Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos a felháborodásom?

Jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés

Férjem Németországban dolgozik egy hónapja,emiatt én csak 6 órás munkát vállalok,hogy a gyerekeinket hozni-vinni tudjam oviba-bölcsibe (2 és 6 évesek),ellássam a háztartást,intéznivalókat.

Idáig én osztottam be a pénzt,mert ő nagyon nem tudott bánni vele ,én is kerestem mindig sokkal jobban,közölte ,hogy a 600.000 Ft-os fizetésből ő 80.000 Ft-ot fog hazaadni havonta nekem,a többit ő félreteszi bankban.Mikor leírtam neki,hogy ha a hitelünket befizetem,a gyerekek ételét befizetem,az üzemanyagot megfizetem,még akkor sem elég mindenre amit ad az én fizetésemmel együtt és akkor még nem vettem a gyerekeknek egy ruhát,vagy egy túrórudit,vagy magamnak amire szükségem lesz.

Ragaszkodik hozzá,hogy ő többet nem ad haza a keresetéből,mert ő gyűjt...én meg a két gyereket lássam el,fizessek be mindent úgy,hogy nem áll rendelkezésemre elég pénz.

Nagyon elkeseredtem,teljesen magamra hagyottnak érzem magam ,nem hajlandó törődni azzal,hogy még tengődni sem lesz elég a pénz,mert nem lesz elég a számlákra és egyéb kiadásokra amit be kellene osztanom.

Ha itthon maradna ,akkor teljes munkaidőben mennék dolgozni,bár félretenni nem nagyon tudnánk,de elég lenne a pénzünk,ha én osztanám be.

2012. febr. 8. 20:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 A kérdező kommentje:

Az én szüleim ének,neki csak aza apukája él már.

Felhívtam őt is és neki sem veszi fel a telefont,senkinek fogalma sincs róla,hogy hová lett.

2012. febr. 10. 16:36
 62/83 anonim ***** válasza:

Én is csak azt tudom javasolni, hogy válj el amint lehet, és oróbálj magas gyerektartási összeget kiharcolni...

Nagyon sajnálom és sok kitartást kívánok hozzá!!

2012. febr. 10. 17:33
 63/83 A kérdező kommentje:

Addig telefonálgattam,amíg kiderült az egyik rokonnál volt tegnap napközben ahonnan (állítólag ) estére elindult hazafelé,azt mondta a rokonnak ,hogy hazajön ide hozzánk,de nem jött haza.

A rokon most jelenleg nincsen otthon,dolgozik,este 10-re ér haza azt mondta,hogy majd akkor hívjam,hogy megmondja,hogy ott van e esetleg.

A rokon szomszédjának telefonáltunk nézzen oda,hogy ott van e esetleg most is,de a szomszéd azt mondta ,hogy hiába kopogott ,kiabált senki sem jelentkezett a házból.

A férjem apukája(nemrég volt szívinfarktusa) már sms-t írt a fiának,hogy adjon életjelet legalább magáról(ő is százstor hívta és neki sem vette fel),de nem reagál neki sem.

Menjek a rendőrségre,vagy mit csináljak ?

2012. febr. 10. 18:22
 64/83 anonim ***** válasza:
Hát szerintem mindenképp menj. Legalább kezdjék el keresni, nem tudom mennyi idő után kezdik. Lehet, hogy nincs semmi baj, de csinálhatott is magával valamit vagy a nagy hidegben baj történt. Remélhetőleg nem, de az elég furcsa, hogy az apukájának sem veszi fel a telefont. Valaki olyan telefonjáról nem tudjátok felhívni, akinek biztosan fel szokta venni, ha hallja?
2012. febr. 10. 19:44
 65/83 A kérdező kommentje:

Most hívott az apukája,hogy mégiscsak a rokonnál van a férjem,csak letagadtatta magát nekem és az apukájának is (félt az apukája fejmosásától),nem volt hajlandó a rokon telefonján beszélni most sem az apukájával,hanem azt üzente a háttérből,hogy majd holnap fel fogja hívni az apukáját...én ezt nem értem ...mi van itt a háttérben?

Hagyjam a fenébe,vagy mit szokás ilyenkor csinálni ?

Nagyon kétségbe vagyok esve,hogy magamra maradok a két gyerekkel járó hatalmas felelősséggel,anyagi dolgokkal.

Ne hívjam többé,várjak?

2012. febr. 10. 20:32
 66/83 A kérdező kommentje:

A nagyobb gyerekkel mit kezdjek éjszaka,ha ismét magán kívűl fog sírni,tegnap is hiába mondtam neki bármit,hajnalig sírt keservesen,hogy szóljak már az apukájának,hogy jöjjön már haza.

A kisfiam gyakran mondta ,hogy ő jobban szereti apát(mindent ráhagyott amikor munka után hazajött,nem fegyelmezte,fáradtságra hivatkozva),éjszaka is sírt,hogy ő inkább most apával akarna lenni,mert őt jobban szereti nálam :-( .Őt szereti jobban akit nem érdekel,hogy itt sír egész éjszaka.

2012. febr. 10. 20:36
 67/83 anonim ***** válasza:
Hát alapvetően azt mondanám, hagyd a francba. De ki tudja hagyni, ha hallja a gyerekét, ahogy sír az apja után????? Mondd meg apósodnak, hogy ha beszélnek a férjeddel, próbáljon meg hatni rá, hogy a gyerekeket nem hagyhatja el így, nyilván ha veled nem akar élni, megteheti, de a gyerekeiért felelősséggel tartozik! Így elmenni tisztességtelen, legalább beszélgessen el a 6 éves gyerekkel az ő nyelvén, hogy mi ez az egész.
2012. febr. 10. 20:53
 68/83 A kérdező kommentje:

A furcsa az,hogy mielőtt nap elment még Valentin napi vacsorát terveztünk együtt :-( .

Ennyire vak,ennyire h@lye vagyok,hogy nem vettem észre a jeleket ?

Nekem is elegem van néha,de én nem tehtem meg,hogy fogom magam és elmegyek,akkor mi lenne a gyerekekkel?

HOgy is teheti ezt meg egyik szülő is ?

2012. febr. 10. 21:02
 69/83 anonim ***** válasza:
Ne vádold magad, lehet, hogy jó színész és jól tud nyelni. Biztos voltak jelek, de lehet, hogy nem több, mint egy átlagos családban, mindenhol vannak gondok. Az én férjem is volt már, hogy kiabált (még a gyerekkel is), velem is volt, hogy magamba zuhantam, annyira nem akartam a családom közelében lenni, de itt egy a lényeg! Hogy az embernek kell, hogy legyen egy belső lelkiismerete, hogy bármi is van, azért a gyerekért (gyerekekért) felelősséggel tartozik. Nem ismerem a férjed, ki tudja,lehet, hogy ebben a dologban észhez fog térni és sírva fogja ölelni a gyerekeit, lehet, hogy veled már nem lesz az igazi és végül szétmentek, nem tudom. De az is lehet, ha nincs meg ez a lelkiismerete, akkor a lehiggadás után sem fogja érdekelni az egész. Egy biztos, kemény a férjed, hogy ezt meg tudja csinálni a gyerekeivel. Az én férjem szerintem meghalna, ha a lánya nélkül kellene élni.
2012. febr. 10. 21:07
 70/83 A kérdező kommentje:

MI a legjobb amit én most tehetek azért,hogy a büszkeségem is megmaradjon és rendeződjenek a dolgok?

Sajnos már azzal a büszkeségemnek lehet ,hogy teljesen befellegzett,hogy ezerszer hívtam és sms-eket küldtem neki.

Semmi nem érdekelte,az sem,hogy a gyerek sír utána.

2012. febr. 10. 21:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!