Egy félrelépés volt, most zsarolnak?
Egy munkahelyi buli után történt. Ittam de nem voltam részeg, valahogy a helyzet hozta, nem is értem. De megtörtént egy kollégával, aki azóta zsarol, hogy szól a férjemnek ha nem teszem még meg..
Tudom, hibáztam, de hogyan lehetne egy ilyen alakot leállítani? A párom elhagyna, mert konzervatív családból való..de én szeretem őt. 29L
Igen, sok itt a tökéletes ember:))) Gondolom ezért is van olyan sok "tökéletes" házasság is:)))
A másikat nagyon könnyű elítélni, leribizni, és ordenáré módon hozzászólni. Tudod, ők elítélnek engem, téged és sok mást is, de azt viszont nem veszik észre, hogy hideglelést lehet kapni a műveltségi szintjüktől, ami felér egy megcsalással, mert azzal az emberrel is együtt kell tudni valakinek élni, nap mint nap...mert ha a mindennapokban is ilyen intelligensen kommunikálnak, nos... nem is tudom melyik a rosszabb...
Tehát, Te egy öt soros válaszból megállapítod, hogy ki milyen műveltségi szinten mozog, ill. hogy ki milyen intelligens. Gratulálok! Te egy géniusz vagy! :)
(persze ahhoz nem vagy elég intelligens és művelt, hogy ne dugj félre a férjed mellett... az alkoholos befolyásoltság nem kifogás és nem is indok)
Ha végig olvasod a válaszokat, te is meg tudod állapítani, hogy kire gondoltam...de akinek nem inge nem veszi magára.
Mint mondtam nem a negatív kritikákkal van gond, hanem némelyik tálalásával...
Ellenben azt nem állítottam, hogy géniusz vagyok, de nem tiltakozom a megfogalmazás ellen...
36, 65 és 75-ös vagyok. Igen, egyik-másik válasz stílusa az alacsonyabb iskolai végzettségű és intelligenciájú csoportok jellemzője. És igen, 5 sorból, de akár 1 mondatból is le lehet szűrni, hogy ki milyen ember. Nem kell, hogy mindenki egyet értsen, persze, a kérdező is ezért tette fel a kérdést, hiszen minél több(féle) véleményt várt. Az a baj, hogy sokan ezt ordenáré módon, alpári stílusban tették. Ez a stílus itt Győrben kb a cigánytelepen hallható. Legalábbis én arrafelé szoktam ilyen hangnemet hallani, mert nálunk a családban senki sem beszél így. A stílus pedig maga az ember....
Hülyeséget csinált a kérdező, nem is vitatja. De minden kommentre udvariasan, türelemmel válaszolt. Tanácsot kért. Aki nem tudja megérteni, hogy mi az, hanem támad és a földbe döngöl, az menjen sportolni, ott vezesse le a feszültségét.
Azért azt tegyük hozzá, hogy sok "udvarias" válasza meglehetősen cinikus volt... :)
Szerintem ha valaki nehezen viseli el a trágár megfogalmazást, ne egy ilyen oldalon kérjen tanácsot..itt névtelenül meglehetősen egyszerű úgy írni, ahogy...de egyébként szerintem rá is vonatkozik: ha nem inge, ne vegye magára... :)
Kevered a szezont a fazonnal.
Az, meg hogy valaki trágár vagy sem... Nos, ha valaki nem rendelkezik minimális intelligenciával, hát akkor csak ennyi telik tőle....
Én vagyok az egyik, aki ribancnak nevezett, de úgy gondolom, ribancnak lenni egyáltalán nem szégyen, mert alap személyiség függő a dolog.
Nagyon örülök, hogy elmondtad a férjednek. Engem nem érdekel, hogy reagált a férjed, én a válaszaimmal csak erre az egy dologra akartalak rávenni. Csak mert baromi önző dolog lett volna a részedről titokban tartani. Boldogságot kívánok mindkettőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!