Férjem anyukája meghalt Dec-4-én. Húga aki 18éves oda költözött hozzánk. Van neki egy igen tehetős barátja.6hetes terhes vagyok. Most nincs gyerek szoba. Ti mit tennétek a helyembe?
Akkor nem moss rá !!
Amúgy kézzel mosol????
Mert úgy lovagolsz ezen a kszar mosáson mintha ez lenne a világ legnehezebb dolga!
minden jót!
Légyszíves, ezt magyarázd meg:
Ha azt szeretnéd, hogy maga után mosson, az mit jelent? Indítson el egy külön mosást a saját cuccainak? Külön gyűjtse a szennyesét, hogy legyen egy mosásnyira való?
Tudod, ha pl. mosogatás miatt lennél kiakadva, megértenélek. De egy ruhát bedobni a gépbe nem nagy cucc.
Ennyi idő alatt tudod mennyit lehetett volna mosni?
Egész nap otthon vagy és nem tudsz odaállni egy 18 éves lány elé, hogy: "kérlek, tedd a szennyesed a szennyestartóba és ha tele van, akkor pakolj be egy adagot. A színeset így kell elindítani, ide kell rakni a mosószert oda meg az öblítőt"
És neked lesz gyereked????
Szerintem az a kérdező baja, hogy féltékeny. Féltékeny, mert a férje a húgát kényezteti, ő meg háttérbe szorult, pláne így terhesen. Nem is a mosás az igazi baja, azt le tudta volna rendezni a lánnyal, ha akarja, inkább beleköt mindenbe, fogamzásgátló, barát, festi magát (nem értem, hogy jönnek a témához). Minden rosszat mond róla.
Azért van a család, hogy segítse azt, aki bajban van. A kérdező kommentjeiből az jön le, hogy a lány bármit tesz, az sem lesz jó. Ha mosni fog, akkor pazarol, nem jó mos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!