jellemző, hogy menekül, ha a nőnek magasabb a végzettsége, vagy többet keres, meg ilyenek. Így a nőknek maradnak a vele egyforma végzettségűek. Persze aki igazi magabiztos férfi, azt nem zavarja, ha a párja diplomás, ő meg nem.
2012. febr. 22. 21:36
 54/66 anonim ***** válasza:
73%

"A nők a pénzhez ragaszkodnak nem a diplomához."

Fura, mert én a párom fizetésének háromszorosát keresem, még sincs köztünk emiatt vagy a diploma miatt probléma. Tökéletesen működik a kapcsolatunk. Azért ez sem jelenthető ki ilyen általánosságban.....

2012. febr. 22. 21:44
 55/66 anonim ***** válasza:
21%
Pedig egy tanárnőnek igazán nincs mire felvágni, nem ért semmihez, és xarul is keres.
2012. febr. 23. 04:49
 56/66 anonim ***** válasza:
34%

amondó vagyok, hogy mindenki olyan társat választ magának, amilyet akar. ha nem talál olyat, aki megfelelne neki, akkor pedig egyedül marad.

a párom diplomás, lassan én is az leszek. nálam nem ez a fő szempont, jártam olyannal is, akinek OKJ-je volt.

egy átlag szakmunkással nem biztos hogy megtalálnám a közös hangot. persze köztük is vannak kivételek, őket nagyra becsülöm, és szeretek velük barátkozni.

2012. febr. 23. 16:01
 57/66 anonim ***** válasza:
23%

Most már csak azt mondja meg valaki, hogy működik ez a gyakorlatban :-)

Megismerkedsz egy sráccal a strandon, tetszetek egymásnak....

a, Azonnal megkérdezed, van-e diplomája, és ha nincs, otthagyod a fenébe?

b, Ciki rögtön megkérdezni, ezért finoman tapogatózol, és az x. randin pattintod le, ha kiderül, hogy csak szakmunkás?

2012. febr. 23. 16:09
 58/66 anonim ***** válasza:
86%

amikor ismerkedik az ember, akkor jó esetben már az első randin megkérdezi, hogy az illető dolgozik, suliba jár, mit csinál, hobbi, stb. legalábbis sztem ez a normális.

de mondjuk azért a szóhasználatból, sztorizásokból is rá lehet jönni hogy honnan fújta a szél a kedves pártnert :)

vicces, mert én előbb tudtam a barátom foglalkozását és végzettségét mint a nevét :) szóval hogy úgy mondjam nem kell hozzá diploma, hogy az ember ezt kiderítse. kérdezni még egy 3 éves is tud. mi több, ők tudnak csak igazán! :)

2012. febr. 24. 22:05
 59/66 anonim ***** válasza:
63%

Én nő vagyok, lesz is diplomám nemsokára, de nem várom el, hogy a páromnak is legyen. Persze az sokat számít, hogy mennyire intelligens, lehessen vele sokféle témában beszélgetni, de ezt nem a diploma teszi egyáltalán.

Ha meg az egyes ilyen eseteket nézzük, sztem az lehet benne, hogy a legtöbb nő tudat alatt olyan férfit keres, akire fel tud nézni, aki mellett biztonságban érzi magát minden szempontból... ez az ősemberek korában az volt, aki a legügyesebb volt mamutvadászatban, most meg az, aki a legjobban keres és a legjobbak a papírjai, mert akkor biztos meg tudja védeni bármilyen helyzetben, és fel tud nézni rá, mert lehet, ő az okosabb. Pasiknál értelemszerűen nincs ilyen, hiszen ők az "erősebbik nem".

2012. febr. 27. 14:46
 60/66 anonim ***** válasza:
66%
En egyetemista vagyok, de eltudom kepzelni magam olyannal akinek nincs diplomaja. Ellenben elvarom, hogy ismerje a klasszikus irodalmat, a klasszikus zenet, muveszeteket es egyeb, szamomra termeszetes dolgot. Mindezt ugy varom el, hogy messze, nagyon messze vagyok a bolcseszkartol, de ezek szerintem az altalanos muveltseg szerves reszei. Hogy ezt igazolja-e nekem papirral, tok erdektelen szamomra. Te meg ne altanosits ilyen konnyen.
2012. febr. 27. 15:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!