Egy félrelépés után újra beleszerettem a férjembe?!
nem vagyok rá büszke, ez van félreléptem,..
az a helyzet hogy akivel ez történt abba a pasiba borzasztóan belezúgtam ez a viszony tartott 6 hónapig de aztán durva dolgok miatt teljesen kiábrándultam belőle kiderült a megcsalás és választanom kellett a férjem és közte
akkor én már úgy éreztem hogy nem szeretem a férjemet
de mégis mellette döntöttem
és utólag visszagondolva HELYES DÖNTÉS VOLT.
már 8 hónapja vége annak az afférnak, és azóta nagyon boldog vagyok a férjemmel.
és ami a legfurcsább
ÚJRA BELESZERETTEM tiszta szívemből.
a kérdésem: hogy lehet az hogy abba a pasiba is belezúgtam de egyik napról a másikra meggyűlöltem,
majd több hónap után újra beleszerettem a férjembe?
lehet hogy csak a félrelépés egy NAGY FELLÁNGOLÁS volt a részemről?
de ha az volt hogy lehet hogy most újra szerelmes vagyok több hónap után?
tényleg igaz hogy a szerelem átcsaphat gyűlöletbe?
de ennyire?
bocsi lehet hogy zavaros a történet de én már nem tudom mi van..
vagyis tudom SZERETEM A FÉRJEMET :)
a másik pasit hagyd a fenébe. a múlton nem érdemes rágódni. élj a mának!
Sok boldogságot !
14L
már hagyom a fenébe lassan 8 hónapja
nem is ez a lényeg
hanem amit írtam hogy abba a pasiba is szerelmes voltam de egyik napról a másikra totál meggyűlöltem
azért gondolom hogy nem is voltam igazán szerelmes csak fellángoltam
de a férjembe nagyon szerelmes vagyok mostmár imádom !!
Hát gondolom ez a kis ribanc-kaland rádöbbentett arra, hogy szereted a párodat.
Amúgy amikor megházasodtatok, véletlenül nem fogadtál örök hűséget?
Tényleg ennyire szarba veszik manapság a házasságot?
gondoltam hogy ilyen "kedves" választ is kapok majd
de nem baj
egyébként nem magyarázkodásképp de a félrelépésem oka
a férjemmel való elhidegülés volt
nem foglalkozott velem sem testileg sem lelkileg
sok sok időn át. ez nem ok a megcsalásra tudom
de ez van! és valóban ráébresztett arra hogy mégiscsak szeretem pedig már nagyon a VÁLÁS szélén álltunk
és mégis sikerült megmentenem, végül is megbocsátott hiszen azért ő is benne volt abban hogy majdnem elváltunk
na igen...tudod mit érdemelsz? Inkább nem írom le, de azt! Nem pedig a férjedet.
Ha már adott a Jóisten az arcodra egy szájat is, akkor használd. Arra is jó, hogy ha valami nem tetszik, akkor meg lehet beszélni dolgokat. Nem pedig aljas sunyi módon a másikat hátba támadni. Szerencsétlen fickó...
Ne törpölj ezen, felesleges, majd jön egy harmadik akkor kezdödik újra az egész. Van aki az izgalomra vágyik, te ilyen vagy.
Ha már a harmadik is uncsi akkor jön újabb.
Nem leszúrásból irom, még megérteni is meg tudom valahol, ha úgy nézem a dolgot hogy nem olyan hosszú ez az egész itt ezen a sárgolyón, ilyen vagy és kész.
Természetesen most vissza fogod irni hogy nem, de beszéljünk erröl úgy 5 év múlva, érted.
hiába hoztam a tudtára
és azt mondta ha nem tetszik menjek máshová
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!