Férjem anyukája meghalt Dec-4-én. Húga aki 18éves oda költözött hozzánk. Van neki egy igen tehetős barátja.6hetes terhes vagyok. Most nincs gyerek szoba. Ti mit tennétek a helyembe?
kérdető,agyilag nem vagy több a lánynál pedig 10év van köztetek.
Ha neked meghalna anyukád,ezek szerint él,és baromira nem tudod milyen az ha valakinek 18évesen meghal.
Fogalmad sincs a gyászról sem ezek szerint,olvasgass kicsit utánna miért viselkedik igy a lány.
Persze, semmi egyéb baja nincs, csak féltékeny a lányra.
Azt pedig szerintem mindenki tudja, hogy a gyászt nem egyformán dolgozzuk fel, de ettől még az érzéseink ugyanazok.
tökigazad van, először a férjed tedd helyre, h nem cseléd vagy, sem az övé sem a családjáé, ha annyira zavarja a húga szennyese akkor mossa ő, ne te.
Szőrnyű a gyász, gyászoltam már én is, nem is egyszer, de az élet megy tovább.
És igen a trolloknak abban igazuk van, hogy aféjed a családja, DE! a férjed már alapított egy másik családot veled és leendő gyermekeddel. Azért mert az egyiknél gond van, a másikat nem kéne "lesz*rnia"
Bocs, de baromi érzéketlen vagy!!! "mert hogy érezze hogy szeressük" SzereTJük! Pfff...
Mi neked a magas abban, hogy elvesztették az Édesanyjukat és a Férjed támogatni szeretné a TESTVÉRÉT???
Jajj, de nem bírom az önző és érzéketlen embereket:/
mutassátok már meg nekem, hogy HOL VAN AZ LEÍRVA, HOGY A KÉRDEZŐ KI AKARJA DOBNI A LÁNYT????????
ilyenről szó se volt, ti meg itt osztjátok!
csak annyi a problémája, hogy rendetlen, és nem végez semmi házimunkát!
és miért is ne kéne neki? ott lakik, etetik, mindegy, hogy saját gyerek, a férj húga, vagy a kiskutya füle, ha egyszer ott lakik, mi a jó égért ne kéne neki részt vállalni a házimunkából?? minden 18 éves tanul, nem hiszem, hogy ez kifogás. és hmm, meghalt az anyja... ami nyilván szar, de ne mondjátok már, hogy attól nehezebb lesz neki a gyászfolyamat, ha napi egyszer elmosogat! röhej!
Mit kéne rajta támogatni?
Már elnézést, de a terhesség és a gyász rohadtul nem összehasonlítható.
A kérdező pedig fizikailag sem lehet annyira tropa, nem 38 hetes, hogy alig tudjon aludni a hasától, hanem 6, éppen észlelték a terhességet.
"Most nincs gyerek szoba. Ti mit tennétek a helyembe?"
Nem sugallja ez egy icipicit sem, hogy csak a helyet foglalj a lány és szívesen megszabadulna tőle..?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!