Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem anyukája meghalt...

Férjem anyukája meghalt Dec-4-én. Húga aki 18éves oda költözött hozzánk. Van neki egy igen tehetős barátja.6hetes terhes vagyok. Most nincs gyerek szoba. Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
Jah és hozzá teszem, a húga semmit nem csinál itthon. A férjem elkényezteti mert,hogy meghalt az anya apja meg nem foglalkozik vele. Én meg nem vagyok hajlandó a ruhájukat mosni. Nem vagyok vele rosszba csak úgy gondolom,ha van barátja meg fog gátlót szed akkor mer van olyan felnőtt,hogy a ruháid ki mossa. A férjem meg azt mondta, hogy nekünk kell gondoskodni róla,de ez a ruha kimosás szerintem nem erről szól. Jah és még karácsonykor meg azt mondta,hogy a húgának több dolgot akar venni nem volt elég az egy papucs mert hogy érezze hogy szeresük. Ez nekem magas ti mit gondoltok erről?
2012. jan. 24. 13:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/173 anonim ***** válasza:
84%
Hát az, hogy bűn, ha szerencsétlen nevetett, mert meghalt az anyja, de hogy az ő férje dugni akar, az normális gondolom én.
2012. jan. 24. 14:14
 42/173 A kérdező kommentje:
mondtam igen de abban a 2napban sem segít semmit most már el mossák maguk után a tányért mert szóltam hogy mindenik maga után mossa el.de a mosás azt csinálja hogy meg fürdik és mindent szanaszét hagy maga után nem rak el semmit és én ezt a férjemnek mondom ő meg az várja hogy én rakja el utána. a ruháit szanaszét dobálja a szobája mindig rendetlenség van de az engem nem érdekel az ő szobája. és ezért nem is szóltam neki mert azt hittem hogy megbántom vagy valami a férjemmel beszéltem de ő meg nagyon el kényeszteti amit nem kéne kiszolgálja a káját nem tudja magának kiszedni. akkor miről beszélünk??
 43/173 anonim ***** válasza:
75%
most nem azért, de a mosás a legegyszerűbb házimunka, mert a gép mos, nem én. ha meg nem tud mosni, akkor jobb, hanem nyúl a ruháimhoz. Mosogasson vagy porszívózzon, amit nem lehet nagyon elrontani.
 44/173 anonim ***** válasza:
71%
férjed is ilyen rendetlen, mint a húga? most neki is te lettél az anyja, vagy csak a haláleset miatt kell kinyalni a seggét?
2012. jan. 24. 14:15
 45/173 anonim ***** válasza:
81%
Ha főzöl gondolom eddig se szigorúan 2 adagot csináltál. Vond be a lányt ha otthon van, hogy pucoljon krumplit, répát. Próbálj beszélgetni vele mondjuk a főzésről, hogy nézd ezt párolni kell előbb stb. A mosásról: a mosás betétele kb ha 5 percet igénybe vesz. Én nem problémáznék ezen, esetleg teregettesd ki vele ha ennyire zavar. A barátja gazdag...Ehhez semmi közöd, mintahogy a fogamzásgátlóhoz se. Ennyi idősen bizonyára most fog érettségizni, tehát plusz még egy teher az anyja halálán kívül. Nyáron tehát már dolgozhat vagy elmegy tanulni még(koli). Gondolj arra ha te senkire nem számíthatnál csak a testvéredre. Lehet, hogy a lánynál a gyász ebben a modorban jön ki, nem mindenki sírdogál. Sőt azt is érezheti, hogy nem csíped, amit a kérdésed kiírásának stílusából ítélek meg.
2012. jan. 24. 14:16
 46/173 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező a lány nem mosogatott el maga után,szóltál most már elmosogat.Ha szólnál a mosásért is biztos kimosná a ruhákat is.Nem nagy ügy ez te fujod fel és idegesited a férjed,akinek nem mellesleg meghalt az anyja.Itt mindenki a lánnyal van elkeveredve de senki nem gondol arra hogy a férje is gyászol plusz még az asszony is cseszteti,baromi jó élete lehet mostanság.
2012. jan. 24. 14:17
 47/173 anonim ***** válasza:
75%

Miért nem mersz szólni neki?

Én simán megmondanám, hogy pakoljon el maga után, szedje össze a cuccait, ezeket nem hagyhatja így szanaszét a lakásban.. Szerintem nincs ebben semmi bántó.

2012. jan. 24. 14:18
 48/173 anonim ***** válasza:
64%
de hát terhes, azok meg tudvalevőleg olyanok, mintha PMS-ük lenne folyamatosan. Persze nem mindenkinek, de azért néha nem a józan ész diktál.
2012. jan. 24. 14:19
 49/173 anonim ***** válasza:
60%

Elég furcsa kérdés, bennem felmerült, hogy csak kamuzol. :D

De jó, tegyük fel, hogy nem az, akkor mégis hogy lehet, hogy te mosod a lány jómódú barátjának a ruháit? Odahordja a lány a cuccokat? Mert ezt nem hiszem. De ha igaz, akkor miért mosod ki? A barátja nem családtag. Szóval elég balek vagy, de őszintén ezt nem is tartom hihetőnek, hogy beállít egy szatyor vagy táskányi szennyessel.

A lány ruháinak mosásából meg miért kell nagy ügyet csinálni? Vagy talán kézzel mosol? Nem nagy dolog betenni a mosógépbe. Mikor megszáradtak meg beteszed a szobájába, az összehajtogatást ne te csináld meg.

Ha nem pakolja a ruháit a szennyesbe, hanem széthagyja a szobájában, akkor azokat ne mosd ki, csak ami a szennyesben van.

Amúgy meg miért ne lakhatna külön? Eddig külön lakásban élt az anyjával, nem? Legyen egy albérlője, és majd tudja fizetni a számlákat.

2012. jan. 24. 14:22
 50/173 anonim ***** válasza:
73%

Egy szó, mint száz:

A "légy szíves, szedd össze a ruháid" csodát tenne. Ha nem teszi, akkor ugyanolyan kedvesen még egyszer:

"Anna (Bori, Rózsi, akárki), kérlek, szedd össze a ruháid! Köszi!"

2012. jan. 24. 14:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!