Férjem anyukája meghalt Dec-4-én. Húga aki 18éves oda költözött hozzánk. Van neki egy igen tehetős barátja.6hetes terhes vagyok. Most nincs gyerek szoba. Ti mit tennétek a helyembe?
Mivel ez eddig nem volt a feladata, és az anyja, aki gondoskodott róla 1,5 hónapja meghalt, és te még csak el sem mondod neki (csak a férjednek, aki nem akarja a hugát ezzel terhelni még), hogy mit vársz el, mi a szokás nálatok, addig nagyok az elvárásaid igen.
Ő is egy tök új helyzetben van, valszeg a helyét keresi köztetek is, és ráadásul még azért igencsak nem felnőtt.
Ha a gyereked betölti a 18-at, akkor onnantól kezdve, te gyakorlatilag semmit nem csinálsz meg neki?
Ez azért elég szép.
Én soha nem lennék képes ilyenre.
Nyugodtan vond le a következtetést a válaszokból, kb. a 90% menekülne tőled. Hadd gratuláljak, bizonygasd csak az igazad, attól még a kívülállók így fognak rád tekinteni.
Mert aztán marha nagy dolog megtanulni két gombot megnyomni, tényleg olyan magas IQ kell hozzá.
Gondolom ő is meg tudná csinálni, de mi a francnak, ha te úgyis mosol??? Most akkor kb. egyesével rohangálhatnánk mi is a mosogatóhoz, mindenki törölje le a maga térfelén az asztalt stb. ez őrület, nem hiszem el, hogy valaki képes ezt így csinálni és utána még beadni, mint általánosan bevett szokást.
Kérdező, ne haragudj hogy ezt mondom semmi bántó vagy provokatív szándékom nincs vele, de az IQ-d nem veri a plafont az tuti, különben nem szajkóznád oldalakon keresztül a mi győzködésünk céljából azt, hogy neked márpedig igazad van, mert nem fogsz rá mosni. De az hogy ezt értelmesen lekommunikáld vele, azt már nem, mert a férjednek te már mondtad... Hát sajnálom, de te tényleg nagyon buta vagy és a problémamegoldókészséged is a 0-át veri...
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!