Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félrelépés lehet vagy csak...

Félrelépés lehet vagy csak rémeket látok?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt a párommal tudtommal nem csalt meg. De ma véletlen kihallgattam egy telefonbeszélgetést. Mentem haza munkából, amikor hallottam, hogy telefonon beszél valakivel, és mondja: Akkor ma nem találkozunk? Pedig úgy terveztem a napomat. Mitől vagy megfáradva? Aztán észrevett, lerakta, és állítja, hogy haverjával beszélt. Telefonját megnéztem, hívtam vissza a számot, ami a haverja nevén van elmentve, de már nem vette fel a telefont. Tudniillik, és ma este megyek koleszba, mert messze lakok a sulitól, és csak szombat este jönnék haza. Mondta, ha nem hiszem maradjak otthon. De holnap semmiféleképp nem leszek otthon. Kicsit felidegesítettem magam, nem tudom ma menjek vagy holnap suliba. Azt mondta, csak rémeket látok és fejezzem be a hisztit.
2011. szept. 15. 18:53
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
63%
Ha CSAK ennyit hallottál, akkor elég valószinüleg tényleg te vagy hisztis. Ebben semmi olyan nincs, ami arra utalna, hogy egy növel beszélt. Viszont ha ennyire nem tudsz megbizni benne, akkor semmi értelme a kapcsolatotoknak.
2011. szept. 15. 18:57
 2/40 anonim ***** válasza:
53%

Első észrevétel: ha rákérdezel, nem fogja azt mondani, hogy "igen drágám, megcsallak".

Második: nem ülhetsz állandóan a gatyája mellett, hogy ellenőrizd. Ha meg akar csalni, hát meg is fog. De egy tuti biztos: idővel meg fogod tudni.

Harmadik: soha ne bízz meg 100% senkiben. Ott követjük el a nagy hibát.

2011. szept. 15. 19:00
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
Más gyanús dolog nincs ??
2011. szept. 15. 19:01
 4/40 anonim ***** válasza:
88%
kicsit beteges variációt ajánlok :) nekem a barátom poénkodva mondta hogy befog szerelni egy kamerát a bejárathoz hogy kii megy és kijön ki onnan!! Ha esetleg eléggé rajta vagy a dolgon szerezz be egy kis kamerát amit az ajtó fölé teszel és onnan mindíg visszanézheted esetleg ki ment be rajtad és a párodon kívül :)
2011. szept. 15. 19:03
 5/40 anonim ***** válasza:
95%
Telefonszam felir, kesobb felhiv. Ha noi hang szol bele, akkor gaz van. Es egy haver nem mondja, hogy ne talalkozzunk, mert meg vagyok faradva.... Viszont ne lass remeket. Ha ezen kivul mas jele nincs, hogy megcsalna, akkor valoszinuleg nem is csal meg. Hallgass a noi megerzesedre, az sokat segit.
2011. szept. 15. 19:04
 6/40 A kérdező kommentje:
Hallottam, hogy munkahelyéről a héten többször is elkéredzkedett pár órára. Erre még nem kérdeztem rá. Jah, valamelyik nap, amikor hazaértem bőszen porszívózott, amit 6 év alatt nem látta, soha.
2011. szept. 15. 19:04
 7/40 anonim ***** válasza:

2.válaszolóval értek egyet.

30/F

2011. szept. 15. 19:05
 8/40 anonim ***** válasza:
Micsoda gyanús jelek? Az egyik válaszoló jól írta, később más számról hívd vissza.De szerintem csak túl reagálod.
2011. szept. 15. 19:06
 9/40 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez volt még fura, hogy fáradtság miatt a haver lemondja az esti sörözést??? Meg nem így mondja...
2011. szept. 15. 19:06
 10/40 anonim ***** válasza:
Szerintem egy alakuló randinál nem mond ilyet valaki egy nőnek, hogy "Mitől vagy befáradva".
2011. szept. 15. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!