Férjem anyukája meghalt Dec-4-én. Húga aki 18éves oda költözött hozzánk. Van neki egy igen tehetős barátja.6hetes terhes vagyok. Most nincs gyerek szoba. Ti mit tennétek a helyembe?
ÉRTELMESEN LE KELL VELE ÜLNI ÉS MEGBESZÉLNI!
Most komolyan, ezt mért olyan nehéz felfogni a puffogás helyett?????????
28/n
De a mosás mégis miért kihasználás?? Ha kézzel mosnál és a koszos bugyiját hordaná oda, akkor az lenne, de az, hogy a gép a többivel együtt kimossa miért lenne bármiféle módon kihasználás?
Nekem meg sem fordult soha a fejemben, hogy nem mosom ki másét, fel sem tűnik kié, csak nézem a színét és rakom a gépbe, most ez komolyan olyan megerőltető?
Kérdező...
Ülj le vele és mond el neki a gondodat!
Ha valamit nem tud,hogy hogy működik,akkor mutasd meg,hogy tudja!
Hát ez most már tuti kamu kérdés. Ennyire nehéz felfogású, értelmezni nem tudó ember a világon nincsen.
Tudod mit kedves kérdező? Vedd elő a húgod meg a férjed, mutasd meg ezt az oldalt neki és ne szólj egy szót se!
Ott a másik lehetőség:
A csaj meg a barátja lefürdik, s amit levettek magukról pár darab ruhát(ami lehet nem is egyszínű)betenné mosni.
Én legalábbis nem örülnék neki, ha 2 felső miatt menne a mosógép.
Mondd meg neki, hogy az ő ruháját kimosod ( az a pár darab nem nagy dolog, amit 2 nap alatt használ), de a barátja gatyáját nem vagy hajlandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!