Férjem anyukája meghalt Dec-4-én. Húga aki 18éves oda költözött hozzánk. Van neki egy igen tehetős barátja.6hetes terhes vagyok. Most nincs gyerek szoba. Ti mit tennétek a helyembe?
Ácsi, akkor viszont a gond nem a lánnyal, hanem a férjeddel van!
Beszéld meg vele! De emiatt ne a lányra légy már ilyen dühös!
Jah és hozzá teszem, a húga semmit nem csinál itthon
Kértem igen de soha nincs itthon egy héten 2napot ha itt alszanak.
Ezt a két mondatot te irtad,nem üti egy kicsit egyik a másikat?Ha nincs otthon akkor mégis mit csinálna?
Mondtad már neki igy....Léci dobd már be a ruhákat a gépbe?
Kérdező! Látszik, hogy fogalmad sincs a gyászról, szerencsétlen lány agya éppen blokkol, magában tagadja, hogy meghalt az édesanyja. Megy mindenfele, pörög, soha nem áll meg és ez azért van, hogy ne legyen még egy fél perce se, hogy erre gondoljon, mert akkor összeszakadna. Tudom miről beszélek, én nagymamámat veszítettem el nemrég. Az, hogy ő az édesanyja halála után 3 nappal már tudott nevetni, az ezért volt.
Ki fog jönni belőle, akkor pedig igencsak elkel neki majd a támogatás, mert sokkal jobban össze fog szakadni szegény, mintha azonnal tudatosult volna benne a dolog!
Egyébként megmutattad neki hogy működik a mosógép, mi alapján válogassa szét a ruhákat?
# 38
gyászolnak a spermiumok, vagy mi?
A férjed édesanyja 7 hete halt meg, te meg 6 hetes terhes vagy. Ez csak nekem fura?
ebben mi a fura?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!