Férjem anyukája meghalt Dec-4-én. Húga aki 18éves oda költözött hozzánk. Van neki egy igen tehetős barátja.6hetes terhes vagyok. Most nincs gyerek szoba. Ti mit tennétek a helyembe?
Miért nem mersz szólni neki?
Én simán megmondanám, hogy pakoljon el maga után, szedje össze a cuccait, ezeket nem hagyhatja így szanaszét a lakásban.. Szerintem nincs ebben semmi bántó.
Elég furcsa kérdés, bennem felmerült, hogy csak kamuzol. :D
De jó, tegyük fel, hogy nem az, akkor mégis hogy lehet, hogy te mosod a lány jómódú barátjának a ruháit? Odahordja a lány a cuccokat? Mert ezt nem hiszem. De ha igaz, akkor miért mosod ki? A barátja nem családtag. Szóval elég balek vagy, de őszintén ezt nem is tartom hihetőnek, hogy beállít egy szatyor vagy táskányi szennyessel.
A lány ruháinak mosásából meg miért kell nagy ügyet csinálni? Vagy talán kézzel mosol? Nem nagy dolog betenni a mosógépbe. Mikor megszáradtak meg beteszed a szobájába, az összehajtogatást ne te csináld meg.
Ha nem pakolja a ruháit a szennyesbe, hanem széthagyja a szobájában, akkor azokat ne mosd ki, csak ami a szennyesben van.
Amúgy meg miért ne lakhatna külön? Eddig külön lakásban élt az anyjával, nem? Legyen egy albérlője, és majd tudja fizetni a számlákat.
Egy szó, mint száz:
A "légy szíves, szedd össze a ruháid" csodát tenne. Ha nem teszi, akkor ugyanolyan kedvesen még egyszer:
"Anna (Bori, Rózsi, akárki), kérlek, szedd össze a ruháid! Köszi!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!