Miért ragaszkodnak még mindig a diplomás nők, hogy leendő párjuknak is legyen diplomája?
"A nők a pénzhez ragaszkodnak nem a diplomához."
Fura, mert én a párom fizetésének háromszorosát keresem, még sincs köztünk emiatt vagy a diploma miatt probléma. Tökéletesen működik a kapcsolatunk. Azért ez sem jelenthető ki ilyen általánosságban.....
amondó vagyok, hogy mindenki olyan társat választ magának, amilyet akar. ha nem talál olyat, aki megfelelne neki, akkor pedig egyedül marad.
a párom diplomás, lassan én is az leszek. nálam nem ez a fő szempont, jártam olyannal is, akinek OKJ-je volt.
egy átlag szakmunkással nem biztos hogy megtalálnám a közös hangot. persze köztük is vannak kivételek, őket nagyra becsülöm, és szeretek velük barátkozni.
Most már csak azt mondja meg valaki, hogy működik ez a gyakorlatban :-)
Megismerkedsz egy sráccal a strandon, tetszetek egymásnak....
a, Azonnal megkérdezed, van-e diplomája, és ha nincs, otthagyod a fenébe?
b, Ciki rögtön megkérdezni, ezért finoman tapogatózol, és az x. randin pattintod le, ha kiderül, hogy csak szakmunkás?
amikor ismerkedik az ember, akkor jó esetben már az első randin megkérdezi, hogy az illető dolgozik, suliba jár, mit csinál, hobbi, stb. legalábbis sztem ez a normális.
de mondjuk azért a szóhasználatból, sztorizásokból is rá lehet jönni hogy honnan fújta a szél a kedves pártnert :)
vicces, mert én előbb tudtam a barátom foglalkozását és végzettségét mint a nevét :) szóval hogy úgy mondjam nem kell hozzá diploma, hogy az ember ezt kiderítse. kérdezni még egy 3 éves is tud. mi több, ők tudnak csak igazán! :)
Én nő vagyok, lesz is diplomám nemsokára, de nem várom el, hogy a páromnak is legyen. Persze az sokat számít, hogy mennyire intelligens, lehessen vele sokféle témában beszélgetni, de ezt nem a diploma teszi egyáltalán.
Ha meg az egyes ilyen eseteket nézzük, sztem az lehet benne, hogy a legtöbb nő tudat alatt olyan férfit keres, akire fel tud nézni, aki mellett biztonságban érzi magát minden szempontból... ez az ősemberek korában az volt, aki a legügyesebb volt mamutvadászatban, most meg az, aki a legjobban keres és a legjobbak a papírjai, mert akkor biztos meg tudja védeni bármilyen helyzetben, és fel tud nézni rá, mert lehet, ő az okosabb. Pasiknál értelemszerűen nincs ilyen, hiszen ők az "erősebbik nem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!