Egy félrelépés volt, most zsarolnak?
Egy munkahelyi buli után történt. Ittam de nem voltam részeg, valahogy a helyzet hozta, nem is értem. De megtörtént egy kollégával, aki azóta zsarol, hogy szól a férjemnek ha nem teszem még meg..
Tudom, hibáztam, de hogyan lehetne egy ilyen alakot leállítani? A párom elhagyna, mert konzervatív családból való..de én szeretem őt. 29L
Nekem a bűn az, ha valaki megöl valakit, bánt egy gyereket stb. Ez csak értelmezésbeli különbség, szerintem.
De ami hibát elkövettem az szörnyű...nem szépítem.
Hiba az, ha elfelejted befizetni a csekket. Hiba az, ha elsózod a levest. Hiba az, ha elkésel a melóból.
Ez kérlek egy kib@szott nagy árulás és nem hiba!
Ne törődj azokkal, akik leriban.coznak, és hasonlók. Ők a példás életűek, akik másokat bírálnak. Amit tettél, nagyon nem szép, elítélendő, de mint eseted is mutatja, előforult már a világtörténelemben. A te helyzeted akkor sem lesz jobb, ha bevallod otthon. Sőt.... A férjed helyzete viszont ... tönkreteszed az életét.
Válassz, melyik a jobb, és dönts:
1. Elmondod a férjednek, aki szenved mint egy kutya, úgy érzi, becsapták, elárulták, pont az aki az élete társa.
Ezután különmentek, elváltok= mindketten szenvedtek
Vagy különmentek, de vissza minden a régibe, viszont bármikor megkaphatod, hogy mert te megcsaltad, nem fog bízni benned.... Előbb utóbb ennek szakítás lesz a vége nagy valószínűséggel
A lelkiismereted nem fog így sem megkönnyebbülni (sőt a válásban is magadat hibáztatod majd, ami sokkal rosszabb, mint a lelkiismeret furdalás, csak mindkettőtök életét taccsra teszed (+rokonok is miket tartanak rólad, tudom, nem elsődleges szempont, de az embert a családja veszi körül+barátok...amikor vigasz kellene és elfordulnak tőled...)
2. Nem mondod el, a férjed boldog lesz, leliismeret furdalásod lesz, az biztos, de mert így legalább ha látod, hogy a férjed boldog, az enyhít valamit. Minden megy a régiben, a férjed is boldog. TE MEG TANULSZ AZ ESETBŐL, ugye???????
65:
Ha nem mondja el a férjének, akkor a férje nem rendelkezik teljes információval a döntései meghozásával. A kérdező önzősége az egyetlen, ami arra ösztönzi, hogy ne mondja el, ha jót akarna, elmondaná. Onnantól a férj szabad döntése lenne, mit csinál, de így nem adatik meg neki a szabad döntés lehetősége, mert nincs elegendő információ birtokában annak meghozásához.
De mondom, lehet hazugságban élni, de olyan is az a kapcsolat. Egyébként szerintem nem lesz ez egyedi eset, meg fog máskor is történni, csak nem ugyanazzal a férfival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!