Férjem anyukája meghalt Dec-4-én. Húga aki 18éves oda költözött hozzánk. Van neki egy igen tehetős barátja.6hetes terhes vagyok. Most nincs gyerek szoba. Ti mit tennétek a helyembe?
Kérdező, annyira a mosáson lovagolsz. Kézzel kell mosnod?
Mondd meg neki, hogy ami nincs a szennyesben, azt nem mosod ki. Aztán majd ha bepakol a szennyesbe, megmutathatod neki, hogy kell különválogatni a ruhákat.
miamanó? válasza:
"Nem hiszem, h barki felett itelkezhetünk,"
"kivéve persze nyilván a kérdezőt.
áhh, ez nekem már rég magas"
Ezt miböl gondolod?
58. ismet (38/N)
Kérdező, neked még nem halt meg szülőd, ugye?
Szerinted annak a lánynak tényleg az a legfontosabb, hogy meglássa otthon a munkát? Ráadásul ha eddig nem volt "rákényszerítve" akkor mégis mit vársz? Amúgy azt sem gondolnám, hogy olyan hú de sok ruháját kéne mosni, hogy nem fér be a tiétek mellé... A mosógép mossa, nem?
Amúgy 18 évesen csak papíron felnőtt...
28/n
Gondolom ha otthon vagy, veszélyeztetett terhes vagy. Ezt meg kell mondani férjednek, emiatt nem tudsz még utánuk is pakolni.
Amúgy meg a gyerekednek is csak használna, ha nem idegeskednél, főleg nem ilyen h.lyeségeken
Az egyik dolog, amit nem értek:
-Heti 2 napot van otthon a csaj, akkor miért viszi a barátja ruháját is hozzátok mosni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!