Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy félrelépés volt, most...

Egy félrelépés volt, most zsarolnak?

Figyelt kérdés

Egy munkahelyi buli után történt. Ittam de nem voltam részeg, valahogy a helyzet hozta, nem is értem. De megtörtént egy kollégával, aki azóta zsarol, hogy szól a férjemnek ha nem teszem még meg..

Tudom, hibáztam, de hogyan lehetne egy ilyen alakot leállítani? A párom elhagyna, mert konzervatív családból való..de én szeretem őt. 29L

2011. dec. 19. 16:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/111 anonim ***** válasza:
36%

Amit nem tud valaki az nem fáj.

Szerintem ne mondd el neki, mert biztos hogy örökre elveszíted a férjed. Tönkreteszed a saját és az ő életét!

Olvass be a munkatársadnak hogy feljelented nemi erőszakért ha nem fejezi be a zaklatásod.

2011. dec. 19. 18:32
 32/111 anonim ***** válasza:
36%
Osztom az utolsó véleményét,Én írtam neked előbb privit!!Gondold meg!
2011. dec. 19. 18:34
 33/111 anonim ***** válasza:
68%
Jahhhhhj, megint en vagyok... mar hogyne hibazna mar mindenki!!!! Csak mindenki ugy szereti bealitani magat, hogy o szent, te meg .... Figyi Mar miert ne tudnad "semmisse tenni?". Nem tortent meg, es kesz, pont. Ha sokat mondogatod magadnak a tukorben, te is elhiszed. A kollegad pedig elvezi, hogy gyotrodsz, hiszen ezert csinalja, es meg buszkebb lesz magara, ha "felvallalod", hat nem erted, hogy nem erdemli meg???? A parod meg azt nem erdemli meg, hogy csalodjon benned, es megbantsd. Tanulj az esetbol, vondd le a kovetkeztetest, arra volt jo, hogy megtanuld, hogy miert a parod mellett vagy es nem egy olyan ferfi mellett, mint a kollegad, es ennel nem kell tobbet "bealdoznod", ne csinald!
2011. dec. 19. 18:37
 34/111 anonim ***** válasza:
69%
Meg valami: szerintem a kollegad ugy be volt rugva, hogy almodta az egeszet. Te is almodtad, mert te is be voltal rugva.
2011. dec. 19. 18:39
 35/111 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, köszönöm. Megfogadom a tanácsotokat!
2011. dec. 19. 18:44
 36/111 anonim ***** válasza:
67%

18-32-vel értek egyet. Lehet a te lelkiismereted megkönnyebbülne, de a férjed élet döntenéd romba. Pont karácsony előtt. Szerinted hogy érezné magát? Lesz lelkifurdalásod, de ez a te "büntid". Amiről nem tud, nem fáj. Szép dolog az őszinteség, de most mire lenne jó???

A kollégának meg mondd meg, hogy felejtsen el sürgősen, mert te meg azt mondod majd mindenkinek, hogy ő zsarol azzal, hogy ha nem felszel le vele, azt fogja mondani a férjednek, hogy megcsaltad már vele. A főnököt is biztos érdekli majd a sztori.

2011. dec. 19. 18:50
 37/111 A kérdező kommentje:
Igen, ez ésszerű és igazad van. Köszi neked is.
2011. dec. 19. 18:52
 38/111 anonim ***** válasza:
41%

szerintem meg mindenki nagy ívben tenne rá. az egyetlen esélye, hogy "megússza" a dolgot, ha azt mondja hogy erőszak történ. de erre kicsi az esély + komoly következményei lennének, amik könnyen visszaüthetnek.

így maradt az egyedüli megoldás, hogy elé állsz és elmondod mit tettél.

vagy a gyilkosság:D

2011. dec. 19. 18:54
 39/111 anonim ***** válasza:
49%
én nem mondanám el.ha igazán szeretném a férjemet.ha nem szeretném teljes szívemből,akkor valószínüleg okkal történt és nem sima botlás volt.de ha tényleg szereted és nagyon megbántad akkor kár lenne elmondani.csak összetöröd a lelkét vele.elmondod h megkönnyebbülj,aztán meg szenvedjen ő,ha megbocsált ha nem.szóval ha biztos vagy benne h vele akarod leélni az életed akkor ne mondd el.ne törd szét az álmait.inkább szenvedj te a bűntudat alatt
2011. dec. 19. 20:05
 40/111 A kérdező kommentje:
Sajnos, meglesz.
2011. dec. 19. 20:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!