Férjem anyukája meghalt Dec-4-én. Húga aki 18éves oda költözött hozzánk. Van neki egy igen tehetős barátja.6hetes terhes vagyok. Most nincs gyerek szoba. Ti mit tennétek a helyembe?
Na azért az már kicsit gáz, hogy a kérdezőt azzal csesztetitek, hogy kézzel mos -e, miért olyan nehéz megnyomni egy gombot. Miért a férje húgának kézzel kéne mosni? Nehéz lenne megnyomni egy gombot?
Ezek szerint szuper gyerek lehettem, anyám meg egy szemét állat, mert amíg otthon laktam is segítenem kellett a háztartásban ugyanis nálunk anya nem ment háztartási robot kategóriába, hogy egyedül csináljon mindent.
Szóval szuper talpraesett és különleges lehettem, mert amikor 18 évesen elköltöztem otthonról már tudtam egyedül is főzni, mosni, takarítani, fenntartani magamat, mert előtte otthon megtanultam, hogy ne 20on évesen ismerkedjek pl. a mosás csodáival.
Kedves Utolsó Válaszadó,
szerinted mennyi értelme van minden nap beindítani a gépet 2 bugyiért és 2 pólóért KÜLÖN, csak azért, hogy a kérdező megnyugodjon, hogy nem ő mos. Nem látod a dolog értelmetlenségét?
Senki nem vitatta, hogy a lánynak segítenie kéne, azonban ennek pont semmi értelme, a többire meg meg kell kérni, ha magától nem jön rá. Hát istenem, ez akkora baj?
A "légy szíves" és a "kérlek" kimondása csak nem túlzott megterhelés a szegény, gyötrődő hat hetes terhes sógornőnek...?
Kérdező, nem értem, hogy a lányzót miért felnőtt nőnek hívod.
Nem attól lesz valaki felnőtt, hogy 18 éves, hanem épp attól, hogy képes magát ellátni.
Kössetek kompromisszumot. Ha eddig nem csinált semmit, most hirtelen nem fogja meglátni, hogy mit kell segíteni. Mondjuk egy hónap, addig megmutatod neki, hogy kell rendet tartani maga körül. Mert vagy ez van, vagy pedig továbbra is zsörtölődsz, hogy magától nem jön rá. Nem is fog.
Hát mondjuk azért hívja felnőttnek, mert felnőtt. Vagy csak jogai vannak? Ha barátja van nyilván nem csak társasoznak. Vagy csak akkor felnőtt? Ha gyereknek tekintené, és mondjuk nem engedné sehová, akkor meg azért oltanátok, hogy de hát felnőtt.
Minden csak megbeszélés kérdése, abban igaza lehet a férjednek, hogy szüksége lenne a húgának egy kis szeretetre, ha te is úgy állnál hozzá, hogy érezné, hogy fontos neked is, hogy mi van vele, törődnél az érzéseivel, hidd el biztos változna. Legalább próbáld meg , nem veszítesz vele semmit. Légy te a felnőttebb, a bölcsebb. Ez a mosás dolog, igazán egy piti ügy, ezen kár fennakadnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!