Egy félrelépés volt, most zsarolnak?
Egy munkahelyi buli után történt. Ittam de nem voltam részeg, valahogy a helyzet hozta, nem is értem. De megtörtént egy kollégával, aki azóta zsarol, hogy szól a férjemnek ha nem teszem még meg..
Tudom, hibáztam, de hogyan lehetne egy ilyen alakot leállítani? A párom elhagyna, mert konzervatív családból való..de én szeretem őt. 29L
Mivel tudom, hogy az alkoholt nem bírja a szervezetem, így nem fogok inni többet. Ez egy tapasztalat, amit csak akkor ismersz meg, ha belekerülsz. Egy csomó olyan dolog van, amiről fogalma sincs az embernek, hogy hogyan reagál le akár szervezetileg akár lelkileg. Ezért hiba lenne már előre elkönyvelni valakit, ha viszont te így érzel, akkor az nagy baj.
A felelős döntés nagyon fontos, de az is csak utólag derül ki hogy jól döntöttél-e vagy sem...ami biztos az a halál. Ennél biztosabb dolog aligha létezik.
Te még sohasem döntötél rosszul? Soha nem történt veled meg olyan, amire nem készültél fel? Soha nem bántottál meg senkit? Ha ezt kipipálhatod, nagyon szerencsés vagy.
De egy olyan ember sem igazi ember, aki egy dologból már előre következtet...mindenre.
Saját tapasztalatból írom! Megcsalt a férjem sorozatosan, még az esküvőnk előtti éjszakát is mással töltötte... én igazi odaadó feleség és anya voltam, a mi kis 3-as családunk volt a mindenem! Mígnem egészen véletlenül megtudtam egy kedves jóakarótól hogy miket művelt a férjem a hátam mögött. Ráadásul akkor állt össze a kirakós amikor ettől az illetőtől megtudtam mindent. A férjem sorozatos magyarázkodása, terelése amire előtte ügyet se vetettem, nem voltam előtte sose féltékeny-- úgy éreztem megingathatatlan a mi kapcsolatunk.
Attól a perctől hogy megtudtam a megcsalást, hánynom kellett tőle ha csak ránéztem, ha csak hozzámért. Undorodtam tőle. Egy világ omlott össze bennem. Kiabálások, veszekedések követték egymást. Egy idő után próbáltam elfogadni hogy egy ekkora mocsokkal kell együtt leélnem az életem. De nem ment! Akkora fájdalom volt bennem és akkora csalódottság!
Pár hónapig húztuk együtt és végül elhagytam. A mai napig nem beszélünk 1 szót sem, pedig a válásunk 7 éve volt és 8 éve hagytam el...
Még ő haragszik rám... röhej...
Ha akkor nem tudom meg lehet még együtt lennénk... nem tudom.
De az biztos hogy együttélek most a világ legjóképűbb és legszeretetreméltóbb pasijával akit imádok már 6 éve! És remélem benne soha-de soha nem fogok így csalódni!
De téged sorozatosan csaltak az azért más és valóban elég visszataszító. Mert ott már egy kapcsolat volt a férjed és a másik között.
Néha abban is van rizikó, hogy ha megtudsz valamit, vajon elmondd-e? Mert olyan is előfordul, hogy nem hisznek neked és még te kerülsz bajba.
De örülök, hogy most jó az életed.:)
Bocsánat, ez nem az én írásom volt...ezt nekem írták.
Azért ez egy kis különbség.
Nem haragszom, ezzel semmi gond. Elmondtad a véleményed mégha kicsit vulgárisan is, de ez a te dolgod.
81:
De, döntöttem rosszul életemben és fogok is még. De nem is hibáztatlak azért, mert megcsaltad a férjed, a férjed hibáztathat annál inkább. A probléma azzal van, hogy nem vállalod fel a döntésed következményét, és újabb rossz döntést hozol, hazudsz. Igen, a te szemszögedből lehetséges, hogy a legjobb megoldás, ha hazudsz, ellenben a férjednek rosszat teszel vele. És ez a lényeges, nem elég, hogy megcsalod, még egy, a kapcsolatotokat érintő, fontos információt sem közölsz vele. A tippem, így is előbb-utóbb ki fog derülni, és akkor már 100%, hogy boldogtalanok lesztek.
Szeretném megköszönni mindenkinek a válaszát. Elsősorban azokét, akik emberi módon mondták el véleményüket, legyen az akár jó, akár rossz rám nézve.
Akiknek mindenből csak az jött le hogy én mekkora egy ribanc vagyok, azt sajnálom és azt méginkább, hogy az emberi hangnem távol állt tőlük. De ez egyéni habitus kérdése.
El tudom fogadni a kritikát, de a lenéző és rosszindulatúakat nem. A kettő között nagy különbség van.
Akik "emberek" maradtak a hozzászólásukban azoknak szeretném elmondani, hogy beszéltem a férjemmel. Elmondtam neki, kertelés nélkül. Megmutattam ezt az oldalt neki, és a hozzászólásokat is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!