6 éve vagyunk együtt a párommal tudtommal nem csalt meg. De ma véletlen kihallgattam egy telefonbeszélgetést. Mentem haza munkából, amikor hallottam, hogy telefonon beszél valakivel, és mondja: Akkor ma nem találkozunk? Pedig úgy terveztem a napomat. Mitől vagy megfáradva? Aztán észrevett, lerakta, és állítja, hogy haverjával beszélt. Telefonját megnéztem, hívtam vissza a számot, ami a haverja nevén van elmentve, de már nem vette fel a telefont. Tudniillik, és ma este megyek koleszba, mert messze lakok a sulitól, és csak szombat este jönnék haza. Mondta, ha nem hiszem maradjak otthon. De holnap semmiféleképp nem leszek otthon. Kicsit felidegesítettem magam, nem tudom ma menjek vagy holnap suliba. Azt mondta, csak rémeket látok és fejezzem be a hisztit.
Szerintem ha ezt a sok apróságot végiggondolod, lelép a munkából, lecsapja a telefont amikor belépsz, takarít, holott soha nem szokott... vajon mit tüntetett el? Szerintem félrelép.
2011. szept. 15. 19:12
12/40 anonim válasza:
szerintem nem kell még rémeket látni, de jobb ha nyitva tartod a szemed.
2011. szept. 15. 19:13
13/40 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy egy alakuló randi. Lehet az elmúlt napokban azt a pár órát munka helyett vele töltötte, és most kapott az alkalmon, hogy nem leszek itthon. Számot kiírtam, de azóta sem veszi fel senki. Pedig hívtam több telefonról. Lehet épp hajszálakat akart eltüntetni, azért porszívózott. Lehet hülye vagyok, de "sok kicsi sokra megy". És most pont egy ilyen helyzet áll fent. Soha nem rakta le rögtön a telefont, mert hazaértem.
2011. szept. 15. 19:25
14/40 anonim válasza:
Én a helyedbn azt a bizonyos számot a párom telefonjáról hívnám...
2011. szept. 15. 19:29
15/40 anonim válasza:
Fáradság miatt sokmindent le lehet mondani, még az esti szexet is.
Milyen volt a hangleejtése a párodnak? Érzelgős, finom, mint mikor az első időkben volt veled? Ez sem mindegy! Én is rákérdeztem ilyenre mikor az otthonülő párom aki a melóján kívül sehova nem jár, telefonál valakivel, hogy oké (délelőtt) 10-re ott lesz. Aztán csak délután fél egykor ért haza vagy 1kor már nem emlékszem. Kiderült csak valamelyik kollegájának segített. Mondjuk én bízom a páromban egy telefonbeszélgetésből nem az jön le, hogy jujj most nővel beszélt vagy valami. És itt sem egészen.
Ha mégis valamiért kételkedsz akkor csak járj nyitott szemmel, ne kémkedj stb. Ha látja, hogy bízol benne vakon meg minden előbb ejt hibát, ha mégis másik nője lenne. Ez tuti! Biztonságban érzi magát hibázni fog. Ha meg mégis kételkedsz akkor azért valamit lehet, hogy Te sem úgy csináltál, mint eddig. (Itt nálunk sem minden ok, főleg a szex terén és az én párom is rémeket lát)...
23/N
2011. szept. 15. 19:37
16/40 anonim válasza:
Azért az gyanús,hogy többször elment melőből pár órára. Én megpróbálnám kideríteni a dolgot, párod telefonjáról próbáld felhívni azt a számot.
Majd írd meg mi a helyzet.
2011. szept. 15. 19:40
17/40 anonim válasza:
Én váratlanul hazamennék a koliból!
2011. szept. 15. 19:58
18/40 anonim válasza:
hát én se bíznék benne! :S már csak azért sem, mert SOHA nem szabad megbízni egy pasiban se 100%-ig... Én a párommal 3 éve vagyunk együtt, és tudom, h soha nem csalna meg. De azért nem árt óvatosnak lenni, szóval 99%ban bízom benne, mondjuk :D és ott van az 1%... én váratlanul hazaállítanék, de azt mondanám, h hazamegyek...
2011. szept. 15. 20:01
19/40 anonim válasza:
Mondjuk ez a fáradtság azért nem áll meg, mert a férjemmel közös barátunkat pont ma hívta fel a férjem, hogy üljenek be egy sörre, de a srác inkább szombatot mondott, fáradtságra hivatkozva.
Később más ügyben én is beszéltem vele és nekem is arra panaszkodott, hogy mennyire le van fáradva.
2011. szept. 15. 20:09
20/40 anonim válasza:
Hmmm....ha jár erre egy nyelvtannáci, segítsen már: fáradtság vagy fáradság? Most elbizonytalanodtam, hogy rosszul írtam...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!