Férjem anyukája meghalt Dec-4-én. Húga aki 18éves oda
költözött hozzánk. Van neki egy igen tehetős
barátja.6hetes terhes vagyok. Most nincs gyerek szoba. Ti
mit tennétek a helyembe?
még azt sem vették észre a válaszadók h a 18éves kis csaj sem volt otthon mindig amikor édesanyja betegen feküdt otthon rákosan..szegény..milyen kislány lehet ez ..én anyámmal sosem tenném meg,h otthagyjam egyedül otthon 3napig..kérdező én megértelek,pedig illene tudnia házimunkában részt venni,ha már veletek lakik,akárhogy meghalt valakije vagy sem.
2012. jan. 24. 23:21
De észrevettük, de nem lehet tudni, milyen viszonyban voltak. Egy szeretetteljes kapcsolatban ilyen nem fordul elő. Tehát nem biztos, hogy az anyukát kell sajnálni.
2012. jan. 25. 00:06
De ha az anyukát nem kell sajnálni(tegyük fel) akkor a kisasszony se védekezzen azzal a nagyon mély és megrendítő gyászkorszakával...
2012. jan. 25. 00:16
A támadóknak, alap infóból összerakva:
"18 éves lány vagyok. December elején meghalt az anyukám. Azóta a bátyámmal és a terhes nejével élek. A sógornőm folyton cseszeget, hogy segítsek be a háztartásban. Ti mit tennétek a helyemben?"
Kérlek válaszoljatok erre!
2012. jan. 25. 00:37
17-18 éves lány mért nézni végig hogy az anya vég stádiumú rákban haldoklik lesoványodva, bedrogozva, a testéből kiálló csövekkel ez olyan lelki teher amit sokszor felnőttek se bírnak el.
Belegondolva ki várná el hogy az ilyen korú gyereke mellette álljon és feltakarítsa alóla a piszkát.
2012. jan. 25. 01:17
Egyet ertek az utolsoval,nem okvetlenul azert jart el otthonrol a gyerek még az anyja haldoklott mert nem szerette,hanem mert nem birta nezni. Tudta ha otthon maradna mindig összeroppanna,meg talán az anyja sem lett volna okvetlenül boldog ha idegroncsként hagyja ezen a földön a lányát. Lehet hogy kegyetlenül hangzik de a legjobb amit egy ekkora fiatal tehet azokban az időkben,ha néha magára,és a saját ép elméjére is gondol. Házon kivül.
2012. jan. 25. 08:32
Még mindig nem válaszoltál,te mit kaptál karácsonyra???
2012. jan. 25. 08:38
158/173 A kérdező kommentje:
Én sem kaptam egyebet csak egy pár papucsot.
Akkor ha jól értem inkább menjen el otthonról mint hogy a beteg anyja mellet legyen. Amíg teheti,én otthon maradtam volna vele és figyeltem volna rá. Hisz megérdemli az édesanyám,de ő nem és most meg azért legyek rá tekintettel mert meghalt akivel nem is törődött ott hagyta egyedül.
159/173 A kérdező kommentje:
Könyörgöm, hogy van ez most nem értem. Terhes vagyok igen nem kamu ahogy írták. És ha nem szeretnék gyereket vagy nem szeretném a gyerekeket akkor nem lennék most terhes. Nem arról vagy szó hogy most én bántom vagy utálom. Hanem hogy nem képes semmit csinálni magától,és nem látja,meg hogy mit kell segíteni. 18 éves FELNŐTT nő ne hogy már én mossak vagy szolgáljam ki őket.
De értsd már meg 100 bol 98 lány 18 évesen még nem latja mit kell csinalni,mert ki volt szolgalva! Attol hogy te abba a maradék életrevelo kettőbe tartoztal,aki olyankor mar egyedul főzőtt mosott,az nem jelenti azt hogy mindenki olyan! Meg kell őt tanitani ezekre,kedvesen és fokozatosan!Bele fog jonni csak ne vard el tőle egyik naprol a masikra hogy mindent perfekt csinaljon magatol.
2012. jan. 25. 11:52
Kapcsolódó kérdések: