Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem anyukája meghalt...

Férjem anyukája meghalt Dec-4-én. Húga aki 18éves oda költözött hozzánk. Van neki egy igen tehetős barátja.6hetes terhes vagyok. Most nincs gyerek szoba. Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
Jah és hozzá teszem, a húga semmit nem csinál itthon. A férjem elkényezteti mert,hogy meghalt az anya apja meg nem foglalkozik vele. Én meg nem vagyok hajlandó a ruhájukat mosni. Nem vagyok vele rosszba csak úgy gondolom,ha van barátja meg fog gátlót szed akkor mer van olyan felnőtt,hogy a ruháid ki mossa. A férjem meg azt mondta, hogy nekünk kell gondoskodni róla,de ez a ruha kimosás szerintem nem erről szól. Jah és még karácsonykor meg azt mondta,hogy a húgának több dolgot akar venni nem volt elég az egy papucs mert hogy érezze hogy szeresük. Ez nekem magas ti mit gondoltok erről?
2012. jan. 24. 13:29
 171/173 anonim ***** válasza:
27%
Ez nem nő, hanem egy nagy büdös SZIVOLA :D mármint a kérdező :D
2019. febr. 9. 21:34
 172/173 anonim ***** válasza:
0%
A kérdezőt most megvédem, ennyi rosszindulatú, pökhendi hólyagot, aki itt osztogatja az észt... Siralmas. Nekem megvan a véleményem, amellyel a kérdező is egyet tudna érteni, és úgymond, még hasznos is lehet számára. De nem közlöm le, mert kedves rosszindulatú válaszolók! Semmi közötök a véleményemhez! S az összes kérdezőt elítélő, gyepáló hozzászólást könyörtelenül lepontoztam. Erről t
2021. dec. 26. 20:30
 173/173 anonim ***** válasza:
100%
172 kit érdekel mit gondolsz, tíz éves a kérdés!
2021. dec. 27. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!